Hemma igen

Då var vi hemma igen. Jag har haft en supermysig helg med den bästa killen. Bästa födelsedagspresenten!

 

Jag har ont i kroppen och har megahuvudvärk så ska lägga mig i sängen och titta på film. Hoppas inte att jag börjar bli sjuk. Det blir Hobbit förresten! Vi har sett klart Sagan om Ringen tjohejsanet och jag tyckte faktiskt att det var ganska bra. Ettan var jag inte så mycket för, men tvåan och trean var bra (om man ser filmerna i olika etapper och inte allt på samma dag). Det betyder att jag får äta upp den HÄR listan jag gjorde en gång, haha. Ni hade rätt.

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (30)

 • Gabriella

  |

  Eyyyyh sexy lady…..

  Reply

 • Tove

  |

  SNYGGING!

  Reply

 • Helena

  |

  Snygg tjej!

  Reply

 • Natalie

  |

  SNYGGT! 🙂

  Reply

 • Sophia

  |

  Egoina! mina kommentarer går inte fram.. hoppas inte det var pga att jag kommenterade tavlorna med skitfult, för jag menade inte att vara negativt. Tyckte bara det var mindre snyggt 🙂 jag ställde även en fråga om helsingborg campus?

  Hahaha men anl till att jag skrev nu var att jag råkade hitta en bild på dig på facebook 🙂 visst är det du? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4582198402536&set=pb.1519234838.-2207520000.1364769702&type=3&theater

  Reply

  • egoina

   |

   Haha, jo det är jag. Oj! Har missat att godkänna den kommentaren eftersom att jag sparade den för att jag ville svara på den. Jag har ingen aning om det är skillnad på studentlivet. Jag har inte erfarenhet av annat än Campus. Jag tycker att studentlivet på Campus är jättebra 🙂

   Reply

   • Sophia

    |

    Puh! Trodde jag gjort dig orätt 🙂 okej men vad bra tack för svar 🙂

    Reply

 • Hanna

  |

  hahaha då kan du lika bra ta och se Dear John, inte bara för att channing är så jääävla snygg utan också för att de faktisk är ganska bra och mysig :):)

  Reply

 • Svorskan

  |

  Åh! Vad fin du är på bilden! Fin jacka också ;). God morgon, jenta mi!

  Reply

 • Rebecca

  |

  Sjukt vacker! älskar skorna med 🙂

  Reply

 • Bea

  |

  Snygg outfit! Var är klänningen/linnet ifrån? 🙂

  Reply

 • Elin

  |

  Jag såg faktiskt första filmen för första gången igår! Kanske blir att se den andra idag? Den var otroligt mycket bättre än jag hade förväntat mig.

  Reply

 • Nina

  |

  Nää ettan är ju bäst!! Sen trean och sist tvåan, den är så mörk och de bara krigar i hela filmen.

  Reply

 • Hanna

  |

  Åh, vilken snygg jacka! Var är den ifrån?

  Reply

 • Jackie

  |

  Noooo det är ju ettan av lotr som är bäst! Det händer ju så mycket, inte bara krig som i de andra två. Men bra att du sett dem nu. Ha en trevlig måndag!

  Reply

 • Lina

  |

  Wow vilken snygging! 🙂

  Reply

 • Sara Olsson

  |

  Vilken pingla! Du är vrålsnygg! 🙂 Kram!

  Reply

 • milla

  |

  WOW vad snygg du är.

  Reply

 • Karin

  |

  Får jag fråga var du står i hela debatten som Isabella Löwengrip just nu står mitt i?

  Reply

  • egoina

   |

   Jag tycker att det var ett dumt uttalande, jag förstår vad hon menar men tycker att hon missat poängen.

   Reply

 • Donna

  |

  snygg jacka!:)

  Reply

 • emma

  |

  tror jag drömde om dig inatt…..??? känns som det när jag ser dig nu. ingen aning vad men förmodligen hade vi askul.

  Reply

 • Robert

  |

  Snygg! 😀

  Reply

 • ida

  |

  Alltså, vilken babe du är!

  Reply

 • Linnea

  |

  Snygg! Vart är jackan ifrån? 😀

  Reply

 • Julia K

  |

  Läste “maghuvudvärk” först… tog ett tag innan jag läste rätt!

  Reply

 • Lis

  |

  Jackan! Så snygg! Var har du köpt den?? Snälla svara!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv