Follow my blog with Bloglovin

Nytt till min Iphone

Folk har tjatat på mig hur länge som helst om att jag måste köpa skal till min Iphone. För mig känns det lite 3310. Jag minns hur jag stod i affären lääänge när jag var liten och valde vilket skal jag skulle ha och sedan tröttade jag och målade det med nagellack.

 

Men det är klart jag ska ha ett skal! Jag beställde lite annat när jag ändå var igång också.

 

 

Ett skal till min dator, två iphone-skal, en liten grej som ska fungera som högtalare och en iRun.

 

 

Lila! Upp med handen den som är förvånad.

 

 

Perfekt om man ska ut och springa eller gå. Man spänner fast sin Iphone runt armen bara.

 

 

Min favorit! Ett fodral med plats till bankkort. Stängs med ett magnetlås.

 

Allt är från Macskal.se

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (52)

 • Diana

  |

  Vad ska du egentligen med en iRun till? 😉

  Reply

  • egoina

   |

   Haha… Bra fråga. Nej, men den är bra när jag är ute och går. Typ på sommaren när man inte har fickor. Eller så får jag väl springa någon gång….Kanske…..

   Reply

  • Robert

   |

   Gillar det påpekandet. 😉

   Reply

 • - Anna Lötberg -

  |

  Men… Blir inte bankkortet avmagnetiserat om det ligger tillsammans med mobilen? 😮

  Reply

  • egoina

   |

   Blir det? Jag har alltid dem tillsammans och det har inte hänt mig?

   Reply

   • M

    |

    Har aldrig hänt mig heller, inte med något sorts kort 🙂

    Reply

 • isabelle

  |

  Du vet att det är olagligt att skriva såna här inlägg utan att tala om att det är reklam?

  Reply

  • egoina

   |

   Låter jag bli att skriva var sakerna är från får jag tusen frågor om det. Så det är lättare såhär 🙂

   Reply

   • Mie

    |

    Man behöver väl bara skriva det om det är så att man fått grejerna gratis? :S fast det har hon kanske … men ja.

    Reply

 • Matilda

  |

  Såg himla smart ut sista grejen där, fodralet alltså !

  Reply

 • Anna

  |

  Är det där skalet till macen ett hårt plastskal man alltid har på eller är det mer ett fodral när man ska bära med sig datorn någonstans? 🙂 Förresten, en helt annan fråga, men vad använder du för mascara?

  Reply

  • egoina

   |

   Det är ett hårt plastskal. Mac factor falshe lash effect 🙂

   Reply

 • Frida

  |

  Jag har också en sån där högtalare, faktiskt sjukt bra för att vara så liten! Ljudet blir mycket rundare 🙂

  Reply

 • Majaa'

  |

  Åhmygad! Skalet, shit vad snyggt ! 😀 fett smidigt med en irun… :]

  Reply

 • amanda

  |

  korten blir avmagniserade av både mobil och av magneter, så skulle råda dig att inte ha busskort/bankkort där i 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Väldigt jävla snyggt skal måste jag säga 😀 Älskar färgen!

  Reply

 • olivia

  |

  “om man ska ut och springa eller gå”. lagom troligt att det lär hända 😉

  Reply

 • Josse

  |

  Hej! Ett tips från en bankanställd.. Som någon tidigare påpekat så finns risken att magneten i fodralet avmagnetiserar ditt kort. Var försiktig så den inte kommer åt magnetremsan. IPhonen däremot är lugnt att ha tillsammans med korten 🙂 Mycket nöje!

  Reply

  • Pia

   |

   Det är väl därför magneten sitter bakom telefonen och inte på den sida man har korten…?

   Reply

 • Ling

  |

  Haha! Jag målade mitt enda stackars mobilskal 100 gånger med olika nagellack tills telefonen var helt jävla enorm! Gick knappt att komma åt knapparna. Jag hade egentligen råd med nya skal men jag tyckte det var väldigt onödigt. Kreativ tonåring ftw!

  Reply

 • Robert

  |

  Aj-fån. 😉

  Reply

 • dina

  |

  Ditt bankkort kommer bli avmagnetiserat av magneten! Tror jag? iallafall det hände både mig och min sambo…

  Reply

 • Moa.S

  |

  Ska DU ut och springa? 😉

  Reply

 • Hannaa

  |

  Älskar att alla har så höga förväntningar på dig när det gäller iRun 😉

  Reply

 • Patrik

  |

  Jag har haft min iPhone i en massa år utan att skaffa skal till den. Den är ju så snygg ändå. Jag använder inte ens skyddsfilm på skärmen. Fast det är klart, är man tjej och förvarar telefonen i handväskan bland nycklar, vibrator, fälgkors och allt vad det kan vara så är det nog bra med skydd.

  Däremot har jag en sådan man sätter på armen och det är riktigt bra. Använder den när jag springer och går. Då får jag musik från telefonen plus att träningen loggas med GPS. Fast sen använder jag den när jag städar också, då kan jag lyssna på musik i stället för på dammsugaren (är ju singel så jag måste städa själv, ska gifta mig när dammsugaren går sönder om jag kan hitta en tjej med en ganska ny dammsugare så det är värt det). Har ju också telefonen i den där på armen när jag klipper gräs, klyver ved, och ibland när jag jobbar. Men det gör jag ju inte så ofta..

  Reply

 • conne

  |

  jättefina skal! det till macen är jättefint jag visste inte att det fanns! :*

  Reply

 • Astri - campusfjortis

  |

  Vill också ha skal till min mobil!!! men faaaan. Någon som vet var man kan hitta skal till en htc gratia?

  Reply

 • krulli

  |

  Magnetlås och kreditkort är ingen bra kombination alls!

  Reply

 • Ellinor

  |

  Finns risk att bankkorten blir avmagnetiserade om dem ligger tillsammans med mobilen, så du vet 🙂

  Reply

 • Anna-Maria

  |

  Skillnaden när det kommer till iphone är ju att det faktiskt blir ett extra skydd, skalet till 3310:an var ju enbart för att det skulle se häftigt ut. 😉

  Reply

 • maria

  |

  Nej, man behöver inte skal. Då missar man ju poängen med iPhonens snygga design!

  Reply

 • NELLY

  |

  haha förvånad med skalet, eller inte ! haha håller med om att det svarta skalet borde vara praktiskt och bra. Då har man inte lika många grejer att hålla koll på 😀

  Reply

 • EnVäldigtTrögPerson

  |

  det känns som att jag är den enda som inte vet vad 3310 är… kan någon snälla svara?

  Reply

 • Anna

  |

  Ett litet tips, undvik fodralet med magnetlås. Chefen på jobbet hade en sån och avmagnitiserade bankkorten (typiskt dåligt) samt att batteriet till iphonen blev dåligt (ännu mera typiskt dåligt!)

  Reply

 • matilda.

  |

  Älskar färgen på skalet! 😀

  Reply

 • Emelie!

  |

  haha asså jag har alltid tänkt på de med det skalet.. att ha bankkort och mobil i ett.. då tappar du verkligen allt på samma gång 😮 haha om du nu skulle tappa mobilen då vill säga..

  Reply

 • Viccan

  |

  En magnetremsa på ett kort kan inte avmagnetiseras av en mobil, dock bör man inte förvara kort med magneter då de KAN avmagnetiseras. Fina köp Egoina! 🙂

  Reply

 • Lela

  |

  Man märker ju att det här är ren reklam. du har fått detta hemskickat eller så har du fått en summa i present som du fick använda på deras hemsida. Reklambaserat inlägg är det här, förstår inte varför du försöker få det till att du helt plötsligt gick och köpte alla dem här grejerna från ingenstans? Ofta du skulle köpa en iRun självmant liksom hehe, men du fattar hur jag menar hoppas jag !

  Reply

  • egoina

   |

   Jag har själv suttit och valt ut sakerna och jag ville ha en iRun. Skitbra om jag är ute och går, eller om jag skulle gymma. Varför skulle det inte kunde vara så? Det är så svårt att veta vad man ska blogga om och inte. Jag själv tycker det är kul att läsa vad bloggare har beställt och jag får alltid frågor om var saker är ifrån, så likabra att skriva det. Lite längre ner ser du ett inlägg jag fick betalt för. Där står det “i samarbete med Eniro”…

   Reply

 • Jompen

  |

  Lite kul är det ändå. En tjej på mitt jobb heter som du och hennes favoritfärg är också lila 😉

  Reply

 • Elin

  |

  Jag har också ett mobilfodral och mitt busskort blev avmagnitiserat 🙁 Men nu blev jag väldigt sugen på att köpa ett sådant fodral till min mac! Du borde lägga upp en bild på hur fodralet ser ut på datorn! 🙂

  Reply

 • Lucypath.com

  |

  Så snyggt! Var har du hittat skalet till Macbooken?

  Reply

 • donika berisha

  |

  Hej, jag är sjukt sugen på att köpa det rosa mac-skalet. Är passformen bra? är du nöjd med det? (tacksam för svar)

  Reply

Lämna en kommentar

Arkiv