Follow my blog with Bloglovin

Spåra från din sida.

Kommentarer (32)

 • Robert

  |

  Ungefär sådant som jag också noterar. 😀

  Svara

 • Linda

  |

  Jag tänker samma sak om grillkorv, tack vare family guy.

  Svara

 • Linda K

  |

  Men det borde ju bli mer ekonomiskt i längden att köpa en riktig leksak tycker jag 😛 Gurkan ruttnar ju efter ett par dagar, och det kanske inte är så aktuellt att käka upp den sen? 😀 Eller?

  Svara

 • Rebeckissssss

  |

  HAHA ^^

  Svara

 • tina

  |

  Du som älskar sjuka saker, måste bara dela med mig av mitt garv på väg till jobbet imorse. Lyssnar nämnligen alltid på radio då, och det är oftast Gry och Anders för att de kan bjuda så härligt på sig själva(kanske för att vi inte har så stort utbud här uppe i Umeå heller).

  Hur som, den här gången är det Anders som har varit på Island med en del viktiga personer från resturangen han jobbar på. De är ute och äter, och på detta ställe har de som egna små bås för varje bord. Mitt på bordet står en bukett rosor och kollegorna är på toaletten eller vad han nu sa. Så då får han för sig att plocka upp en ros och kapa stjälken lite och plocka bort några taggar längst ner, drar ner byxorna och stoppar in rosen i rosen(som han nu då kallade sitt anus) varpå han ropade “Jag är en mänsklig vas!” och kyparen kommer in och ser där han står på alla fyra.

  Hahahaha, jag höll på att DÖ av garv där jag satt i bilen på väg till jobbet. Sant eller inte(det vettesjutton, men hur kul är det inte om det är det!?) så gjorde det verkligen min morgon!

  Svara

 • jenny

  |

  samma hos mig också!!! fast varje gång jag står och väljer gurka tänker jag att någon tänker så om mig, typ “hmm, hur stor gillar hon?” osv… ILLA!!!

  Svara

  • Elin

   |

   Samma här. xD Jag vågar aldrig stå och välja gurka för länge, med risk för att nån ska börja undra varför det spelar så stor roll vilken gurka jag tar… Helst spanat jag in dem på håll så att jag kan plocka åt mig den utvalda i förbifarten.

   Svara

 • Gun

  |

  Hahaha! Gurkor kan vara riktigt roliga. ;D

  Svara

  • egoina

   |

   Haha.. Det vet jag att DU tycker 😀

   Svara

  • Robert

   |

   Förstod väl att Gun skulle dyka upp här nu. 😉

   Svara

   • tobys

    |

    Haha, jag med Robert! =)

    Svara

    • Robert

     |

     😀

     Svara

 • Lotta

  |

  Hahaha, gud va kul :p

  Svara

 • Matilda

  |

  hahahaha! Känner att jag aldrig kommer våga gå och köpa bara en gurka..

  Svara

 • Anna

  |

  Haha ! Tur att jag inte jobbar som kassörska för isåfall hade jag också fastnat i det där nu! xD

  Svara

 • Paulina

  |

  DU FINNS MED PÅ WIKIPEDIA!!!!!!! 😀

  Svara

 • Paulina

  |

  APRIL APRIL!!!

  Svara

  • egoina

   |

   Nääää vad elakt 🙁

   Svara

 • Elin Brunlöf

  |

  Så jäkla kul att jag läste den här kommentaren ganska nyligen och tänkte “det här kommer säkert Egoina att blogga om”… 🙂

  Svara

 • Ida

  |

  Och nojig har man blivit, tack vare dig Ina!

  Varje gång man står vid gurkorna, så känns det bättre att bara ta den första man ser. (Istället för att känna ifall den är mjuk/se närmare på storlek.) Annars känns det som att alla i butiken glor på en som om man vore desperat.

  Häromveckan skulle jag in och köpa gurka. Inne i butiken kom jag och tänka på att jag slarvat bort min älskade vaselinburk. När jag väl kom fram till kassan och ska betala, så inser jag vad jag precis har gjort. Tack och lov för att jag inte kände varken kassörskan eller någon i den millånga kön! (Eller ja, tur och tur. Är väl numera känd som “gurktjejen” bland personalen)

  Svara

  • egoina

   |

   HAHAHAHAH!!!

   Svara

 • Emma

  |

  Tack. Nu kommer jag också tänka på det..
  Hahaha

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha vad roligt!! Men är det alltså något som händer ofta? :O
  Jag tycker det är lite skämmigt att bara köpa en sak, i alla fall när jag betalar med kort. Så jag brukar plocka på mig lite mer saker ^^

  Svara

 • hanna

  |

  Appropå att handla saker. Har du också märkt att smöret i norge är som en jävla betongklump jämfört med sveriges smör? 🙁

  Svara

 • Louise

  |

  hahaha skön tjej !

  Svara

 • Emelie

  |

  hahaha, så är dom bara oskyldiga och ska hem och göra grönsaksdipp eller tsatsiki typ.. stackarna 😉

  Svara

 • johanna

  |

  hahahahhaha komiskt! jag jobbar med i en ica butik och jag tänker det samma efter det inlägget!

  Svara

 • Tina

  |

  HAHAHA! Tänker alltid på dig när jag går förbi The Body Shop. klockrent!

  Svara

 • ankan

  |

  Är det här ditt fel?! Jag kan inte köpa en påse morötter utan att jag ska tro att den i kassan ska tänka att jag ska snuska mig med dem, slänger alltid med ett äpple också.
  (läst din blogg sen du jobbade på burger king liksom)

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha sooory!!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv