Nya naglar

Jag fixade naglarna på salong igår för första gången i mitt liv. Ni var så positiva till det när jag frågade, så jag blev nyfiken. Jag kan verkligen förstå varför. Nu är mina naglar fräscha hela tiden och det är en helt annan känsla än att ha lösnaglar, jag är liksom inte rädd för att de ska gå sönder eftersom de känns så solida.

 

Jag gjorde dem hos Jenny på Hair Studio 23 i Malmö. Det tog lite längre tid än vad jag trodde (haha, typiskt mig att tro att saker tar fem minuter), men det gjorde ingenting då Jenny var supertrevlig. Vi satt mest och pratade bloggar och jag frågade vad hon gjorde hela tiden likt en treåring.

 

Jenny är relativt nydiplomerad, så hon har billigare priser om man jämför med andra. Dessutom får ni 20% rabatt om ni ringer och bokar och uppger “Egoina” innan den första maj. Gå i och titta på Facebooksidan, HÄR.

 

 

Jag valde fransk manikyr med lila stenar på ringfingren. Vi får se om jag vågar mig på något mer avancerat nästa gång.

 

0

Trackback from your site.

Comments (17)

 • Hockeysmurf - Ja, det ÄR jag

  |

  Åh vad snyggt! 🙂
  Nu till påsk hade det ju varit käckt att ha små påskägg på naglarna istället för glitterstenar haha! ;P

  Reply

 • Erika

  |

  Vad fint det blev! Har själv aldrig vågat prova, känns som om de ska gå av på en gång. Men vad är det för typ? Vad heter det? 😛 Vet att det typ finns gelénaglar osv.. 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Jag tror att det är gelé. Jag kände som du innan och sen trodde jag att jag skulle få panik och ångra mig och sen inte få av dem. Haha, det har inte hänt än i alla fall 🙂 är jättenöjd!

   Reply

   • Tina

    |

    Hur mycket kostade det?! 😛

    Reply

 • Robert

  |

  Snyggt! 😀

  Reply

 • Emma

  |

  Jätte fina!*avundsjuk* 🙂

  Reply

 • Louise

  |

  fransk är en klassiker som alltid fungerar ju 😉 har gjort det på mig själv

  Reply

 • louise

  |

  Men oj vad fina! Hihi, hade varit gulligt med gula o gröna stenar för lite mer påskkänsla 🙂 dock så kanske de är lite onödigt då naglarna sitter längre än vad påsken är 😉

  Reply

 • Nat

  |

  Vad fint det blev! Trodde nästan att jag hade avskräckt dig när jag berättade min historia om när de pajade mina naglar 😉

  Var och fixade mina igen häromdagen, kör alltid på gele och fransk. Inte för att jag är feg, när jag fixar själv så är det alltid helt galna färger, utan för att fransk ser bäst ut när naglarna börjar växa ut!

  Min är alltid jättesnabb, 40 min, så man kan klämma in det på lunchen 😉

  Reply

 • Sandra

  |

  Ingen idé att jag fixar såna nu då jag jobbar inom vården 🙁 jätte fina blev de
  Ska passa på när jag går på mammaledighet 🙂

  Reply

 • Marie

  |

  Gick in på Facebook-sidan där och tittade på fler naglar… tittat på så många fingrar att nu börjar fingrar se sjukt konstiga och fula ut i mina ögon. 🙁 Typ som om man upprepar ett ord fler gånger och verkligen lyssnar på det, då börjar det också låta fult. I alla fall för mig.

  Reply

  • egoina

   |

   Hahaha vet vad du menar 😉

   Reply

   • hejhej

    |

    Vad underbart det är att du faktiskt tar dig tid att svara på kommentarer. Det är så SJUKLIGT uppskattat, verkligen.

    Kram!

    Reply

    • egoina

     |

     😉

     Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv