Follow my blog with Bloglovin

Min gårdag

Det blev en liten shoppingrunda igår och jag blev en blus och shampoo&balsam rikare.

 

 

Orkar inte att barnkläderna är finare. Gör allt detta i min storlek, tack.

 

 

Lina har tydligen gått och blivit en man. Jaja. Där ser man.

 

 

Frapino. Lite choklad, mycket kaffe. Bästa!

 

 

Sen åt jag mat här och tittade på solnedgången.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Lisa Marie

  |

  Alltså Egoina jag känner mig så trasig. Jag har varit arbetslös ett år nu sedan jag utbildade mig till Systemvetare förra våren. Min bästa väninna är lärare och när hon var arbetslös gjorde jag allt för att få henne att må så bra som möjligt och inte ge upp. Jag har sökt så mycket jobb att jag för tillfället har gett upp för det tär något fruktansvärt på mig men jag arbetar som Volontär nu istället och ska läsa en masterexamen så arbetslösheten är som den är. Men jag känner mig så fruktansvärt ledsen för att nu har min bästa väninna jobb och blir erbjuden jobb både hit och dit men hon tänker bara på sig själv. Jag är väldigt glad för hennes skull men hon tänker inte på hur det känns för mig att alltid få höra hur bra hon har det och hur många som ringer henne och slåss om att få henne på deras arbetsplats. Jag önskar att hon hade kunnat sätta sig in i min situation och inte vara så egoistisk och förstå hur jag kan känna mig. Men jag är så hemskt dålig på att konfrontera människor och jag vill verkligen säga till henne men jag är rädd.

  Svara

  • egoina

   |

   Jag tror faktiskt inte alls att din kompis tänker på hur det känns för dig. Jag är säker på att hon hade förstått om du förklarat! Men sen samtidigt så tycker ag att du ska låta henne vara lycklig och låta henne “skryta lite”. Vänskap handlar om att alltid vilja det bästa för varandras och glädjas för varandras skull. Jag vet inte hur många gånger jag har låtit bli att berätta för mina vänner hur det går i mitt arbetsliv för att jag inte vill att de ska känna att jag skryter, eller för att jag vet att det inte går bra på deras front. Så kan det inte heller vara. Berätta för din vännina hur jobbigt du tycker att din situation är just nu, utan att säga att det är något fel på hur hon har varit. Fortsätter hon då “skryta” och endast prata om sitt hela tidentycker jag faktiskt att det är lite konstigt. Självklart ska man glädjas för varandra, men det ska inte kännas som “in your face”. Nåja. Jag öbnskar dig all lycka med jobbletandet och framtiden i alla fall. Det kommer att gå till slut! Ge inte upp! Kram!

   Svara

 • julia!

  |

  mycket choklad lite kaffe ska det va ):

  Svara

 • Sofie

  |

  Jaa det där med barnkläder, har hittat så mycket där som jag så gärna vill ha själv. Varför kan de inte göra såna i vuxna storlekar också?
  Så börjar man längta lite efter en dotter som man får köpa alla de där fina kläderna till 🙂

  Svara

 • Felicia

  |

  Ååh jag har precis samma “problem”! Barnkläderna är såå fina! Jag hittade typ världens perfektaste skolavslutningsklänning men såg sedan att det var storlekar som 140.. Kul lixom! Men härom dagen köpte jag faktiskt mig ett par shorts från barnavdelningen! Jättesnygga och sitter som en smäck!! Till fyndpris också om man jämför med dam kläderna!

  Svara

 • Matilda

  |

  Neej. Är du en sån som har sig själv som bakgrundsbild…. 🙁

  Svara

  • egoina

   |

   Haha. Jag heter ju Egoina? Nää, ville ha lite mdisommarfeeling 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  Så snygg blus! Får man fråga vart du köpte den? 🙂

  Svara

 • Lovisa Lindström

  |

  Frappino – lät riktitg gott!

  Härliga bilder! Och jag håller med dig – många barnkläder skulle jag också gärna se i vuxenstorlekar!

  Svara

 • Nelly

  |

  Åh Egoina jag måste få fråga, vartifrån är den blå jackan? Såå snygg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv