Follow my blog with Bloglovin

Lite luft, tack

Jag har fixat veckans krönikor och är snart, snart, snart klar med mitt underlag till praktikfallet imorgon. Sen ska jag till mamma och skriva ut det, sen ska jag öva lite och sen ska jag göra något jag inte gjort på hela veckan: andas.

 

Egentligen hade jag velat ha ett extrajobb relaterat till min utbildning vid sidan om skolan. Men jag vet inte hur jag ska hinna? ”Men du skriver ju lite krönikor och bloggar bara”, tänker ni kanske. Och det är inte bara. Halva min hjärnkapacitet går ibland åt att bara komma på vad krönikorna ska HANDLA om. Förstå mig inte fel. Jag älskar att skriva krönikor. Och att blogga. Men jag saknar det där att bara gå till ett jobb, göra vad man ska, komma hem och sedan slappna av – utan en miljon saker i huvudet och ångest inför nästa deadline. Jag är aldrig ledig.

 

Men jag ska inte klaga. Jag har det rätt bra ändå när jag tänker efter.

 

 

 

Böckerna kom till slut. Inte en sekund för tidigt!

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • Robert

  |

  Du har inte funderat på att köpa en skrivare? 😉

  Svara

   • Robert

    |

    EGOINA!!!! DU HAR INTE FUNDERAT PÅ ATT KÖPA EN SKRIVARE??? 😉

    Svara

    • Svorskan

     |

     ROOOOOOOOOOOOOBERT! TYST MED DIG!!!!! 😀

     God morgon, jenta mi!

     Svara

     • Robert

      |

      Hmpf… Känns som jag inte kommer komma nånstans med detta. 🙁

 • Emma

  |

  ’Inte en sekund för sent’ annars 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Jo det var ganska mycket för sent 🙁

   Svara

 • pubes

  |

  men bestäm dig för en dag då du skriver en krönika och GÖR DET. sen är du ju faktiskt ledig dom andra dagarna. gå inte och dra ut på det dag efter dag så du känner att du aldrig är ledig, blir bara psykisk stress av det hela. och när du skrivit en krönika, skriv då upp 3 olika ämnen som du skulle kunna tänka dig att skriva om i nästa krönika, då är ju halva jobbet gjort! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Jag försöker göra så. Men det blir ganska svårt när man verkligen inte vet vad man vill skriva om. Sen har jag ju bloggen också, måste ”tyvärr” tänka på den och uppdatera den VARJE dag 😉

   Svara

 • Hannah

  |

  Du kanske råkade klicka i det super miljövänliga fraktsättet…cykelbud?

  Svara

  • egoina

   |

   Haha, antagligen 😀

   Svara

 • Jessika

  |

  Åh, och jag önskar mer än allt annat att jag tjänade pengar på det jag skriver och att jag fick mina krönikor publicerade! Jag hade lätt velat jobba ”alltid” men kunna lägga upp arbetet själv istället för att vara anställd och behöva vara på jobbet när det är soligt och fint ute och komma hem när det är kolsvart. 🙁 Men det är nog alltid så, att gräset ser grönare ut på andra sidan!

  Svara

  • egoina

   |

   Visst är det så. Som sagt, jag ska inte klaga. Men ibland hade det varit skönt att släppa allt för en liten stund iaf. Och inte ha ångest hela tiden 🙂

   Svara

 • Anna

  |

  Du är jätteduktig, jag har ”gått igenom” samma sak, framförallt är det lustigt att man liksom ’inte får’ klaga fastän alla nio-till-fem-människorna klagar så fort de kommer hem från jobbet och sen börjar pyssla med något annat. Själv sitter man kvar med samma sak man gjort hela dagen, och det hjälper ju liksom inte att byta rum…. Allt har verkligen sina för och nackdelar! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Så sant! Tänk vad bra om man kunde mixa? Halva månaden 9-5 och andra halvan frilansprojekt. 😀

   Svara

  • Erika

   |

   gillar inte heller den här ”får/ska inte klaga”. Visst är man lyckligt lottad och visst finns det mycket värre hemskheter ute i världen – men jag tycker ändå att om man tycker något är jobbigt så får man gnälla och klaga lite! För min del behöver jag få ut sånt ur systemet, så jag kan gå vidare och fokusera sedan. Det betyder inte att jag vill förändra något i mitt liv, men ibland är det inte en dans på rosor för det.

   Svara

   • egoina

    |

    Håller med dig! Man behöver gnälla lite ibland. Det känns bättre då 🙂

    Svara

 • jhs

  |

  Jag menar inte det här på ett elak och hårt sätt men det är ju faktsikt DU som väljer vilket jobba du ska ha! Så om krönikor ger dig ångest kanske du ska sluta skriva dem för en period och om bloggen känns tung kanske du ska bestämma dig för två bloggfria dagar eller max två inlägg om dagen typ så! 🙂 Det är så lätt att låta jobbet ta över när det fakstik är en själv som låter det hända! Kram

  Svara

  • egoina

   |

   Sant.. Men jag får ångest över att inte göra det också. Haha 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Men börja planera.

  Svara

 • Kakan | Krumelur-MurmelDjur

  |

  I know that feeling.

  Började jobbade för 1 vecka sen och jisses vad tiden bara rinner iväg!!! Jag hinner inte ett endASTE JÄVLASTE SKIT NU…

  Svara

 • Louise

  |

  livet i skolan asså! Själv har jag skola til tre varje dag, sen träning och såklart plugg. Dessutom försöker jag hitta jobb men vet verkligen inte hur jag ska få plats med det i mitt liv. Tack och lov, mindre än 100 dagar till studenten!!

  Svara

 • Nikolina

  |

  Jag förstår att de är jobbigt. Jag är oxå en sån person som inte kan släppa nått. går och funderar på grejer jämt.
  Vill bara säga att jag följt din blogg länge och tycker du gör ett skitbra jobb 🙂
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

  Svara

 • Sofie

  |

  Kan inte du göra ett videoinlägg?? Skulle vara jättekul! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv