Klart en fördel

I telefon.

 

Mamma: Jag saknar dig.

Jag: Bjud hem mig på middag då?

Mamma: Kommer du inte annars?

Jag: Nej.

Jag: Okej, jo. Men det är ju en fördel.

 

0

Trackback from your site.

Comments (3)

 • Robert

  |

  Haha! 😀

  Reply

 • Camilla

  |

  åh, jag känner preciiiiis samma sak. alla mina syskon (har en hel drös av dom faktiskt) är antingen förlovade eller har barn. där sitter jag, ensam vid ett bord, på middagar hos mamma. alltid är det ett syskon som har en kompis som jag borde träffa.
  och nu börjar mina jämngamla kompisar också föröka sig eller förlova sig… man bara: wtf?! haha 🙂

  Reply

 • Caroline

  |

  Haha jag är likadan… Mamma frågade om vi skulle ses i veckan. Mitt svar blev bjuder du på mat?

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv