Follow my blog with Bloglovin

Xlash

 

Titta vad jag har fått hem! Det ska bli jättekul att prova. Jag har hört hur mycket positivt som helst.

 

Produkten ska göra ögonfransarna längre och starkare. Nu är ju jag redan väldigt nöjd med mina ögonfransar när jag sminkar mig, men det hade varit kul att slippa mascara och att de ändå syns. Tre till fyra veckor ska det ta innan man märker något resultat. Jag återkommer med vad jag tycker och om jag märkt någon skillnad.

 

Förresten tänkte jag tävla ut två Xlash nu i veckan. Håll utkik!

Jag läste att det fanns en varning mot näring som förlänger ögonfransarna. Men tydligen gäller inte detta Xlash då det inte innehåller prostaglandiner som finns i andra liknande produkter.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (38)

 • Fanny

  |

  Kollade du inte på nyhetsmorgon idag? De produkterna är jätte farliga.. Se om du kan se inslaget på tv4play. Kram o tack för en mysig blogg:)

  Svara

  • egoina

   |

   Xlash också? Som jag förstod det gällde det någon annan produkt?

   Svara

   • Fanny

    |

    De har inte hunnit testa alla än. De produkterna som gäller nu o som de vill stoppa är Neulash och Brown.

    Svara

    • egoina

     |

     Som jag förstod det är det endast produkter som innehåller någon form av prostaglandiner de vill stoppa, vilket xlash inte gör. Men jag har mejlat dem!

     Svara

     • Fanny

      |

      Kanon då får jag testa xlash;)

 • Sandra

  |

  Inte du också…

  Svara

 • Mickan

  |

  Återkom å säg om den var bra! Jag har testat en av de som inte är bra å letar efter en ny!

  Svara

 • Lina Tsutsumi

  |

  Den är verkligen jätte bra! Jag har verkligen jätte korta och raka ögonfransar som knappt syns, men efter bara några veckor så fick jag fina långa fransar. Dessutom så kliar och svider det inte i ögonen efter Xlash!

  Svara

 • elisa

  |

  Hon som var och pratade på nyhetsmorgon avrådde användning av alla sorter för tillfället verkade det som.. tills dom kollat upp dom här andra ej förbjudna märkena lite närmare.

  Svara

 • Sonia

  |

  funkade för mig och inga biverkningar! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Kommer givetvis hålla kollen! 😉

  Svara

 • isabelle

  |

  börja inte.. ALLA jag känner som använde denna produkten tappade sina ögonfransar.. Den funkar utmärkt i början och dom växer som fasiken , men så fort den är slut och du slutar på behandlingen tappar du hårstråna. Ögonfransarna lever dvs på denna näring och trillar av när du slutar.

  Svara

  • egoina

   |

   Är det inte bara så att de återgår till det ”normala” och att det därför känns så? Låter läskigt annars ju!

   Svara

   • Sonia

    |

    Joo, jag slutade för att jag tappade bort min tub och då återgick fransarna till det normala men dom FÖLL inte av utan en dag när jag kollade var dom bara korta igen. Sen började jag på nytt och nu är de långa :)) så ingen risk

    Svara

 • Lovisa

  |

  Känns som en intressant debatt att följa. Läser en del om prostaglandin i skolan just nu..

  Svara

 • Frida

  |

  Såg att någon kommenterat ovanför att denna produkten är farlig och ska förbjudas 🙂
  Som dom sa på Nyhetsmorgon så fungerar den till en början men sen ger produkten en massa biverkningar.
  Undvik den är nog det bästa tipset 😉 du har redan super snygga ögonfransar (och ögon) dom ska ju inte bli förstörda 😀
  Tack för en bra blogg!! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Det var endast produkter som innehåller prostaglandiner vilket xlash inte gör. Men jag har mejlat xlash eftersom att jag blev orolig 🙂 Tack så mycket! 🙂

   Svara

   • Emelie

    |

    Dom har aldrig gått ut med att xlash inte är farligt (förutom det egna företaget då men afan). Både xlash och revitalash är just nu även de under granskning. Ämnen kan sättas under olika namn och det finns även liknande ämnen med andra namn som är lika skadliga. Så haka inte upp er på att xlash och revitalash inte innehöll just det ämnet/namnet. Läkemedelsverket har gått ut med att ALLA ögonfransnäringar/serum bör undvikas då det ämnet som får dom att växa/hålla sig långa är skadligt! Oavsett namnet på ämnet. Men det är inget naturligt för ögonen. Använder/använde själv revitalash men kommer nu sluta. Tråkigt..har såå fina ögonfransar nu. Men det är inte värt och chansa mina ögons hälsa för en sådan dum sak.

    Svara

 • Nathalie

  |

  Xlash fungerar faktiskt bra till min förvåning 😀 beställde en när det var rabatt och fick hem två… HAHA. Så nu har jag använt i precis en månad idag, och man märker faktiskt skillnad! Helt underbart om man har små stumpar till ögonfransar som jag

  Svara

  • egoina

   |

   😀

   Svara

 • Sabrina

  |

  Hej Egoina!
  Jag har provat xlash och jag tyckte den var bra. Jag märkte först skillnad efter ca 2 månader. Sedan hade jag dösnygga ögonfransar i ytterligare 2 månader. Men sedan efter den 4e månaden av användning började jag tappa ögonfransar här och där och det blev inte bättre. Så jag såg inte klok ut istället. Liknande har hänt kompisar. Jag har slutat med den nu, men tänkte börja igen när mina fransar är jämna!
  Men, annars är den bra!

  Svara

  • egoina

   |

   Ögonfransarna trillar ju av var åttonde vecka ungefär (det fick jag lära mig när jag klippte av mina ögonfransar och väntade på att de skulle växa ut igen, HAHA). Så kanske det var så att när ögonfransen trillade av (vilket ju är helt normalt att de gör) och det växte ut en ny så såg det lite märkligt ur eftersom att de andra fransarna var så långa? Det blev liksom än större skillnad än vad du normalt är van vid? Annars blir jag ju rädd för att börja 🙂

   Svara

   • Sabrina

    |

    Hej igen, fattar inte om man kan svara på ditt svar på kommentaren, men iaf. Jo jag tänkte också att mina ögonfransar skulle växa ut igen. Men jag väntade nog iaf en månad, men de växte inte ut. Så då ”gav jag upp” och slutade använda. Nu har de blivit hyfsat jämna igen dock. Men det kan ju hända att jag har knäppa ögonfransar, det vet man ju aldrig 🙂

    Svara

    • Sabrina

     |

     Jaha åtta veckor ja det är ju t o m 2 månader. Bra att jag tänker när jag läser vad du skriver också, haha… Ja men då var det väl så att skillnaden blev för stor när de gick av då! 😀 Du verkar ju ha långa och fina ändå så det är nog inga problem ska du se! 🙂

     Svara

 • Sanna

  |

  Jag fick lite ont i ögonen av xlash men körde på ett par dagar ändå, dumt! Jag fick nämligen världens ögoninflammation med tillhörande SMÄRTA. Men de flesta verkar inte få några problem. Men en varning bara, får du ont så sluta genast!

  Svara

 • Maria

  |

  Jag hade långa ögonfransar redan innan jag testade det och efter en vecka började jag tappa flera i mitten av ögonen medan vissa fransar blev jättelånga. Men jag fortsatte ändå för jag tänkte att det skulle bli bättre men efter typ 3 veckor tappade jag ännu fler så det såg jättedumt ut så jag slutade och nu har dom vuxit tillbaka till min normala längd som tur är. Rekommenderar inte denna!

  Svara

 • Emma

  |

  För mig har xlash funkat jättebra och jag har inte märkt av några biverkningar alls! 🙂 Har nog använt det i fyra månader (nu endast 2-3 gånger i veckan).

  Svara

 • Becka

  |

  När jag var 12 år slog jag sönder ena ögonbrynet och måste sys med några stygn. Sen dess har jag haft ett jack där det inte växer några strån. Well, började pensla Xlash på ögonbrynen (och fransarna) för två veckor sen och äntligen, tjugo år senare har jag två HELA ögonbryn igen! Så, oh yes, I am a believer!! 😀 Att man tappar fransar (de byts ju ut!) och att de nya fransarna som växer ut efter att man slutat använda serumet har normal längd är väl helt logiskt? Det är ingen mirakelprodukt som ger permanent resultat. Köpa, köpa, köpa. Pensla, pensla, pensla. Resten av livet,typ! 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Vad härligt. Bara för det ska jag pensla på mina ögonbryn också och se om de slutar vara så glesa 🙂

   Svara

 • Ina

  |

  Spännande! Jag hade precis beställt xlash dagen innan att jag hörde dem prata om hur farligt det kan vara med liknande produkter på nyhetsmorgon. så nu är jag osäker på om jag ska våga testa. dela gärna med dig av vad du får för svar från dem.xlash kanske inte innehåller de farliga ämnena.

  Svara

  • egoina

   |

   Ja, jag väntar och väntar på svaret :/ (de blir säkert bombade nu, haha), men som jag har förstått innehåller det inte just det ämnet de pratade om på nyhetsmorgon.

   Svara

   • Malyn

    |

    Finns det möjlighet att du kanske hade kunnat publicera svaret efteråt? Tror det är många som vill ha svar på den frågan 🙂 Jag själv har använt Revitalash i ett halvår och det har fungerat jättebra. Men nu vågar jag inte använda den längre för jag är rädd att mina ögon ska ta skada. Jobbigt sånt här när produkten verkligen fungerar :/

    Svara

    • egoina

     |

     Jag har publicerat mejlet nu 🙂

     Svara

 • Linn

  |

  Jag använder babyolja på mina ögonfransar varje kväll och det funkar suveränt. Mina ögonfransar har både blivit längre och fylligare. Man tar bara en liten droppe på fingret och lägger på ögonfransarna. 😀

  Svara

 • Mejl från Xlash | Egoinas

  |

  […] mejlade Xlash direkt efter mitt inlägg. Jag vill självklart inte skriva om något som är farligt. Såhär svarade […]

  Svara

 • Clara

  |

  Måste bara varna för att jag tyvärr fick svullna ögonlock av Xlash efter några veckor. Först var det övre locket på ena ögat som svullnade upp och ömmade och en vecka senare var det samma med det undre. Det försvann efter några dagar och var antagligen inget farligt, men ville inte fortsätta efter det 🙁 Hann dock se lite skillnad på fransarna, de blev längre och tätare.

  Svara

 • Noelia

  |

  Swiss Clinic har flera produkter inom segmentet som funkar skitbra! kolla in de 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv