Välförtjänt avbrott

Jag har en tenta den 27:de och en den 29:de så jag har börjat tentaplugga igen. Det positiva med det är att jag snart är ikapp allt inför nästa termin i skolan och det negativa är att det är svårt att vara en duktig bloggerska. Men jag gör mitt bästa.

 

En annan bra grej är att Idol börjar idag. Ja!!!! Jag vet!!! YEJ. Äntligen!

 

Så nu har jag laddat upp med min favoritoutfit:

 

 

 

 

Och tilltugg, såklart:

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (16)

 • Viktoria

  |

  Hej!

  Jag har nyss startat min nya blogg viktoriaemma.myshowroom.se där jag skriver om min vardag, sista året i skolan samt min resa tillbaka till träningen och den nyttiga maten efter vår och sommaruppehåll! Kika gärna in 🙂

  Kram

  Reply

 • Robert

  |

  Hoppas det går bra. 🙂

  Reply

 • AL

  |

  Jag brukar inte annars kommentera på bloggar, men nu måste jag bara få säga att ja får en sån positiv energi utav din blogg. Förstå mig inte fel nu, men det är för att du är så vanlig! Det kanske låter elakt, men jag menar det på ett mycket gott sätt. Jag vet inte om det är pga. att många andra bloggare “förfinar” verkligheten, men på något sätt får jag ofta negativa känslor när jag läser andra bloggar. Men du ger den känslan att man duger precis såsom man är. Tack!

  Reply

  • egoina

   |

   Tack! Blir jätteglad. Att vara “vanlig” är just det jag vill förmedla, haha 😀

   Reply

  • Amanda

   |

   Håller med, känns mer som att man läser en medmänniskas blogg än nån plastig brud som verkar vakna med ett colgateleende.

   Reply

 • Emma

  |

  ÅH, JAA! IDOL!!
  Haha, jag älskar det! Tycker inte så mycket om Bard dock, hade mycket hellre haft tillbaka Andreas.. Men Baggarna måste man ju bara älska 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Ja, man måste älska Baggarna! 😀

   Reply

 • Emma

  |

  Åhh funderar nästan på att titta på idol bara för att få se Anders Bagge, gulligaste gubben som finns!

  Reply

 • vendela

  |

  Låter som en härlig kväll! 😀

  Reply

 • anonym

  |

  första gången jag kommenterar en blogg.
  nu när skolan börjat känner jag mig så himla deppad och vet du vad jag gör då? jo, går in på din blogg och mår genast så mycket bättre. du är så mänsklig, så äkta, rolig, och verkar helt underbar. inte nån jävla mesig bloggerska som tar bilder på sina fjuttiga sallader, du äter riktig mat och det ska man fan göra också. du är en inspiration, vet inte vad jag hade gjort utan din blogg, det är typ min avkopplingsgrej

  Reply

  • egoina

   |

   Tack vad fin du är! 🙂 Glad jag blir!!! 🙂

   Reply

 • moa

  |

  Tentor suger ! Börja plugga idag. Har tur att jag kan sitta på jobbet och plugga, så jag får natten och gå 🙂

  Reply

 • Eina

  |

  Ska också skriva tenta den 29:e 🙂

  Reply

 • Fanny Darling

  |

  Men va! Idol *ska* ju inte börja än, det är för tidigt! Hehe.

  Reply

 • moa

  |

  wait a minute… är du gravid? eller det är bara som det ser ut..?..

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv