Follow my blog with Bloglovin

På EH

Jag sitter på Espresso House och har suttit här halva dagen och jobbat med en uppgift till skolan. Det går riktigt bra faktiskt! Som tur är har jag sällskap av Jacob som kan hjälpa mig när jag råkat klicka på obegripliga saker i programmen.

 

Skulle ta en bild på mig själv och det såg ut såhär:

 

 

 

 

 

Man bara jahapp. Ajm all red today dådå.

 

 

Men nejdå:

 

 

 

 

Mina naglar blev jättefina förresten. Lägger upp en bättre bild sen.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Det får du göra. 😀

  Svara

 • Elina Nilsson

  |

  Åh! Var också där innan i eftermiddags, kring halv fem tiden! Går i skolan precis brevid det EH, såg dej men innan jag var säker på att det va du så ville jag inte störa dej i pluggandet! Men kul att du va där iaf! Du haffade dessutom bästa pluggplatsen! 😀

  xx

  Svara

  • egoina

   |

   Ja men visst var det bästa pluggplatsen! 🙂 hälsa nästa gång!

   Svara

 • Amanda

  |

  Kika in hos mig på min bloppis!
  Massa fina grejer till riktigt grymma priser! 🙂

  Svara

 • Jackie

  |

  Espresso house har bästa chai latten, men nu är jag mest inne på deras ischai latte, mums!

  Svara

 • Saga

  |

  Du är vacker som röd. Som EN röd. Som en RÖD röd.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv