Varje gång

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (22)

 • Lisa

  |

  Hihi..jag vet hur det känns. Men det är fullt normalt att tappa 100-150 till ochmed upp emot 200 strån om dagen!
  Så det känns ganska mycket när man “tvättar ur” alla på engång 😛

  Reply

 • Hanna

  |

  Gick in på din blogg för att läsa om din förlovning.. Hela morgonen har jag tänkt på hur kul det är för dig och så fint att ni funnit varandra så snabbt!! Men så går jag in här och du har inte alls skrivit om någon förlovning.. Jag har alltså drömt att du har förlovat dig, har seriöst till och med inlägget i huvudet med rubriken: Jag vet att det är lite tidigt!
  Alltså fattar du så sjukt? Du påverkar mig så mycket att du nu cirkulerar i mina drömmar. Läskigt det där, i vilket fall, kul att du har det bra trots att du inte är förlovad.. haha

  Reply

  • egoina

   |

   Vem hade jag förlovat mig med då?!? Haha

   Reply

  • mirela

   |

   Hahaha jag har också drömt om Egoina och då drömde jag att hon hade dött och jag var så förtvivlad och ville inte inse det så jag började leta i vårt område efter henne och jag åkte till Landskrona för att leta och leta och grät helt hysteriskt hahaha!! du får aldrig sluta blogga egoina!!!

   Reply

 • Lina

  |

  Ursäkta men på vilket sätt skulle den översta bilden vara rolig? Jag blev otroligt stött då min bästa vän nyligen har genomlidit sjukdomen alopecia (då man tappar håret på huvudet)och fått vara med i hennes kamp mot det. Tycker inte det är något man skämtar om, hellre något man borde UPPLYSA om vad det innebär.

  Reply

  • egoina

   |

   Tråkigt att höra! Jag tycker att den är kul eftersom jag känner igen mig. Alltid en hög med hår när jag har duschad, är liksom chockad över att jag har något kvar på huvudet. Men tyvärr är alla olika ämnen känsligt för någon. Ledsen att detta var känsligt för dig!

   Reply

  • men åh

   |

   Ursäkta men förstår inte kritiken?

   På vilket sätt skulle detta ha att göra med sjukdomen? Snarare upplyser ju Egoina att det finns folk som tappar håret normalt och att det är ett normal fenomen.

   Lider med din vän med sjukdomen men samtidigt måste man kunna skämta om saker.

   ALLT kan vara sjukdomar. Alltifrån att du fått en finne som du skämtar om som visar sig vara allvarlig hudcancer till magont och huvudvärk efter en bakisfylla kan vara tecken på tarmcancer eller stroke.

   Tror inte Egoina vill att folk med sjukdomar ska må dåligt så om det inte är uppenbart menat så, kan inte folk bara sluta att försöka vinkla det så? ALLT går som sagt att vinkla åt negativt håll men gud vad världen skulle bli tråkig då?

   Tack för mig

   Reply

 • Sandra

  |

  Hahahah .. Du är inte ensam! XD

  Reply

 • Linnea

  |

  Hahah, den med datorn har man gjort och det slutar aalltid med gravid, cancer eller något annat som man inte räknat med 🙂

  Reply

 • Sabina

  |

  Hahaha den sista! Spelar ingen roll om jag bara har lite ont i ena tån eller det sticker till i magen, jag måste jämt söka på det. Slutar alltid med att jag tror att jag är dödssjuk och resulterar i att jag inte kan somna (är alltid när jag ska lägga mig som jag googlar mina åkommor).

  Reply

 • Hanna

  |

  Det där med håret känns igen! Fast jag tycker att det konstigaste är att när det sitter på huvet är det så fint och blabla och sen så fort det ramlar av så är det jätteäckligt!

  Reply

 • Micaela

  |

  Hahaha jag är exakt likadan. Händer jämt.

  Reply

 • Jessica -The Truth And Other Disasters

  |

  Haha alltså andra bilden… Den gjorde jag på riktigt för 2,5 år sedan, och jag var faktiskt gravid då! 😛 Fast figuren på bilden kanske är en snubbe och jag är ju tjej vilket isf gör det lite mer logiskt 😛

  Reply

 • Therese

  |

  Tappar sjukt mycket hår när jag duschar?! Känns icke normalt 🙁

  Reply

 • Sanna

  |

  har ni som jag stora problem med Nelly.com ? titta in på min blogg och ser vilket jävla vidrig skick dom skickade ut ett par skor till mig. Och inte vilka skor som helst utan ett par Jeffrey Campbell skor för 1900 kr.

  Skicket är uruselt och bilder finns på bloggen, denna historia har pågått sen maj i år och det ständiga svaret jag får från nelly är att det bara händer enstaka gånger. Tyvärr så är det den TREDJE felaktiga produkten jag får inom samma ärende och med två felaktiga fakturor på det så vet jag inte om man kan kalla det för enstaka gånger, eller vad tycker ni ?

  http://moonzanna.se

  Reply

 • Becka

  |

  Den sista asså.. Sjuka ångestkänslor på den!
  Varför utsätter man sig ens för det? Fuck google..

  Reply

 • Robert

  |

  Brukar också få diagnosen “gravid” när jag söker på nätet. 😉

  Reply

 • Isabella

  |

  Vänta tills du fått barn, då kan vi snacka håravfall! Och lagom tills att det slutade så lär de sig att dra i håret.
  Börjar tro att dottern vill att jag ska bli flintis…

  Reply

 • Sigg

  |

  Kan skrämma upp er med att när man syrra va 18 tappade hon aaaallt sitt hår. Alopecia;D

  Reply

 • Amanda

  |

  Haha jag har nog haft ungefär alla sjukdomar som finns efter lite självdiagnoser med hjälp av google… 😉

  Reply

 • Arwen

  |

  Haha känner igen mig på båda jag också x) brukar låta bli att titta bara annars oroar man sig själv oftast i onödan.

  Reply

Leave a comment

Arkiv