Follow my blog with Bloglovin

Min dag såhär långt

Tvättar. Alltid smart att boka tvättid tidigt när man är ledig så att man kommer upp i tid. Nu vet jag inte om ni kallar 10.30 för tidigt. Men sånna som jag gör det.

 

 

Tvättoutfit. Alltid lika glamouröst. Glittrig tröja, joggingbyxor och bruna boots. Fashion!

 

 

Kaffepulvret var slut, men hittade snabbkaffe i skåpet. Pallade inte koka vatten så jag hällde snabbkaffe i filtret på kaffekokaren istället. Blev helt okej.

 

 

Åt makrill och majonäs till frukost i brist på annat. Inte något jag rekommenderar, men det gick ner.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (16)

 • Cilla

  |

  Haha alltså nog för att jag ääälskar mat och att äta typ jämt, men med vissa av dina måltider undrar jag verkligen ”hur fan tänkte hon där? Inte ens JAG hade fått i mig skiten”. Ett exempel på detta; tonfisk med majonäs. 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha. Ibland undrar jag också vad jag tänkte egentligen. Men är man hungrig så är man 😉

   Svara

 • Cilla

  |

  Oj, förlåt makrill! Ännu värre för fan haha!

  Svara

 • likkan

  |

  Testa makrill med keso istället, mycket godare 😛

  Svara

  • egoina

   |

   Bra idé!

   Svara

 • Isabel

  |

  Haha, hade tvättstugan idag jag också, dock klockan 07:00. Inte så smart, då jag är senil när jag är trött. Så jag åt frukost, kollade nyheter, duschade och.. åkte in till stan..

  Inte en tanke på att alla mina kläder låg kvar i tvättstugan. Kom på det på tunnelbanan på väg hem. Sådär 2h efter min tvätt tid var slut. Och till saken hör att att vi har elektroniska lås. Så 10:30 är nog en lagom tid att tvätta, haha:)

  (dock är din outfit, outstanding! chelsea för fan (!) )

  Svara

 • malin

  |

  Makrill på riskakor är nog fan det godaste som finns. Du måste prova!

  Svara

 • Fancy Fanny

  |

  Ah måste inflikna. Du som bor i nedre regionerna av Sverige måste väl semestrat i Danmark, så du kanske vet det här, men; i Danmark finns färdigt pålägg på burk som består av makrill i tomatsås (som ligger som ett lager underst i burken), med majonnäs spritsat ovanpå. Så kan man blanda ihop det lite och ha på smörgås. Dock är det sån majonnäs som är lite vitare än den gulaktiga, tjocka (typ Findus) som är vanligast i Sverige. Nu blev det ju nästan ordbajs här, men poängen är att jag minns det som bland det godaste jag haft på nybakta frallor 🙂 Testa på smörgås om du inte gjort alltså! Lev och må väl 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Men alltså, egoina… Nu börjar man ju fasen oroa sig för dig! Först särskrivningen igår (jag lade också märke till den som en del andra, haha) och nu SÅNA med två n? HUR MÅR DU EGENTLIGEN?! 😉

  Svara

 • johanna

  |

  hahhaha. Jag övervägde faktisk också makrill imorse! Men det blev tonfisk och creme fraiche…tyckte det kändes lättare än att öppna yogurtburken.( Dessutom micrade jag kaffet som fanns kvar i bryggaren som min mamma kokade när hon gick upp). Latheten har inga gränser!

  Svara

 • marika

  |

  men majonnäs och makrill på macka är ju fruktansvärt gött! satt och mumsa på det som fan te lunch igår när alla andra åt flötiga thaiportioner 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Jag kan förstå att man inte har vattenkokare… Jag kan nästan förstå att vissa klarar sig utan mikro… men har du verkligen INGENDERA att värma vatten med?

  Svara

 • soff

  |

  jag var så ytterst nära att spy nyss när ja läste detta skrattar ihjäl mig och klöks haha !!

  Svara

 • Carro

  |

  Hahaha, jag gjorde också det där häromdagen. La snabbkaffe i filtret. Fast gjorde det på jobbet, av misstag. Frågade chefen om det var vanligt kaffe och han sa ja, så well well. 😛 Dock ska man inte koka en hel kanna på det, för det täpper till filtret. Men helt klart drickbart 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv