Follow my blog with Bloglovin

Den odödliga telefonen

Jag vet inte om ni minns min klasskompis söndriga telefon? Hennes häst hade trampat på den, men hon använde den fortfarande som om inget hänt trots att det såg ut såhär:

 

 

 

Men sen så gick den sönder igen, så pass mycket att den delades i två och satt ihop endast genom en liten, liten tråd:

 

 

”Det var den telefonen”, tänkte hon och trodde inte att hon kunde använda den mer.

 

Men plötsligt så ringer den! Hon drar åt sidan längst ner på telefonen som man gör för att svara och kan prata i den utan problem.

 

Vad ska man säga? Den odödliga telefonen? Typ Nokias 3310 all over igen.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Emma

  |

  Nokia 3310 var då inte så odödlig. Jag hade min 3310 i innerfickan på jackan som var vattentät, det duggregnade lite ute och jag var ute i ca 5-10min. när jag kom in var jackan knappt ens blöt men 3310:an hade dött iaf. Även fast jag lät den ligga i ris(för att dra ur den påstådda fukten) i flera månader så vaknade den aldrig till liv igen.

  Svara

 • Robert

  |

  Typ. 😀

  Svara

 • Lisa m

  |

  Himla konstigt! Så var det med en telefon jag hade som jag verkligen älskade. En Sony Ericsson med lock som var ljusblå så jag kunde spegla mig i den. Den tappade knappsatsen till slut men fungerade ändå lite efter det men sedan miste den livet. Jag saknar den ännu!

  Men fina Egoina (kände att jag behövde uppmuntra dig med ett rim) jag är tjugofem år och är utbildad till systemvetare eller ja har en filosofiekandidatexamen i Informatik från Systemvetenskapsprogrammet. Men nu känner jag att jag vill läsa någonting annat! Som journalistik eller ett program (jag är från Göteborg och bor här) inom media och kommunikation. Men det är på tre år och då är jag klar när jag är tjugonio år och det är för mig hur gammalt som helst. Har du några goda råd att ge mig? Och du som läser ett sådant program; hur upplever du det? Kram på dig och må bättre <3

  Svara

  • egoina

   |

   Om du vill så tycker jag att du ska göra det. Om inte annat så kan du läsa någon rolig kurs? 🙂 Annars är 29 inte alls gammalt!! Gott nytt år på dig 🙂

   Svara

   • Lisa m

    |

    Jag läser en del IT-relaterade kurser nu på distans som jag tycker är intressanta och jag har funderat på att läsa magisterexamen inom IT management men har tröttnat på det nu. Jag tycker om att plugga lite olika saker och få olika examen och bredda mig lite så ska nog göra det. Och tack för att du inte tycker att 29 år är gammalt! Jag har en hemsk åldersnoja nämligen.

    Gott nytt år på dig också! 😀 Bamsekram!

    Svara

  • M

   |

   Jag har två 27-åriga klasskamrater som precis påbörjat sin prästutbildning = 5-7 år framför sig.
   Så 29 är ju inte speciellt gammal 🙂

   Svara

   • Lisa m

    |

    Vad fin du är. Tack <3 Och Gott nytt år på dig!

    Svara

 • Catharina

  |

  Jag hade en Sony Eriksson som jag råkade tappa i en burk med rostskyddsfärg. Det enda som hände var att högtalaren blev lite igenkloggad, så ringsignalen blev lite lägre.

  Nästa telefon, en Samsung, råkade jag köra över med däcket på vår gigantiska åkgräsklippare. Den fick inte en repa.

  Alla smartphones (3 st) jag har haft har däremot bara strulat från första början. Dumphone ftw.

  Svara

 • Lotta

  |

  Shiit va sjukt! Min pojkvän tappade sin en gång i asfalten och då dog den direkt :p

  Svara

 • carro

  |

  Haha sjukt ju! Min mobil (en iphone) har då badat men den lever fortfarande 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Kan inte du berätta om vad du tycker om xlash? 😀 bra dåligt?

  Svara

 • Elin

  |

  Hahah en riktig survivor ju! 😀

  Svara

 • elvira

  |

  Fan vad sjukt! Tejpa ihop den lite med silvertejp bara så är den som ny igen 😀 Gott nytt!

  Svara

 • Elsa

  |

  Hahahahahha OJ! helt sjukt ju :O

  Svara

 • Lovisa

  |

  Haha ooooh shiiet!

  Svara

 • Tjena

  |

  Skumt det där med att de håller så olika bra. Min iFån har tappats på x antal olika ställen varav en gång typ trettio meter ner på en betongtrappa, men den var glad ändå och fick inte en enda liten spricka.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv