Tre roliga missförstånd idag

1) Skulle gå av tåget och en tjej råkar stöta in i mig, jag trodde dock att hon typ knackade mig på axeln varpå jag vänder mig om mot henne. Hon säger “förlåt” och jag tror hon säger “hallå”. Eftersom jag inte känner igen folket i min klass ännu trodde jag att det var en tjej från min klass och säger högt och glatt “HEEEEEJ” tillbaka. Hon såg helt vettskrämd ut. Inte lätt att vara trött.

 

2) På väg mot skolan pratar jag och mina klasskompisar om kvällens oktoberfest och tittar på eventuella utklädnader på telefonen. “Hon ser ut som en hora”, säger min ena klasskompis varav en annan klasskompis som inte riktigt hör frågar “HORA!!?!”. Bara det att just precis då går vår lärarinna förbi oss.

 

3) I klassrummet. Vi försöker få in absolut alla möjliga begrepp i en och samma situation (övning på seminariet). Vår lärare försöker förklara att man inte bara kan tvinga in begrepp för att det ska vara så, men uttrycker sig: “vi behöver inte använda skohorn och vaseline”. Det blev tyst och fnittrigt i klassrummet varpå min lärare frågar: “Vaddå? Sa jag något konstigt??.

 

0

Trackback from your site.

Comments (9)

 • Robert

  |

  Hahaha, det KAN vara rätt kul med skolan också. 😀

  Reply

 • Lovisa

  |

  Haha, älskar att du använder lärarinna.

  Reply

 • Maria

  |

  Haha! skrattade högt när jag läste ettan. Låter exakt som något jag skulle kunna göra 😛

  Reply

 • Cornelia

  |

  Hahahaha! Ettan fick mig att nästan gråta av skratt. Hade jag varit tjejen som sa förlåt hade jag nog aldrig kunnat sluta skratta. Lite för kul.

  Reply

 • Nilla

  |

  HAHAHA den sista!!!! BÄST.

  Reply

 • Elin

  |

  Hahaha, åååh! Påminner mig om den där gången när jag var HELT säker på att killen en bit bort var någon jag kände, varpå jag sprang (bokstavligt talat) fram och kramade honom. Knappt pinsamt när det visar sig vara en total främling! Hahaha, rodnar bara jag tänker på det 😉

  Reply

  • egoina

   |

   Hahahah! Vad roligt!

   Reply

 • Michaela

  |

  Underhållning i skolan måste ju vara den bästa 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv