Follow my blog with Bloglovin

Fuck it

Nej, det blev ingen bra start på dagen. Snarare tvärtom. Helt jävla tvärtom.

 

Nu skrattar jag lite: HAHAHAHAHA.

 

För jag orkar inget annat. Inte vara arg. Inte vara ledsen. Orkar inte.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • olivia

  |

  Det är okej att inte orka ibland fina du. Puss och hoppas att du mår bättre imorron!

  Svara

 • Andrea

  |

  Kram, glöm inte att du har oss (bra) läsare också! <3

  Svara

 • Pia

  |

  Jag hoppas verkligen att dom där haters-erna inte kommer få dig att sluta blogga! Man kan inte göra alla nöjda helt enkelt! Men det finns dom som förstår din humor också och tycker du är bäst! 🙂 många av oss kanske inte kommenterar, men man blir glad av att gå in på din blogg!
  Lycka till med att vända dagen till det bättre! <3 det är du värd!

  Svara

 • Ida

  |

  Käraste du!
  Det finns faktiskt folk som förstog din ironi och hur du menar med saker och ting! Jag förstår! Jag är uppväxt med att vara glad för maten på bordet, ärvda kläder och blev superglad för min fickpeng.
  Vet du hur bra du är?
  Din blogg är den jag läser först på morgonen! Och vill jag bli glad, är det din blogg jag läser! Du är så galet knasig (precis som mig), du ver mat på morgonen (min favvo oxå!!! Bröd = bläää).
  Så jagska skriva såhär, i barnslig form,
  Skit i alla bajskorvar där ute som är så jävla avundsjuka på dej för att du är bättre än dom! Bara för att du är sjukligt söt och rolig! Nu blev detta lite rörigt,
  Men jag hoppas du förstår, jag tror du har fler som gillar dej än haters! : )
  Puss&kram och vänd dagen till det bättre! 🙂

  Svara

 • Bea

  |

  Men neeeeej! Det blir bättre! Kram

  Svara

 • Mikaela Svarfvar

  |

  Instämmer med Andrea. Glöm inte oss som faktiskt gillar läsa din blogg, se dina roliga bilder och förstår din ironi och sarkasm. Alla har åsikter om ALLT men bara för dom har det betyder inte det att dom har rätt. Hoppas din dag blir bättre även om det är storm!

  Svara

 • Annie

  |

  Fick du underkänt på ännu en tenta? 🙁

  Svara

 • Robert

  |

  Fakk itt. 😉

  Svara

 • Hörni

  |

  Vad tråkigt, kram på dig!

  Svara

 • gina

  |

  Jag har också en sån dag idag. Fy fan alltså och klockan är inte ens 1 än… 🙁

  Svara

 • Kakan | MurmelDjuret

  |

  Å nej typiskt! 🙁
  min dag är väl inte heller så himla toppen. Bakterierna fylls på i mitt inre och jag känner hur krafterna går åt till att hålla mig frisk! Blöööh. Men jag har bestämt mig för att njuta av dagen i soffan, vid datorn, under filten.

  Svara

 • Malin

  |

  det folk måste förstå är att bara för man blev ”kränkt” betyder det inte att man faktiskt har rätt…

  måste bara säga att för några år sedan ringde en kompis till mig och asgarva,
  -DU måste läsa den här bloggen jag hittat, jag skrattar så jag dör. och hänvisar till ett inlägg där du jobbar på bk och ni hittar inte eran chef, tillslut så tar ni upp telen och det visar sig att han sitter på dass…
  =P
  hmm haha… liksom.

  jag har skrattat, nickat och förundrats över din energi och beslutsamhet och upptåg Jag har flinat åt din ironi.

  det är synd att du känner dig begränsad faktiskt.

  Och det är ett synd att det ens ska behöva finnas ett uttryck som är så löjligt som haters gonna hate. men det verkar behövas i dagens cyberspace 😉

  ah, jag tycker du ska köra på. du har så mkt mer människor som gläds åt och med dig än ”haters”

  // en mångårig läsare!

  Svara

 • sandra

  |

  Om folk inte kan förstå hur stolt du kan vara över att du inte behöver ta bidrag, så är det deras problem. Herregud vad folk ska döma andra som dom inte känner. Utefter vad? För att du är en stark person som kämpat dig dit du är idag? GO GIRL!!!!!!!

  Svara

 • sanna

  |

  ” om du går igenom ett helvete – fortsätt gå ” . det är ett citat jag älskar när livet känns skit. haha, även det där citatet ” jag älskar långa promenader , speciellt om dom tas av folk jag inte tycker om ” . Egoina, du är så härlig, rolig och goer. din ironi och din humor är fantastisk och du ska inte känna nåt behov av att ändra på dig, det är inte dig det är fel på, ( inte mig heller 😛 ) men det är dom andra, folk som letar fel, går så krokigt dom kan på raka vägar och som är missnöjda över andras lycka. det är bara tragiskt. fortsätt vara den du är, och du, du ska vara skitstolt över att du har lyckats klara dig helt själv utan bidrag, sträck på dig ! tydligen är det tabu i sverige att vara stolt, men skit i det. kör på, kör hårt. kör igång. lev det livet du vill, bara det fungerar för dig. massa kramar till dig.

  Svara

 • h

  |

  Gör som jag när jag mår bajs, ÄT! 🙂
  Då känns det liiite bättre.
  Hoppas morgondagen blir bättre iaf. Kramis! 🙂

  Svara

  • Pernilla

   |

   @ ”h” jag trodde du skrev ”gör som jag, ät bajs”

   Svara

 • Julia

  |

  Feel you bro, pissdag här med

  Svara

 • sara

  |

  Kom ihåg att du är bra.Väldigt bra.. hjälper det inte att tänka så,sååå.. köp lite(mycket) choklad

  Svara

 • Nikolina

  |

  mitt liv på flykt..
  Finns folk som har mer problem än dig gumman.
  Ankpung.se

  Svara

  • emsan

   |

   Blir irriterad när jag läser sådan kommentar, tror faktiskt att hon VET att det finns andra som har det långt mkt sämre än vad hon har det .. Tror heller aldrig att hon skulle påstå annat MEN det gör väl för fan inte hennes känslor, liv, humör bättre om hon är deppig? Ungefär samma sak som när man slänger mat och någon säger ”tänk på barnen i Afrika” VAD FAN HJÄLPER DET DEM OM JAG SLÄNGER MIN HALVÄTNA BIFF ELLER MÖGLIGA GURKA I KYLEN ? Ska vi aldrig få vara nere, ledsna, på dåligt humör för att det alltid kommer att finnas någon som har det värre!!!?? För det finns det ju alltid , så snälla tänk efter innan du slänger ur dig sådan kommentar.. Det finns t o m de som har det värre än dig !! Det du…

   Svara

  • Sara

   |

   Om bara den som har det absolut allra sämst har rätten att må dåligt, undra vem den personen hade varit då. Förmodligen inte du heller. Tur att det inte är så det ligger till!

   Svara

   • phergon

    |

    Påminner om en tid när jag inte mådde så bra och var väldigt nära vän med två tjejer som inte heller mådde särskilt bra. En kväll så började vi prata lite om hur vi mådde och jag fick kastat i ansiktet att jag minsann inte alls mådde lika dåligt som dem, för jag hade ju inte lika många ärr på armarna.

    Eller som för några månader sen när en vän till mig var lite ledsen pga av att en kille inte svarade på sms. En annan vän skällde då ut henne och skrek: Det där är ingenting mot hur jag har det, kom tillbaka när du har riktiga problem.

    Svara

 • Sheila

  |

  Hej fina du! Har själv haft en riktig skitdag rent ut sagt! Fokusera istället på allt det positiva och skit i allt som drar ner dig,

  ”problemet är inte själva problemet utan det stora problemet är din attityd till problemet!”

  ”There’s seven billion people in this world. Don’t let one ruin your day”

  Detta är två citat jag alltid tänker på när jag är depp, TA ÅT DIG! <3

  Svara

 • maja alvarsson

  |

  de är inte lätt!
  hoppas allt blir bättre imorgon. Hade kunnat skriva en super lång text om hur mycket jag tycker om dig och din blogg och om hur lika vi är men jag säger bara att din blogg sprider glädje och skriver för många när jag skriver att du gör ett väldigt bra jobb! Så skit i alla som håller på och klagar och bara fokusera på dina bra läsare. Även om det säkert kan vara svårt att inte bli lite deppig när man ser en tråkig kommentar. (inte för att jag vet hur det känns, driver liksom inte en av sveriges största bloggar) ha det bra nu och skit i allt annat. många kramar från mig!
  ps: hoppas att jag springer på dig någon gång när jag är i helsingborg och dem trakterna.

  Svara

 • Elise

  |

  Hej Egoina.
  Du är fantastisk, ambitiös, ärlig, rolig, omtänksam, mänsklig och tusen mer saker jag inte får plats att skriva, Jag känner inte ens dig och har aldrig träffat dig, men jag har följt din blogg sedan du jobbade på bk och dessa egenskaper lyser liksom igenom din text. Ville bara påminna dig om det, och att det är okej, oavsett anledning, att inte alltid vara på topp 🙂 kram på dig!

  Svara

 • becka

  |

  Om det är till någon tröst så gör du i alla fall mina dagar hungra gånger bättre! även när du är på dåligt humör, vakna på rätt sida imorgon;)

  Svara

 • Sara

  |

  Åh lilla fina du! Ta hand om dig!!

  Svara

 • Milena

  |

  Du är bäst ändå.

  Svara

 • Kajsa

  |

  Önskar jag kunde ge dig en stoooor bamsekram, du är bäst Egoina, det tycker jag verkligen! Allt kommer bli bra, don’t worry <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv