Follow my blog with Bloglovin

Det närmar sig

Jag firade min icke-fetma-BMI med pizza. Haha. Eller det lät mest som en bra ursäkt såhär i efterhand.

 

 

 

Snart nyår och jag har inga planer. Jag har alternativ, men vet inte riktigt hur jag ska göra än. Känns som att jag blivit gammal. Tidigare var nyår värsta grejen och jag hade superhöga förväntningar. Nu orkar jag inte bry mig, det blir ändå aldrig som man tänkt sig. God mat och lite vin räcker för mig.

 

Kul förresten att några kompisar till mig trodde att det är nyår imorgon. Tur att jag informerade dem om att det är på måndag. Annars hade de väl suttit där imorgon vid tolvslaget och blivit lagom förvirrande när de knappt hörde några raketer och sedan varit svinbakis på faktiska nyårsafton. Ångrar faktiskt att jag sa något nu när jag tänker efter.

 

 

Jag nyår 2010/2011.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  Hahaha, du måste blivit svinbakis med tanke på den undre bilden. 😉

  Svara

 • Jenny

  |

  Kan inte fatta att det är nyår!

  Svara

 • Kajsa

  |

  Hatar nyår!
  Kom hem till mig på trevlig tjejmiddag och kolla film? (A) Alla andra ska ut och festa..

  Så antar att det blir att sova bort hela dagen+natten så man vaknar på det nya året och inte ens märkt att det varit nyår ^^

  Svara

 • Linnea

  |

  Jag har INGA planer och inga alternativ.. Eller ja, va hemma då, om det nu ses som ett alternativ.. Beror mest på att typ hela världen har pojk/flickvänner och jag är den enda 23 åriga singeln i Sverige tror jag (eller i min bekantskpskrets åtminstone)

  Så, bjud in mig på middag och vin! 😉

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Klara

  |

  Du kan ju alltid sitta och gömma dig som de små stackars djuren kommer att göra ;/

  Svara

 • Veronika

  |

  Känner också så. Vet knappt att det är nyår.
  Inte funderat på kläder, inte köpt någon sprit. Funderar nästan på att gå på den lilla tillställningen jag ska på i mjukisbyxor. Men då kommer nog folk börja undra hur jag egentligen mår. Haha!

  Svara

 • Linnea

  |

  Men du, detta inlägget publicerades ju faktiskt den 30e…;D Eller du kanske bara vill skoja till det..hmm.

  Svara

  • egoina

   |

   Tänkte inte på att klokcan var över 12 när jag skrev det 🙂

   Svara

 • Erica

  |

  Vet om det är skönt att se att jag inte är den enda som har nada planer eller alternativ eller bara förjävligt rent ut sagt… Iaf, ensam i min lgh på nyår är mitt firande då mina vänner numera är vi-folk och då blir man inte tillfrågad (vem vill ha en singel bland alla par, usch, ojämt antal vid bordet^^)..

  Svara

 • Sandra

  |

  Inga planer, inga alternativ 😉

  Svara

 • Jeanette

  |

  Årets mest överskattade dag 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv