Follow my blog with Bloglovin

Mimi berättar om sin dag

Hej alla FääÄäÄnZ! DogZ & Kätz. Jag brukar ju få berätta om min dag på min andra blogg, så det är inte mer än rättvist att jag får göra det nu också.

 

 

 

Jag vaknade halv sex och tyckte att vi skulle gå upp då, men det tyckte inte extra-matte. ”Somna om”, beordrade hon. Och det var rätt schysst faktiskt. Jag får aldrig sovmorgon av min riktiga matte. Vid åtta-tiden väckte hon mig. Då satte jag mig såhär och väntade på mat. Jag har fattat grejen. Ser man tillräckligt söt ut och stirrar extra mycket kommer den till slut.

 

 

Då blir jag såhääär lycklig. Brukar dansa några varv och vifta på svansen. Som belöning till extra-matte så att hon fattar att hon gör något rätt. Det är viktigt att dressera dem.

 

 

Sen gick vi ut. Jag förstod inte helt vad vi skulle och ville helst gå hem igen, men sen såg jag MEGAMYCKET gräs. YeEeah! Extra-matte sa att jag var fri att springa var jag ville, men jovisst. Eller hur! Jag är inte dum, jag vet att hon har godis. Så jag håller mig nära.

 

 

För jag har fattat tricket förstår ni. Stirrar man bara tillräckligt mycket….

 

 

…och lite till…

 

 

…så ger hon med sig. HAH! Lozer.

 

 

Då kan man springa iväg.

 

 

Sen ibland stannar hon mig för att bild till den där himla ”bloggen”. Palla. Men jag posar på. Som sagt, det ger godis.

 

 

Men ibland glömmer jag att manipulera fram godis. Som när jag hör sjukt spännande ljud i träden. Stod här ett bra tag. Alltså ni förstår inte, det prasslade och hade sig. SKITSPÄNNANDE.

 

 

Extra-matte sa något om ”bild till Instagram” och ville att jag skulle klättra upp på den här. Jag gjorde det, men det var skithalt. Extra-matte mumlade något om ”dålig balans och Bambi”, vet inte alls vad hon pratar om.

 

 

Hon fick hjälpa mig och jag fick godis igen. Score!

 

 

Sen ställde extra-matte och extra-mattes kompis sig långt ifrån varandra och kallade på mig hela tiden så att jag fick springa fram och tillbaka, fram och tillbaka. De skrattade åt att mina öron fladdrade…men don’t care. Fick godis!!!

 

 

Nu tänkte jag sova en stund. Så hörs sen. Voff voff.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • nilla

  |

  hahahahah bästa!!!

  Svara

 • Elinor

  |

  Hahaha guud vad gullig ho e den däringa Mimmi!! 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Hahahahaha! Älskar ditt sätt att skriva Egoina! Err… Mimmi menar jag såklart 😉

  Svara

 • Emmy

  |

  Åh så himla sött! 😀

  Svara

 • Martina

  |

  HAHA, underbart! Behövde verkligen ett skratt! Håller på att baka en megatårta inför imorgon då min bror har invigning i sitt företags lokal. Måste baka 8 tårtbottnar i långpanna och första bottnen for precis i golvet. Såg också att jag har köpt fel grej för att garnera tårtan. Det går sådär för mig just nu kan man säga, så tack för skrattet. 🙂

  Svara

 • spiderchick

  |

  haha men orka att hon är så söööööt!

  Svara

 • Felicia

  |

  Hahahaha dör vad roligt inlägg!!!

  Svara

 • Robert

  |

  Mimi: Bra att hon får ut och motionera, den där extra-matten. 😉

  Svara

 • Lisa

  |

  Det här är varför jag läser din blogg hahahah

  Svara

 • Angelique

  |

  Hahahaha!

  Svara

 • Angie

  |

  Hahahhahah, tack för skrattet! Du är så sjukt rolig!

  Svara

 • Isabelle

  |

  Det var sånt här som gjorde att jag fastnade för dig och fin blogg! Du är för underbar! 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  hahahaha bäst! Satt verkligen och skrattade för mig själv när jag läste det!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv