Follow my blog with Bloglovin

Vill bara få det avklarat

Jag sitter just nu och råpluggar och orkar faktiskt inte ha dåligt samvete över att jag inte uppdaterar. Jag har tenta imorgon och ska jag vara ärlig så känns det inte som att jag kommer att klara den. Gör man sitt bästa har man gjort allt man kan, men just nu gör jag inte mitt bästa. Jag kan verkligen inte koncentrera mig.

 

Jag hatar rumslig kommunikation, jag hatar Lefebvres triad, jag hatar femtiomiljoner begrepp inom kommunikationsplanering, jag hatar att det finns så många perspektiv och jag hatar FISKE. Mina enda kompisar just nu är Asplund och Goffman. Håll tummarna för att de dominerar tentan.

 

/Tjej som druckit så mycket kaffe att hon skakar.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (27)

 • Thea

  |

  Lycka till tjejen! Tror alla känner att det är skit inför en tenta, men helt ärligt, om man kuggar, vad gör det egentligen? Så brukar jag tänka för att kunna slappna av 🙂

  Svara

 • Jensku

  |

  ta det luugnt, slappna av, läs det du hinner och gör det du kan. du tjänar inget överhuvudtaget på att plåga dej själv över dina tillkortokommanden. det bästa du kan göra nu är att slappna av, att inse att livet fortsätter många år efter denna tent och kommer snart vara bortglömd. om du inte klarar tentan så tar du om det helt enkelt. kram från finland!

  Svara

  • egoina

   |

   Tack! Jag behövde höra det! 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Låter jättejobbigt. Har heller aldrig gillat att plugga till tentor. 🙁

  Du kan trösta dig med att du ju är rätt duktig på att kommunicera i den verkliga världen. Skolan är ju som den är. 😀

  Svara

 • sis

  |

  I feel your pain!! har tenta på fredag och har tagit en allt för lång paus och sorterat smycken,diskat,dansat.. och så hamnade jag i soffan….hur fasen gör man för att koncentrera sig??? :O

  Svara

 • Agnes

  |

  Du satte ord på mina känslor. Jag strävar högt och vill göra mitt bästa. Men endå tar så mycket annat min koncentration. Kämpa på!

  Svara

 • Patrik

  |

  Kom ihåg det här: Oavsett hur många teorier, begrepp och professorer det finns inom kommunikation så är du en naturbegåvning på området. Så många som du når ut till på en dag med din blogg, så många når nog inte många professorer och teoretiker ut till på sin livstid.

  Så, oavsett hur det går på tentan så är den du är och det du kan betydligt mer värt än några gamla dammiga teorier som säkert inte ens går hem i en blogg. 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Tack 🙂

   Svara

 • JS

  |

  Heja heja och lycka till!

  Svara

 • Jonna

  |

  Haha vet precis hur det är. Tenta i externredovisning och är hög av stora doser kaffe/redbull/berocca! Ett djupt andetag så ska det nog gå vägen för oss båda imorgon! Lycka till!!

  Svara

 • Kajsa

  |

  Ta det lugnt bara! 🙂 Ta en paus, ät något gott och kolla någon serie ett tag.
  Sen orkar du kanske plugga lite till, och om inte så är det inte hela världen. <3

  Svara

 • Anna

  |

  Jag förstår hur du känner dig! har 2 tentor nästa vecka, har inte ens öppnat böckerna!

  Svara

 • johanna ~

  |

  egoina, du är så jävla bra. vet du det ? ta det bara lugnt, slappna av och så kommer det gå bra. man kan oftast mycket mer än man tror, om man bara slappnar av ! och om det inte funkar den här gången så är det inte hela världen. du är ju inte den som ger upp 😉 lycka till imorgon egoina ! ska skicka lite pepptankar till dig under dagen 🙂

  Svara

 • Maria

  |

  Det känns alltid så här i början av en utbildning, innan man knäckt alla kodena. Tentakoden, språkkoden osv…. Och skulle det inte gå så finns det omtentor, och tro mig. Man lär sig så mycket av den första tentan. Men jag tror att det kommer att gå jättebra!!!!!

  lycka till.

  Svara

 • Helene

  |

  Lykke til! Det kommer til å gå bra <3

  Svara

 • Sandra

  |

  Hey! Håller tummarna för dig! Hoppas det går vägen ändå! 🙂

  Svara

 • Studentan

  |

  Du är ursäktad 😉 Då kanske jag får något plugg gjort också om jag vet att du inte skriver något jag måååste läsa först 🙂

  Lycka till med tentan duuude! 😀

  Svara

 • Amel

  |

  You can do it girl! Lycka till. <3
  / ditt blogg fan

  Svara

 • Mikaela

  |

  Det är så skönt att läsa dina kommentarer och förstå att man inte är ensam om att inte kunna koncentrera sig. Jag har tenta på tisdagen, i Judendom och Islam. Älskar ämnet men gör av någon anledning ingenting. Eller jo, har läst judendomsdelen som kommer utgöra en tredjedel av tentan och det har tagit mig tre veckor.. Nu har jag 5 dar kvar att läsa in 2/3 av kursen. Yey! Eller inte.

  Svara

 • Rebecca

  |

  Lycka till imorgon 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Uuh, tycker det är lite obehagligt när man druckit så mycket kaffe att man börjar skaka och blir så där ”stissig”, du vet. Ändå händer det mig flera gånger i veckan… lär mig aldrig mina egna gränser när det kommer till kaffe, hehe. Lycka till med ”tenten” (som vi kallar det i svenskfinland). Puss!

  Svara

 • Nicole

  |

  Skit samma om du misslyckas. Sålänge du försöker göra ditt bästa, lycka till.

  Svara

 • Johanna

  |

  Huvaligen, den där Fiske har jag också drabbats av :S Avundas dig inte! Lycka till imorgon!! 😀

  Svara

 • becca

  |

  Lycka till imorgon!!
  Gör ditt bästa och så får det gå som det går. Klarar du det inte får du fler chanser 😉

  Svara

 • Lena

  |

  Jag hatade också Fiske!! Kommer ärligt inte ihåg vad den handlade om ens… Har jobbat med marknadsföring och kommunikation i över fem år och kan ärligt säga att jag aldrig någonsin behövt citera någon Fiske ;).

  Svara

  • egoina

   |

   Skönt att höra! Haha.. Jävla Fiske.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv