Follow my blog with Bloglovin

Å andra sidan är det ju trendigt med ombre

Nu blire lite nödvändig shopping (typ shampoo), sen ska jag titta på när Lina får håret färgat och sen blir det middag med tjejerna.

 

Är sjukt nöjd med mig själv över att jag låtit bli att färga håret förresten (jag lade i och för i i mörka slingor för några månader sedan för att dämpa det blonda, men har inte blonderat på evigheter). Det kommer väl ta några år innan jag har tillbaka min egen hårfärg om jag inte gör en drastisk klippning, men jag är en bra bit på vägen. Det vore ju kul att för en gångs skull i mitt liv se vilken hårfärg jag faktiskt har.

 

 

Kul att jag håller hela datorn i luften för att ta en bild (mjölksyra!). Jag tänker låta Emmy plocka av mitt rosa hår idag förresten. Kommer kännas lite tomt, men har ändå tröttnat. Dessutom vill min kompis barn ha likadant. HON ÄR FEM!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • zandra

  |

  oj oj ja du snacka om att man känner sig gammal och lite patetisk när man har något som en fem åring vill ha… ha ha

  fast älskar ditt hår…

  Svara

 • Marica

  |

  jag har inte färgat mitt hår på ett år så jag kan säga att jag har en ganska så rejäl utväxt nu!

  Svara

 • Madde

  |

  Hehe, jag har gjort typ samma sak, men börjar bli riktigt trött på min utväxt (som är nere vid öronen nu), blir nog en mildare blondering snart. Trivs nog bättre i det. Du ser sjukt bra ut i lite mörkare hår! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Spännande! 😉

  Svara

 • Angelica

  |

  Tröst: Min moster ville ha rosa slingor. Hennes frisör hade dock ingen rosa, så det fick bli lila!

  Svara

 • Minna

  |

  Ojdå! Jag brukar också få sådana tankar när jag har nåt ”extra”. Blev lite orolig till och med när min systerdotter villa ha likadana orangea naglar som mina. Hon var då TRE år.
  Men anyway, tycker inte att du passade i det alls, så det kommer bli snyggt när du tar bort dem igen, tycker jag! 😀
  Älskar din blogg!!

  Svara

 • Erica Persson

  |

  Om du vill ha naturlig färg så kan jag rekommendera att färga med te! För brunt hår använder man svart te som man kokar i vatten bara. Blont-kamomillte. Håret blir också väldigt glansigt och fint.

  Svara

 • fanny

  |

  du är så himla fin! *:

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv