Follow my blog with Bloglovin

Dör av sugenhet

Den här bilden har de använt som exempel i min tentapluggs-bok över femtio gånger (skojar inte, jag har faktiskt räknat!).

 

 

 

 

Är det då konstigt att man blir så sjukt galet sugen på jordgubbar varje gång man öppnar boken?

 

Det är det enda jag kan tänka på när jag läser. Blabla objektgrafik….MMMM JORDGUBBAR. Blablabla bildupplösning…MMMM JORDGUBBAR. Blablabla rastreringspunkt…MMMM JORDGUBBAR.

 

Har dock inte förstått vad det vita är. Är det grädde? Är det glass? Är det pannacotta? Är det ost? Aaaaahhhhhh, blir galen!

 

Men fan… Ge mig jordgubbar någon!!!

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (25)

 • barrelina

  |

  Mmmm.. ost och jordgubbar!! (Say what!?)

  Reply

 • Lesthi

  |

  haha det reagerade jag också på i den boken :’D de lyckades kanske bara ta några få riktigt bra bilder, så lika bra att återanvända dem dem då 😉

  Reply

 • jessica

  |

  jordgubbar pannacotta och citronmeliss!

  Reply

 • Linda

  |

  Jag var med på noterna fram tills du skrev ost… Sen när började man äta jordgubbar med OST?! Snälla förklara.

  Annars så håller jag med om att det ser väldigt gott ut! 😀

  Reply

  • egoina

   |

   Nej, det gör man inte. Men det finns säkert någon som gör det, kanskew personen som tog bilden. You never know 😉

   Reply

   • Stina

    |

    Jag är bara tvungen att berätta om en liten rätt vi hittade när vi studerade i Budapest…

    Jordgubbskrämsoppa med friterad ost.

    Nu snackar vi inte en liten diskret ost, utan typ 4cm i diameter stor friterad ost. I jordgubbssoppan. Det var en intressant upplevelse.

    (inte för att jag vill göra reklam, men ga in pa bloggen sa är första inlägget en ungersk hamburgare… dom är lite absurda med mat i största allmänhet)

    Reply

 • josefine

  |

  Hej hej!
  Valde att fråga dig detta eftersom du verkar vara en tjej med fötterna på jorden och sunda ideal.
  Jag har ett problem, min fina underbara vän har alltid haft några extra kilon och har nu det senaste gått upp lite mer i vikt. För mig spelar det absolut ingen roll, jag älskar henne oavsett utseende, hon kommer alltid vara min bästa vän, men det gör inte hon.. Hon beklagar sig dagligen på sin vikt och har blivit väldigt blyg och osocial det senaste för att hon skäms över sig själv (det är hon själv som sagt det.) Hon säger till och med nej till att vara med ibland. Jag vill att min kompis ska vara lycklig och göra allt roligt som går, så hur gör jag?
  Det känns som att jag har provat allt, förra året körde jag på uppmuntran, jag gav henne komplimanger o.s.v. Jag har även provat att säga att vi kan träna och äta nyttigt tillsammans, det brukar hon vara positiv till, men på fredagen åker chipsen fram igen… Hon hatar verkligen sin kropp, men vill inte göra något åt det. Så hur ska jag hjälpa henne få självförtroende nog att vara med på allt det roliga?

  Tack för hjälpen, Puss!

  Reply

  • egoina

   |

   Hej! Vet att du skickat ett mail till mig om detta, förlåt att jag inte hunnit svara. Jag är verkligen inte expert på detta ämne, så att du vet. Men det känns som att din vän hamnat i en ond cirkel. Kanske hon även är lite deppig? Hon har kanske svårt att känna sig motiverad, eller känner att det är ett alldeles för stort projekt så hon ger upp redan innan hon börjat? Jag tycker att hon kan sätta upp små mål, om hon vill själv alltså. Till exempel gå en längre promenad en gång om dagen, cykla istället för att åka buss och byta ut chipsen mot ett bättre alternativ. Men det viktiga är som du också nämner självkänslan. Kanske ni kan börja med någon hobby eller något annat kul? Det är jättesvårt detta och jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Men jag hoppas att ni hittar ett sätt. Och vilken fin vän du verkar vara! Kram!

   Reply

 • Luucy

  |

  haha, muums 😀

  Reply

 • Elina

  |

  Vad heter programmet eller vad man säger? Det verkar kul, inte bara för att det är jordgubbar i boken alltså 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Produktionsledning inom media, och nej. Det är inte kul 😛

   Reply

 • felicia

  |

  skulle vilja gissa på att det är parfait 😀

  Reply

  • egoina

   |

   Som är?

   Reply

   • Anna

    |

    Typ … frusen glass som inte är omrörd. Som man brukar göra i formar med ägg(gulor), vispad grädde och bär. Gött! Och jag tror också att det skulle kunna vara det på bilden, eller kanske pannacotta.

    Reply

   • Hanna

    |

    glass 🙂

    Reply

 • Elenor

  |

  min första tanke va jordgubbar och pannacotta. Åh tusan vad sugen jag blev på det nu!!

  Reply

 • Pernilla

  |

  hahaha, typiskt studiematerial alltså! ALLTID efterrätter/godis/annat gott på bilderna i exemplen 😉

  Reply

 • Victoria

  |

  Åt jordgubbar för ett tag sedan… muuuuuuuums! 😀 Förra veckan.

  Reply

 • Jenny

  |

  Lever på jordgubbste sen jag läste ditt inlägg i morse! Måtte det bli sommar snart…

  Reply

 • Katrin

  |

  Vet inte om det är jag som missat att ni undviker att nämna just den punkten eller om det bara är jag som tänkt på det… Men kan det inte bara vara en av jordgubbens prickar liksom?

  Reply

 • Magda

  |

  Jag hade samma problem på nationella provet i matte på högstadiet. Då handlade allt om choklad 🙂 haha

  Reply

 • Malin

  |

  Grafisk kokbok! Det är inte schysst att döpa en bok till kokbok, visa bilder på jordgubbar och sen prata om rastertäthet. Det är därför som tryckkonst aldrig kommer bli lika erkänt som kokkonst.

  Reply

 • Anna

  |

  Det vita ser ut som skalae äppel…:/

  Reply

Lämna en kommentar

Arkiv