Follow my blog with Bloglovin

Be awesome instead

Har haft en riktigt dålig dag. En dra-täcket-över-huvudet-dag. Så jag gjorde det. Jag drog täcket över huvudet och deppade.

 

Lyssnade på sorgliga låtar, sket i att blogga, spelade spel på mobilen och grät en skvätt. Sedan tog jag mig samman. Det är helt okej att deppa ibland tycker jag. Man får lov att falla, bara man kommer ihåg att ställa sig upp igen.

 

Men nu är jag tillbaka igen. Funderar på om jag ska laga mat eller skicka fakturor först. Borde skicka fakturorna, annars glömmer jag det.

 

Maten lär jag ju inte glömma. Liksom.

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

 • Chris

  |

  Failade du tentan ? :/

  Det finns alltid omtentor + ingen kommer bry sig mindre än dig om tio år ..

  PUSS

  Svara

 • likkan

  |

  Jag har också haft en sån dag idag, inte orkat ta tag i nånting. Så alla måsten sköts upp tills imorgon ^^

  Svara

 • Cornelia

  |

  Hahaha bilden!! How i met your mother <3333

  Svara

 • Ulrica

  |

  Fan vad skönt att höra!! Eller ja, tråkigt att höra egentligen såklart (dum jag känner mig nu) men ibland känns det skönt att veta att man inte är ensam. Har haft en likadan dag och grät precis en skvätt men så grabbade jag tag i min mobil och klickade in mig på din blogg för att få mig ett skratt…men istället fick jag bekräftelse på att det är okej att känna så! Och just DET (utan att gå in på varför) behövde jag verkligen höra idag! Gah! Skönt att du e tillbaka 🙂 stor kram!

  Svara

  • egoina

   |

   Man mår faktiskt bättre av att veta att man inte är ensam 😀

   Svara

 • Ulrica

  |

  Glömde länka…. Fast det kanske kan kvitta egentligen!

  Svara

 • Svorskan

  |

  Skicka fakturor, så du har mat på bordet nästa månad också. 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Good point 😉

   Svara

 • cajsa

  |

  hoppas du har haft en underbar dag snyggis! kram! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Haha….

   Svara

 • Anna-Maria

  |

  Jag hade en sådan dag i söndags. Man måste få ha dåliga dagar ibland, annars uppskattar man inte de bra lika mycket.
  Hoppas kvällen blir bättre och att du får en bra dag imorgon! 🙂

  Svara

 • Ehlin

  |

  Yäääh you go girl!!

  Svara

 • sara

  |

  Haft en precis likadan dag! Fyfan säger jag bara. Det är helt otroligt vad negativ man kan bli alltså.. känns bra att du skrev detta.

  Svara

  • egoina

   |

   <3

   Svara

 • Sandella

  |

  THIHI! <3 Diggar talesättet! <3

  Svara

 • Linda

  |

  Bara för att du har en deppdag så betyder det inte att du har rätt att göra våran dag till en deppdag! (Inga inlägg på egoinas.se = :'( )
  Nejdå, jag skojar. Eller egentligen inte. Tittade in här minst 5 gånger idag och blev lika besviken varje gång, men klart att du ska få skita i bloggen (max en dag!) om du så känner för det. Hoppas att allt känns bättre! 🙂
  – Och du, du ÄR awesome!!!

  Svara

  • Sofie

   |

   Mmm… sätt press på henne du bara, för folk älskar att ha press på sig. Vill hon skita i bloggen i en vecka får hon för fan göra det. Det är hennes liv, hennes blogg och hennes beslut,

   Svara

   • Elin

    |

    Precis. Blir ens dag förstörd för att en blogg inte uppdateras är det kanske dags att se över sitt liv, oberoende av hur bra bloggen i fråga råkar vara.

    Svara

    • Linda

     |

     Det funkar inte när jag klickar på “svara” så skriver här istället. Det jag skrev var inte alls menat som ni har uppfattat det, och jag ser själv nu att det inte alls låter som jag hade tänkt. Självklart så ska hon inte behöva uppdatera när hon inte känner för det, absolut inte! Det var meningen att det skulle vara ironiskt, men det uppfattades tydligen inte. Kände att jag ville förklara mig för tanken var inte att jag skulle sätta press på henne utan jag bara ville visa uppskattning för henne och bloggen, inget annat. Så jag ber om ursäkt till dig Egoina om du tog illa upp, det var verkligen inte meningen!

     Svara

     • egoina

      |

      Jag tog verkligen inte illa upp! Jag förstod din ironi 🙂

 • Ellinor

  |

  Har också haft en pissig dag. Välte ut kaffe över min vita fåtölj (två gånger till och med), klantat mig hela tiden, fått dåliga besked från nära och kära om saker som hänt och bara varit allmänt skitdepp :/

  Svara

 • Hanna - ny i bloggvärlden

  |

  Sådär tror jag att man måste göra ibland. Bara det inte blir för ofta eller för länge. Hoppas morgondagen blir bättre!

  Svara

 • Ling

  |

  Hahaha! Jag har läst din blogg ett tag och har tyckt att din “slogan” är så jävla klockren tillsammans med bilden. Först idag såg jag att det står “Läs med en nypa salt” istället för “Läs med en nypa saft” som jag har läst varje gång tills nu! Men jag tror jag fortsätter läsa med en nypa saft, det är ju förbannat trevligt! Varför dricker jag så lite saft för?

  Svara

 • HARRY

  |

  WORD!

  Jag var depp tidigare idag, tillslut fick jag nog och la mig på sängen och grät i ett par minuter, sen var det bättre. Skönt att lätta på trycket ibland.

  Barney är awesome.

  Svara

 • Jackie

  |

  Legen.. wait for it.. dary!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv