Follow my blog with Bloglovin

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

  • Hanna

   |

   Har den tagits bort! Trist, den var ju underbar

   Svara

   • Emma - svensk au pair hos kinesisk familj i Beijing

    |

    Yes, tyvärr 🙁 Spreds för mycket hat där tydligen. Önskar att de gjort den till en “sluten” grupp istället. Så fort någon skrev något rasistiskt, anti-feministiskt eller annat kränkande så skulle de blivit kickade ur gruppen. På så sätt kan de fortfarande läsa (och irritera sig uppenbarligen) men saknar möjligheten att sprida vidare sitt hat.

    Svara

 • Emelie

  |

  vilken klockren! Så jävla sant!!!

  Svara

 • Tora

  |

  Haha åh va bra, älskar den 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Hahaha! 😀

  Svara

 • Mella

  |

  Nanna är verkligen asgrym!

  Svara

 • Tjej på KTH

  |

  Fan va bra gjort! Exakt! Vi tjejer få stå ut med att bli kallade för fittor, horor mm. Och han ska inte tåla att bli kallad för gubbslem. Älskar att de går igenom vad han hade för kläder på sig.

  Svara

 • Ulrika

  |

  Tyckte också den var riktigt kul tills jag insåg hur förminskande den är, precis som feminister anklagar killar för att vara.. Skulle det vara okej för en tjej att kalla en kille för något taskigt skulle det ju vara tvärtom också. Borde spela på lika villkor och behandla båda könen med respekt..

  Svara

  • Kattis

   |

   Det är ju helt och hållet ett svar på hur kvinnor brukar bli talade till och om. Det brukar bli väldigt mycket mer tydligt hur fel det är när man vänder det till en man och ja, så även den här gången.. hur kan man göra så mot dom stackars männen :((((( det här ÄR lika villkor. Det talas till/om kvinnor såhär jämt. Det hade varit bättre om man inte talade så om någon men det finns ju tydligen inte på världskartan..

   Svara

   • Ulrika

    |

    Jag håller helt och hållet med dig om att det “bevisar” hur fel det blir att behandla tjejer dåligt när man vänder liknande saker mot killar, men det jag menar är att man inte ska betala tillbaka på det sättet. Som om de svarta skulle skapa en omvänd apartheid bara för att bevisa hur dåligt de hade det.. Hänger du med i hur jag menar?

    Svara

 • Linnea

  |

  Hahaha!

  Svara

 • J

  |

  hahahaha så bra

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv