Fel dag att må såhär

Det gick bra på tv, men fy fan vad dåligt jag mår idag. Det är längesedan jag var så bakfull. Burk-rosén de bjöd på igår smakade cider, så jag trodde den var typ 4 procent, men den var 10,5! Livsfarligt när man dricker på sin drink hela tiden för att man är nervös.

 

Så jag satt hela sändningen och koncentrerade mig på att inte spy. Klantigt och oansvarigt. Men jag lyckades låta bli att spy i tv i alla fall. Synd ändå, hon där kräk-Eva hade behövt konkurrens.

 

20120923-124723.jpg

0

Trackback from your site.

Comments (14)

 • Nicolina

  |

  Haha! Tyckte du verkade lite “avslagen” 😛 hahahaha!

  Reply

 • Linnea

  |

  Vet du om det finns något klipp från sändningen? Jag hittar inte på deras hemsida!

  Reply

 • Hanna

  |

  Å, stackare! Men du dolde det bra 😉

  Reply

 • pubes

  |

  det förklarar en del! jag blev så “besviken” på att du var så lite “egoina” i tvn. när ni fick gå fram till kakbordet hade jag ju förväntat mig att du bara skulle vräka i dig, men icket.. men ja, det har ju sin förklaring nu 😉

  Reply

 • sanna

  |

  Det märktes inte iallafall 🙂
  Jag blev så glad när jag hörde din röst, hade på tvn i bakgrunden när jag satt å pluggade. Så jag satt en stund å tittade på er istället.
  Du är så himla söt och du bryter av med din knasiga humor och skånskan 😀

  Reply

 • Jackie

  |

  Du skötte dig jättebra tycker jag!! Det märktes att du inte är helt van vid TV än, men inte att du hade årets baksmälla. Diskret inspaning av bakelserna där i slutet, men det gjorde de andra tjejerna också, haha

  Reply

 • camilla

  |

  Hahahha, sista meningen.. du är för rolig du 😀

  Reply

 • Sofie

  |

  Finns klippet på internet? Var isåfall? 🙂

  Reply

 • Elin

  |

  Tyckte du verkade lite tillbakadragen på tv 🙂 Du är så vacker ändå! Kram

  Reply

 • Bea

  |

  Från den positiva sidan så; Om du hade kräkts i tv så kanske folk skulle glömma bort klippet när du ska hämta hårsprayen (?) och ramlar !

  En ny snackis liksom 😉

  Reply

  • egoina

   |

   Haha sant!

   Reply

 • Wysteriia

  |

  Haha oh no vad jobbigt!!! 😀 Jag hade spytt..garanterat..haha XD

  Reply

 • Isabel

  |

  Haha kräk-Eva! Jag kommer ihåg att jag råkade se just det där avsnittet på tv! Vilken grej det blev av det där 😉

  Reply

Leave a comment

Arkiv