Follow my blog with Bloglovin

Bara sådär väldigt lycklig

Tänkte ta dagen i akt och berätta hur vansinnigt bra jag mår för tiden. Inte bara för att jag fyller år, men allmänt. Jag har mått dåligt i perioder mycket länge. Men det är inte alls så nu. Jag är typ kär i livet.

 

Konstigt egentligen då inget riktigt går min väg. Det går inte så bra i skolan, kärleken har jag lagt ner och jag vet fortfarande inte var jag ska bo om en månad. Men sånt ordnar sig alltid. Kanske inte det här med kärleken dock. Men skitsamma. Är jag singel om fem år köper jag en katt. CrazyCatLady. Problem solved.

 

Bilder från Sofies telefon. Titta vad de gjorde med mina “dröm”-bokstäver. Buuuuhuu.

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Anna

  |

  Jag tror ljuset gör en lyckligare automatiskt 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Hur menar du, kan verkligen saker gå som man vill? 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Det är VÅRENS förtjänst! 🙂

  Svara

 • E

  |

  klart det ordnar sig med kärleken, alla hitta en 😉

  Svara

 • Caroline K

  |

  Jag känner detsamma 🙂 kärleken går skit, skolan går skit, mina vänner bor på andra sidan planeten, jag bor fortfarande hemma och syrran flyttade precis iväg för att bo tillsammans med sin pojkvän (varit ihop i 5 år) och ska snart börja på sitt jobb som hon ser fram emot. Men va fan, jag kan väl njuta lite av livet ändå och bara få vara på bra humör 😉 Passar på nu medan det känns bra, har känts för jävligt alldeles för länge!

  Svara

 • Sofia

  |

  Jag håller verkligen med dig. Har nämligen hamnat i samma situation som du men har inte riktigt förstått varför. Allt går inte bra men ändå känns det som det. Som du säger – varken skola eller kärlek flyter på men ändå ÄLSKAR jag livet och gör ingenting annat än längtar till bättre väder och sena utekvällar. Det kan ju ha någonting med vädret att göra eller ska man lita på det? Man har ju hört den klyschiga klyschan “Efter regn kommer solsken” och vi två kanske ska sluta sucka åt det och tro på att det stämmer istället?

  Svara

 • Lisa

  |

  Underbart! 🙂 ta vara på den känslan.. skulle göra mkt för att få känna så nu.

  Svara

 • Katja

  |

  Letar du fortfarande lägenhet i Helsginborg? 🙂

  Svara

 • Vendela

  |

  Hahhaha Dröm VS Mord… roliga vänner du har 😉

  Svara

 • vilma

  |

  haha, CrazySnakeMan ;D

  Svara

 • Lilly

  |

  Äsch, inte blir det någon crazy catlady av dig inte! För tre år sedan, när jag var 23 och fattig student, så trodde jag på fullt allvar att jag skulle bli en helgalen kattant…jag köpte till och med en katt! Men, idag har jag en helt underbar sambo, ett bra jobb och är gravid i femte månaden… OCH jag är inte närmelsevis så helskön som du verkar vara! 😉 Så det löser sig garanterat för dig också! Fast jag tror inte att du är orolig på allvar…eller?

  Svara

 • Ellinor

  |

  Flytta till Malmö och häng med mig så kan vi fortsätta vara glada tillsammans! Har haft en riktig skitperiod precis och det känns lite idag som att det börjar bli bättre. Man orkar inte vara ledsen hur länge som helst.

  Svara

 • Angelika

  |

  HaHhaha omg bokstäverna dödade mig!!

  Svara

 • Linn

  |

  Vad skönt att höra! Har precis blivit dumpad och har mått så jäkla dåligt. Men har äntligen börjat inse att jag förtjänar ngn mycket bättre, borde insett det långt innan han gjorde slut. Men men, det jobbigaste är gjort och nu kan det bara bli bättre! Tack för en rolig och inspirerande blogg.

  Svara

  • egoina

   |

   Härligt att höra!!! 🙂

   Svara

 • Josefin

  |

  Jag hade typ samma tanke när jag vaknade upp imorse. Sover just nu på min storebrors soffa, ska säga upp mig från mitt jobb idag för jag trivs verkligen inte, mitt 3åriga on-off förhållande tog precis slut och i princip dagen efter blev han tillsammans med sin nya tjej, kände mig som en gammal leksak som bara blev utbytt, min lillebror har drogproblem och vill ta sitt liv, min familj är splittrad och det enda logiska är ju bara att gå in i en depression på grund av allt det här, vilket jag nästan gjorde men så tänkta jag att NEJ, det vill jag inte! När jag vaknade upp i morse såg jag något form av ljus i livet, mot alla odds.

  Din blogg har alltid varit en inspirationskälla för mig, TACK för att du finns 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Tack själv! Beklagar 🙁 Ibland blir det bara för mycket och man orkar inte vara ledsen, så man är glad istället. Lika bra 😀

   Svara

 • Annie

  |

  Åh, om det är något jag absolut kan säga dig så är det att de där med kärleken löser så fort man slutar letar. Det lovar jag dig slutar man leta så säger det bara pang och så står prinsen där mitt framför näsan på en 😀

  Svara

 • Lulle

  |

  Åhh så bra Egoina! Jag är faktist lite trött på att svenska tjejer hatar och är trötta på livet. Det är så många som inte vet hur lyckligt lottade dem är. Svenska tjejer som kan vara självständiga och ta sina egna beslut. Att få ta sina egna beslut och inte behöva anpassa de till familjen och ryktespridning, det är något många tar för givet. Till skillnad från mig och många andra unga tjejer som bor i Sverige med rötter från ett annat land och lever mellan två kulturer, två väldigt motsägelsefulla kulturer. Det är så jobbigt, i skolan får man lära sig om hur naturligt det är med sex och hemma är det näst intill dödshot om man har sex innan äktenskap, bara ett exempel utav många andra liknande saker. Fast samtidigt, vem är jag att avgöra vem som har det jobbigt och vem som inte har det..

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv