Valborg

Skulle egentligen hänga i stadsparken i Lund idag. Men ärligt, är sådär sugen på att hänga i en park från 07.00(!) på morgonen. Dessutom har SMHI sagt att det skulle regna. Så jag hakar på Valborg lite senare. Om jag gör det överhuvudtaget. Känner mig gammal.

 

 

 

Valborg 2011. “Den gamla goda tiden”, eller vad man nu säger när man blivit gammal.

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (10)

 • Jess

  |

  Förstår hur du känner! Jag känner mig också gammal, och jag är 16 år..

  Reply

 • Sofie

  |

  Skulle också hängt i stadsparken i Lund idag men jag skippade också och känner lite likadant. Resten av gänget är ju 2-4 år yngre, de kanske också känner likadant när de blir 24 😉

  Reply

 • Marica

  |

  förstår dig! det är inte så roligt att vara i en park om det regnar 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Haha, känner desamma! varför gå och se en brasa ute när man kan tända ett ljus hemma?…

  Reply

 • Filip

  |

  Nykter kväll här! Börjar bli gammal, jobbigt att bli bakis 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Jag jobbade och helt ärligt hade jag inte velat hänga i stadsparken ändå 🙂 Men jag hade kul jag också, åt alla fyllon som stapplade in på jobb. Jobbar på Lillafiskaregatan så vi hade ju en del att göra med stadsparken så nära och alla som var hungriga eller röksugna

  Reply

 • Hanna

  |

  Haha, jag kan inte låta bli att bli lite arg när folk som är unga säger att dom är gamla.

  Reply

 • camilla

  |

  Kände likadant, men jag kom till stadsparken runt ett, det var underbart väder och jättemysigt och även om jag kände för att somna när jag kom hem runt sju så var det lätt värt det! Hoppas du hade bra valborg ändå, haha.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv