Follow my blog with Bloglovin

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • fanny

  |

  ge oss en outfitbild då!

  Svara

 • Liv

  |

  Skål på dig snygging :))

  Svara

 • Robert

  |

  Skål! 😀

  Svara

 • jawna

  |

  Ska ni på folkfesten eller vad det nu är i stan? 🙂

  Svara

 • Stefan

  |

  Nä, det där är en plastpåse och ingen skål!

  Svara

 • Therese

  |

  Du är fin. Känns inte ens som helg för här sitter jag och typ bara uppdaterar som en idiot utan liv, för att få besökare? Då är det skönt att du lägger upp en bild på din status som visar att även coolingar som du har mindre besökare på helgen <3 Det tycker jag är fint.

  Svara

 • Maua

  |

  Det HÄR var en fin bild på dig! 🙂

  Svara

 • Anonym

  |

  Egoina, hur tog du dig igenom senaste uppbrottet? Jag har precis blivit dumpad och vi är sambos. Flyttade till ny stad och allting. Hur tar jag mig vidare och accepterar att man inte längre får vara med i hans vardag? hela min värld faller samman.

  Svara

  • egoina

   |

   Usch! Acceptera att du är ledsen och försök sysselsätta dig. Det går över! Kram!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv