Oj

Haha, vad pinsamt. Som ni vet har jag börjat se Desperate Housewives. Eller börjat och börjat. Jag är snart klar, är redan på säsong sju.

 

Jag har hela tiden tänkt att skådespelaren Vanessa Williams (kvinnan på bilden) använder alldeles för mycket brun utan sol. ”Kan hon chilla lite” har jag tänkt. Sen googlade jag henne precis och fick reda på att hon är ”african-amerikan”.

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (27)

 • Emma

  |

  Hahah nejmen really?? Jag trodde alltid samma sak som dig!! Hon ser ju ut som att hon är blek och har en massa brun utan sol. Oh well!

  Reply

 • Märta

  |

  Hahahah skön.

  Reply

 • Ninjakossan | Distansstudier & katter

  |

  Men eller hur, jag tänker också så varje gång jag ser henne, trots att jag egentligen vet att hon är “mörkhyad”. Vet inte varför, men det ser liksom inte naturligt ut. Hon har säkert BUS på sig också! Hon är ju liksom.. Orange :s

  Reply

 • tessi

  |

  jag blev precis klar med säsong 7 igår, vet du om säsong 8 finns någonstans med svensk text?? :D:D är helt fast!!

  Reply

 • Emma

  |

  Hon är väl mulatt liksom, har både ljusa och mörka gener 😛

  Reply

 • Madde K

  |

  Haha, hon ser ju inte direkt ut som det 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  På tal om pinsamt så måste jag berätta vad jag drömde inatt! Drömmen började med att jag fikade med gaymasen inne på mitt lokala ica här i Karlstad, vi klickade som bara den och hade det skittrevligt. Dagen efter träffade jag Lady D, också här i stan, hon hade kommit hit bara för att fika och prata lite med mig och vi blev praktiskt taget bästisar. Dagen efter det skulle jag åka buss med dig för du skulle till Karlstad och springa nåt jäkla terränglopp. Vi träffades på en station nånstans och hejade och kramade glatt som tusan och sen visade det sig att du var jätteotrevlig, på det där sättet som att du bara kunde skämta elakt hela tiden. Sen hade jag inga pengar att betala bussen med och det var också rätt jobbigt. Nu, i vaket tillstånd, har jag dåligt samvete för att jag gjorde dig otrevlig i drömmen och antar att jag kollat lite för mycket på bilderna från bloggalan i helgen, haha. Felåt?

  Reply

 • Isa

  |

  Om du söker på hennes brorsa Chris Williams så ser man att hans hudfärg är i princip likadan. 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Haha! När jag såg Ugly Betty tänkte jag precis samma som dig. Det var inte förrän hennes karaktärs (betydligt mörkare) pappa var med i serien jag kopplade 😛

  Reply

 • Hanna

  |

  Haha, ja så trodde jag med. Men hon säger ju flera gånger att hon är “black” också…

  Reply

 • Maria

  |

  Haha for real? man ser ju att hon är mörkhyad xD däremot har jag trott att hon har linser.

  Reply

 • Lisso

  |

  Desperate Housewives? Är inte hon med i Ugly Betty? (Nej,jag kollar inte på D.H) 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Ja där också!

   Reply

 • Linnéa

  |

  Haha, har aldrig tänkt på det så 😉 Har alltid vetat att hon är “african-amerikan”.

  Reply

 • Prinsessavanessa

  |

  Hahaha 😀 har du samma problem som jag, att om man börjar se på en serie så MÅSTE man se alla avsnitt. 😀 Håller som bäst på att se på MONK.. superbra 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Hahaha! När jag först såg henne så tänkte jag “kan hon inte lungna sig lite med brun utan sol krämen? (Jag har inget liv för tillfället så
  Jag kollade hur många “sidor” du har skrivit! 921!)

  Reply

 • Robert

  |

  Så kan det vara. 😀

  Reply

 • Sara

  |

  Snälla, älskar DH men hittar inget bra ställe att streama de nyare säsongerna. Snälla tips!!! Eller hur gör du för att se?

  Btw, du var bra på nyhetsmorgonen trots hur du mådde! Hahaha 🙂

  Reply

 • Mikaela

  |

  Haha, du är inte ensam om att ha trott det.
  Hon såg speciellt bronzig ut i Ugly Betty. Fick också googla haha.

  Reply

 • Lina S

  |

  Hehe, hoppsan! 😉

  Reply

 • Michaela

  |

  Har också alltid tyckt att hon ha för mycket kräm 🙂

  Reply

 • linda

  |

  haha, jag har gjort precis samma misstag men för en svensk kvinnlig modell! Kommer däremot inte på vad hon heter….

  Reply

 • krulli

  |

  Uppenbarligen harvdu inte sett Ugly Betty heller då. Hon är med där, Och.. Det var hon som sjöng Pocahontas-låten (på engelska då).
  Fotomodell, SÅngerska och skådis. Hon kan hon!

  (Och vad JAG kan då… )

  Reply

 • Matilda Hultqvist

  |

  Hur många finns det? Jag har precis sett klart säsong fem nämligen och den slutade så himla spännande!

  Reply

Leave a comment

Arkiv