Follow my blog with Bloglovin

Malmöfestivalen

Jag har ju glömt er idag! Inte meningen. Är nog fortfarande inställd på semester.

 

Igår var jag på Malmöfestivalen. Mötte upp Emelie och Alida och catchade up med några glas vin. Sen såg vi Hoffmaestro som vad förvånansvärt bra. Fick åka hem tidigt då sista tåget till Landskrona går vid halv ett (skandal!).

 

Tågresan var ett helt kapitel för sig. Efter att fått vara kändis ett tag (de två tjejerna som satt framför oss var hur söta som helst) fick jag ringa polisen för första gången i mitt liv. Misshandel/slagsmål på tåget som spårade ur och inte gick att stoppa. Ingen tågvakt i sikte även fast jag sprang genom hela tåget och letade. Dock bröts samtalet till polisen och jag skulle hoppa av, men hoppas att det gick så bra som möjligt för alla parter.

 

Måste skärpa mig med bildtagandet för tiden men bjuder på de jag har:

 

 

 

 

 

Emelies stämplade fot efter att ha stått inne bland folkmassan.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Pauline

  |

  Fick se att du laddat upp en bild på instagram, såg det strax efter hoffmaestro var över. Började fangirla! Såg dig dock inte, uhuhu.

  Svara

 • S

  |

  Tågvärdarna får inte lov att vara ute i tågen och kolla biljetter osv efter kl 18-19 under festivalen och andra stora helger då det är för stor risk för deras säkerhet.

  Svara

  • SB

   |

   Där har du fel. Vi kontrollerar biljetter på samtliga tåg, det finns inga undantag gällande varken festivaler eller storhelg eller tidpunkt. Du har kanske blandat ihop det med skyddsstoppet som gällde tidigare? Däremot har man som besparingskrav från Skånetrafikens sida valt att endast ha en tågvärd per tåg, oavsett antal resenärer och tid på dygnet, och som tåg räknas både ett set och två, dvs multipelkopplat. Av den anledningen var där inte någon tågvärd i just den vagnen det blev problem. Det är svårt för oss att veta vad som händer i den vagnen där vi inte är. Jag hoppas det gick bra för killarna.

   Svara

 • E

  |

  Min kära mamma var en av dom som åkte till Helsingborg och som tog hand om killarna som var skadade. Killen/killarna som blev misshandlade mår bra (efter besök på akuten), och väl i helsinborg gjorde polisen lite men och hade ganska mycket koll på de inblandade också. Sen finns det ju två sidor av alla historier, men detta är vad jag vet iallafall 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Liknar Emilie, het som smet. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv