Follow my blog with Bloglovin

Söndag

Jag är så trött idag. Vaknade vid tre, men kunde lätt sovit längre än så. Tanken var att jag skulle plugga hela dagen till en tenta imorgon, men det har inte riktigt blivit så. Det ska endast vara tre frågor på tentan och det är i princip omöjligt att veta vilka av de 1500-någonting sidorna vi ska läsa som är viktiga. Dessutom finns det ingen ex-tenta eftersom att kursen är ny. Så jag funderar på att gå dit och titta på tentan imorgon och sedan förbereda mig till nästa istället. Får se.

 

Sen måste jag köpa en ny plattång också. Så drygt. Tråkigt att vi inte lever på 80-talet och risiga pudelfrisyrer är inne.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Du är snygg i håret ändå. 😀

  Svara

 • linnéa

  |

  Ville bara säga att DAMN vad snygg du är på denna bild!

  Svara

 • Nathalie

  |

  Gå ändå, skriv några ord och var stolt över att du gjorde det. Och för det riktigt akuta plattandet: strykjärn på lägsta värme, håret på strykbrädan, tryck ner järnet och dra upp huvudet. Lägsta värmen!! 😉

  Och glöm inte att må bra och tycka om dig själv <3

  Svara

  • egoina

   |

   Lovar att tycka om mig själv 😉 <3

   Svara

 • Sarah

  |

  Har du helt tappat greppet?

  Svara

  • egoina

   |

   Har du?

   Svara

 • i

  |

  men snyyyygg!!

  Svara

 • sofi

  |

  inlägget över går inte att kommentera :S

  Svara

 • jen

  |

  plattar du håret varje dag?:)

  Svara

 • Malin

  |

  Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt en lila plattång på Target för endast 20 dollar och skickat till dig 🙂 Köpte en själv för ett tag sedan då jag råkade trampa på min så den gick isönder. Men den för 20 dollar visade sig vara av samma märke och funkar ypperligt (plus den är lila).

  Svara

 • sabina

  |

  fixa de som vi gjorde när vi var tonåringar, med skrykjärnet 🙂

  Svara

 • Ella

  |

  Shit du är snygg =)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv