Men åh

Ibland hatar jag er. Jag har aldrig tänkt på att man måste tvätta nyköpta underkläder innan man använder dem. Såklart måste man det. Eller efter att ha läst era kommentarer måste jag numera det. Alltså löste inte mitt tvättproblem sig ändå.

 

Jag skriver omtenta imorgon. Mmmmm, även de bästa misslyckas ibland. Var två poäng från godkänt och försökte överklaga, men det gick inte. Får hoppas det går vägen imorgon. Inte jättekul att hamna back.

 

 

Ser ni att jag är trött? Jag ser.

 

0

Trackback from your site.

Comments (48)

 • Patrik

  |

  Är väl bara om man köper begagnade underkläder som man behöver tvätta?

  Reply

 • Alicia

  |

  Men nej ORKA tvätta nya underkläder, funkar lika bra ändå. Man dör ju inte!

  Reply

  • Kattis

   |

   Man dör inte men det är inte särskilt hälsosamt för fitty att utsättas för massa konstiga kemikalier.. speciellt inte när det är rätt enkelt att köra en maskin tvätt.

   Reply

 • Emma

  |

  Hahaha åh, typiskt. Jag brukar bara tvätta sånt i handfatet när jag inte orkar tvätta i maskin! 😀

  Reply

 • Hanna

  |

  haha jag tänkte skriva det, men kände inte att jag ville förstöra din plan! Det man inte vet (eller i det här fallet: inte tänker på) skadar en inte liksom 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Handtvätt vid ett sådant tillfälle kanske funkar? Med de nya underkläderna menar jag 🙂

  Reply

 • LINDAVIOLA!

  |

  Har aldrig tvättat nya underkläder 😐

  Reply

 • Johanna

  |

  Jag hade uppkörning innan idag, som inte gick något vidare, men det är som du säger: “även de bästa misslyckas ibland”. Det känns faktiskt lite bättre nu, även om det känns retligt.
  Lycka till med tentan! Denna gången går det säkert vägen! 🙂

  Reply

 • Emelie

  |

  Äsch, överklassfjanteri att tvätta kläderna innan man använder dom ^^

  (OBS – SKÄMT)

  Jag tvättar faktiskt inte underkläderna och jag har inte dött av det. “Rena” nya vs användna så är valet enkelt ^^

  Reply

 • Linnea

  |

  Det här med underkläder. Jag tvättar aldrig nyinköpta underkläder, dom vill jag ju använda direkt! (och ja, oftast på grund av att alla andra ligger i tvättet, hehe) Sen tvättar jag aldrig i 60grader som så många andra verkar förespråka. Är jag äcklig då? Fine, låt gå 😉

  Reply

 • elin

  |

  oj, nä tvättat nyköpte kläder har jag aldrig gjort! de är väl rena?

  Reply

  • Kattis

   |

   Nej. Dom är inte rena. Fullt av kemikalier och skit från folk som tagit i dom och eventuellt också testat dom.

   Reply

 • Robert

  |

  Vi ser dig iaf. 😉

  Reply

 • Lise

  |

  Haha. Äsch. Du har ju överlevt hittills? Jag tvättar inte heller nya kläder och underkläder. Och jag och mitt underliv har överlevt hittills. 😉

  Reply

 • Jessica

  |

  Men alltså folk får ju lugna ner sig. Ska man gå runt och vara rädd för bakterier och allt som av någon anledning skulle kunnat ha rört i något smutsigt måste man ju tvätta ALLT nytt man köper. Flera personer skrev “tänk om någon har provat dom utan underkläder på?”. HAHA! Tänk om någon har slickat på den bok du nyss köpte? Eller haft din nyinköpta snusdosa i röven?

  Reply

  • Cecilia

   |

   Haha bästa kommentaren 🙂

   Reply

 • Mella

  |

  Äh, det gör jag aldrig, men jag blev också lite äcklad när jag kom att tänka på det för ett tag sedan. Så numera köper jag alltid trosor i tre-pack, som sitter ihop sådär så man inte kan prova i affären. Då kan man ha dem direkt.

  Reply

 • Fridah

  |

  Va tvungen att gå in och läsa kommentarerna om varför du nu skulle va tvungen att tvätta dina nya underkläder. Och alltså.. gud. Har aldrig tvättat varken nya underkläder eller lakan innan jag använt dem, och har aldrig varken hört eller överhuvudet tänkt på att på att jag borde göra de heller (och helt seriöst, hur många provar trosor i butiken? och utan nåt under dessutom?).

  Då känner jag att dem som anser att man ska tvätta trosor innan man använder dom ska tvätta alla sina nya kläder och smycken etc. innan dom använder dom. Om man nu tänker på bakterier och kemikalier och sånt.

  HEHE och förresten borde ni nog tvätta era bindor/tamponger innan ni använder dom också, finns massa kemikalier i dem som inte är bra för kroppen, eller miljön.

  LITE BAKTERIER RENSAR MAGEN.. eller underlivet:)))))))))))))

  Reply

  • Kattis

   |

   Jag tvättar alla textilier jag köper innan dom kommer i användning. För kemikaliernas skull, alla kemikalier försvinner inte men en del iaf. Sen luktar det godare också. Nya kläder luktar ju asilla.

   Reply

 • Sara

  |

  Men hur många provar trosor i affären? Eller man vet ju aldrig, surt… Lycka till med tentan och andra gången gillt!

  Reply

 • Arwen

  |

  Har också omprov fasst nästa fredag, ett poäng från godkänd men så är det ju Dick Harrison man ska impa på. Lycka till!

  Reply

  • Arwen

   |

   Menade fredag nästa vecka.

   Reply

 • Liza

  |

  För det första står det alltid i affärerna typ Lindex h-m mm mm om man ska prova trosor ska man göra det med sina egna på! sen finns det alltid plastremsa i trosan ( Så du behöver inte tvätta Egoina!! Såg första inlägget ja klart man tvättar sina lakan innan man använder dem D e är behandlade med kemikalier sk.t Linnea där hon borde ju lära sig hur man tvättar!!
  Jaa klart man tvättar sina kläder innan man använder dem man vet ju inte vad det är för en innan som provat. usch då.

  Reply

 • Sabina

  |

  Jag tänker inte läsa dina kommentarer så jag behöver inte tvätta nya underkläder.

  Reply

 • Tove

  |

  handtvätta? 🙂

  Reply

 • tove

  |

  vad är det för larv? jag tvättar aldrig nya underkläder 🙂 tror inte nån bajsat ner dom i affären liksom

  Reply

 • Hanna

  |

  Jag trodde att man skulle tvätta nya kläder/lakan osv eftersom att det kan finnas behandlingsmedel på tyget som inte tvättats bort innan. Har själv jobbat med tyger och det är väldigt sällan som de tvättas, trots alla medel som används. Trots detta tvättar jag inte nya kläder innan användning…..

  Reply

 • martina

  |

  man kan alltid skölja upp dom för hand 😀

  Reply

 • Cicci

  |

  Man tvättar ju inte direkt nya jeans, skor, tröjor osv.. varför ska man tvätta underkläder när dom är nyinköpta? som sagt, lite skit rensar …..

  Reply

  • Sara

   |

   Gör man inte?! Klart man gör det. Äckligt att inte tvätta nya kläder före användning. Tänk alla äckliga fingrar som varit på och kladdat. Eller alla kemikalier och överskottsfärg som finns på tyget. Urk!!

   Reply

 • Alma

  |

  haha va? vem tvättar nya underkläder? palla…. lite skit rensar magen!

  Reply

 • Veronika

  |

  Jag som aldrig tvättat nya underkläder. Haha! Nu får man kanske göra det efter man läst alla kommentarerna i det förra inlägget.
  Man kanske är en snuskig person. Haha!

  Gör som min mamma brukar säga när jag också har använt alla underkläderna innan nästa tvätt: “Vänd dem ut och in”. Haha!

  Reply

 • Sara

  |

  Jag har också omtenta, fast imorn. Inte roligaste nöjet en lördag.. Kuggade också med två poäng från godkänt! Hoppas det går bra för dig 🙂 we can do it 😉

  Reply

 • camilla

  |

  Det är ingen som säger att man isf borde tvätta lösviktsgodiset innan man äter det då?Så jäkla viktigt och äckligt är det väl inte med ett par trosor som kanske kan ha råkat ramla på golvet!?
  Det där med godiset som jag skrev förresten: Jag jobbar på ICA och ser alla äckliga ungar som pillar i godiset längst ner(som dom når till,jag svär att dom skulle pilla i ALLT om dom nådde!!)och kanske plockar godis på golvet innan. Någon här som tvättar sitt godis innan?

  Reply

 • Kajsa

  |

  Tvättar heller aldrig underkläder, kläder eller något när det är nyköpt.
  Speciellt dom som tvättar strumpor, hur kan ni? :O Enda gången dom är helt lena och mysiga är ju innan dom tvättas. 😛

  Tvättar inte sängkläder heller om de är nyköpt. Brukar hänga ut lite på vädring bara för de luktar lite ibland ;P haha. Men har man köpt nytt vill man ju ha det med en gång, inte vänta 2 veckor för de inte finns någon tid vid tvätten.

  Reply

 • Kajsa

  |

  Förresten, är jag den enda som aldrig provat trosor i affärer? Vad är grejen med att prova? Man har sin storlek och dom brukar sitta likadant ju? 😛 Eller så har jag någon superröv som klär i allt 😉

  Bikinitrosor är de enda jag provat (med mina egna trosor på då såklart).

  Reply

 • Hörni

  |

  Skulle aldrig falla mig in att tvätta nyinköpta underkläder! Inte något annat nyinköpt heller för den delen.

  Hoppas tentan går bra idag! 🙂

  Reply

 • Lisa Marie

  |

  Du klarar den! Jag gjorde en omtenta i programmering fem gånger och har misslyckats varenda gång. Nu orkar jag inte göra om den mer för jag hatar programmering XD men du kommer sätta den nu! Tänk positivt!

  Och vem tvättar nya underkläder? Det har aldrig jag gjort. Orka göra det!

  Reply

 • josseja

  |

  Vilket ståhej det blev om det här, jag har då aldrig tvättat mina nya underkläder. Tror mitt underliv ändå överlever!

  Reply

 • Sandra

  |

  När jag köper trosor har dem alltid satt larmet i grenen i affären så det är fysiskt omöjligt att prova, så det borde ju vara rätt lugnt 😉

  Reply

 • Jenny

  |

  Handtvätta dom i handfatet, med lite maskintvättmedel och varmt vatten och gnugga noga. Dom blir rena 🙂

  Reply

 • Desse

  |

  Har aldrig tvättat nyköpta underkläder innan jag börjat använda dom. Men nu när jag läste alla kommentarerna så börjar jag överväga att göra det i fortsättningen.. Haha

  Reply

 • Lotta

  |

  Köper man ekologiska bomullstrosor behöver man inte alls tvätta.
  För övrigt försvinner inte kemikalier i tyg av en tvätt………

  Reply

 • Anna

  |

  Måste man? Orkar jag läsa kommentarerna till det inlägget?

  Reply

 • Louise

  |

  Hehe? Jag brukar aldrig tvätta nyinköpta underkläder… Äh, man duschar ju och byter trosorna tillräckligt ofta så den skiten som stannar kvar på kroppen sköljs ju bort snabbt (säger vi):D

  Reply

 • Rebecka

  |

  What? Jag tvättar alltid nya underkläder. Men så har jag också atopisk hud så min hud är superkänslig mot allt och jag vill helst inte ha eksem över hela röven 😀 Alla på sitt sätt!

  Reply

 • Erika - Gravid ♥

  |

  Jag har superkänslig hud, varit eksembarn osv. Men jag har ALDRIG tvättat ett plagg innan jag använt det. Tycker synd om människor som går omkring och är rädda för att folk har PILLAT MED SINA FINGRAR på kläderna. What? Måste vara ett fruktansvärt liv. Om man har ännu känsligare hud än jag förstår jag, men vadå gift i kläderna? Tror ni att man får göra hur som helst, det finns regler för sånt. Skulle det vara skadligt skulle det med största sannolikhet vara olagligt också.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv