Follow my blog with Bloglovin

Redo inför imorgon

Ni tror säkert att jag har varit superdupermegaultraduktig idag och pluggat måååånga timmar.

 

Nä.

 

 

Först var jag frustrerad över att jag inte kunde gå ut och göra något kul i det fina vädret och deppade över det. Skojar inte. Jag verkligen DEPPADE. Var så deppig att jag inte kunde koncentrera mig. Kom på lite för sent att det antagligen är bättre att gå ut en sväng och få det ur systemet, istället för att sitta och deppa över att man inte kan och inte få något gjort.

 

Sen kom jag in i godis-zombie-läge. Ni vet när man börjar och inte kan sluta. Fastnade för pollybitarna. Rester från i helgen. Men de tog slut och då blev jag deppig igen. Deppade OCH hade sockerchock.

 

Ringde Jacob. Vi gnällde ikapp lite. Kom på att jag luktade illa. Duschade. Länge.

 

Sen kom jag igång. Tänkte fräscha upp gymnasiekunskaperna i matte. De var som bortblåsta, men känner att de börjar sätta sig på plats igen. Ska inte göra som i gymnasiet och skriva formler på armen, eller skaaaa jaaag? Hehehe.

 

Nåja. Det andra kan jag inte direkt plugga till. Engelskan och svenskan får vara vad det är. Känner mig redo nu. Ska göra en del i ett gammal högskoleprov och se om jag har koll på tidsdisponeringen bara.

 

Jahapp. Blev förvånad över hur mycket text det blev här. Jag måste ju totalt döda er fredag med allt högskoleprovtjat. Jaaa. Seså! Iväg och fredaga mer er! Tänk inte på mig..

 

 

 

 

Ramlösa med saft. BÄSTA!

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Elin Dahl

  |

  Det där med att blanda Ramlösa och saft gör jag också alltid! Smakar som läsk men känns nyttigare, hehe..

  Svara

  • egoina

   |

   Det är godare också tycker jag. och fler smaker att välja mellan 😀

   Svara

  • Sofie

   |

   Vill inte vara elak här men nyttigare är det inte riktigt. Saft har fortfarande mycket socker i sig (om du väljer sockerfri saft har du sötningsmedel som är ännu sämre för kroppen) och Ramlösa innehåller mer kolsyra är många läskar, sämre för skelettet.
   Gott är det däremot 😀

   Svara

 • cajsa

  |

  åhh snälla snälla sluta inte med att göra minst ett stycke i fet text 🙁 bästa!

  och lycka till med högskoleprovet!!

  Svara

 • Deniz

  |

  Läste precis din krönika i VeckoRevyn. Tack för en riktigt bra krönika som tog slut allt för snabbt :).

  Svara

 • Moa

  |

  åh vad duktigt! Önskar att jag hade varit lika duktig… 😉 ha en grym fredagskväll!

  Svara

 • Miranda

  |

  En kompis till mig ska göra det provet imorgon, han har dock pluggat mycket mindre än dig.
  Så jag tänkte mest berömma dig för att du orkar göra det, DUKTIGA DU! 🙂

  Hoppas det hjälpte lite, tihi!

  Svara

 • Bella

  |

  Jag kör imorn utan att ha pluggat. För att få veta hur smart jag egentligen är! Eller så är det bara rent utav idiotiskt…

  Svara

 • Isabell

  |

  Om det får dig att känna dig bättre så kan jag berätta att jag har suttit och pluggat hela dagen, i 20 grader varmt och strålande solsken, och förmodligen kommer jag sitta och plugga halva natten också… Så tråkigt att inte kunna gå ut, men men. Lycka till på provet! 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Lycka till på provet!

  Svara

 • Lenton

  |

  Vill bara säga att In Treatment är tiibaka. Ny(gannak/ serie om Psykoterapi. Och ja. Det var väl allt.

  Svara

 • Frida

  |

  Hej. Din blogg är sjukt bra och jag mår bra av att läsa den. Jag måste bara få fråga om du har något tips på hur man kommer över någon, för jag kan verkligen inte sluta gråta.

  Lycka till på högskoleprovet, du kommer äga det!! <3

  Svara

 • Nyfiken :)

  |

  Varför ska du göra högskoleprovet? Vad har du för studieplanr?

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi! Lycka till i dag!

  Svara

 • H

  |

  Lycka till nu!
  Har gjort det två gånger och bästa tipset (som kanske kommer för sent nu) är att helt släppa provet i de korta pauserna man har. Ät godis och frukt och drick vatten 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Då måste det ha varit förre gångens högskoleprov för de ändrade ju ”allt” senaste gången

  Svara

 • mollie

  |

  Åååh ramlösa och saft är så gott! Lite vår-känsla ger det ju också!:D

  Svara

 • snorungen

  |

  Nämen egoina, fick ni inte formelblad ”på den tiden” ?

  Svara

 • Nora

  |

  Var det första gången du skrev? ^^
  Hur gick det? Har du kollat? :))

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv