Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fiskpinnar och en hel vetenskap

Ni är bäst. Fast det vet ni ju. För ni vet allt.

 

Som den där gången jag skrev att det är omöjligt att tillaga fiskpinnar utan att de ser mördade ut. Som här:

 

 

 

Ni lät mig veta att jag var lite dum i huvudet. Så numera tillagar jag fiskpinnar såhär:

 

Ibland är det bra att ha en blogg.

 

 

Förresten. Glöm inte tävlingen med Mastercard där ni kan vinna en hel biobalkong till dig och dina vänner, eller massor med biobiljetter. Tävlingen pågår fram till den 22 december. HÄR kan ni läsa mer.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

  • Sofia

    |

    Haha! HAHAHAHA!! Då vet jag hur jag ska tillaga mina fiskpinnar nästa gång 🙂

    Svara

  • iA

    |

    men OJ…tanken har inte ens Slagit mig att man kan tillaga dem i ugnen ju-och då är jag ändå gamlare än dig! (Man Får säga så i min ålder)

    Fan va nice, då ska jag börja göra firrepinnar igen! 🙂

    Svara

  • Rebecca - den egensinniga

    |

    När jag bodde i korridor var det en av mina grannar där som tillagade sina så, och när en utbytesstudent var på väg att laga sina i ugn fick han en rättelse, så han lagade sina i stekpanna i månader innan jag sa att man faktiskt KAN göra dem i ugn, vilket är såå mycket lättare.

    Har aldrig fallit mig in att steka dem, det är som att steka pommes för mig. Men jag är ju också rätt lat.

    Svara

  • Elisabet

    |

    Hahahaha! JAHAAA, är det så man gör! xD xD

    Svara

  • Maria

    |

    Nej men vad smart! Haha, sådär ska jag också göra nästa gång.

    Svara

  • Hellolinda

    |

    Haha det där lärdejag mig också för inte så länge sedan. Tusen gånger godare!

    Svara

  • Karin - tjofftjoff

    |

    Nämen! :O Jag har aldrig gjort fiskpinnar i ugn. Mina brukar se ut som dina mördade… Men min kille lärde mig att tricket är att inte vända dom så ofta…! 😛

    Svara

  • Carro

    |

    Se där ja! Precis så gjorde jag tidigare ikväll med. 🙂 Jag har också undrat hur tusan man ska göra för att inte steka sönder dem. Skönt att vi båda vet svaret nu. 😉

    Svara

  • Elise

    |

    Just därför håller jag mig till potatisbullar och bacon..

    Svara

  • Sofie

    |

    Haha, det där har jag aldrig tänkt på ens. Men jag lyckas aldrig mörda mina fiskpinnar så jag fortsätter väl med stekpannan. Jag använder en såndär stekpincett när jag vänder dem, så vänder jag dem inte så ofta heller.

    Svara

  • Manduzana stickar

    |

    Att jag aldrig har tänkt på det förut! Mina har också bara gått sönder hela tiden.

    Svara

  • Sandra

    |

    Vad gott med fiskpinnar!

    Svara

  • julia

    |

    Eller som min pappa brukade göra, rosta fiskpinnarna i brödrosten. Han påstår att det funkar 🙂

    Svara

  • Erika

    |

    WOW briljant

    Svara

  • W

    |

    Men shit! Jag har aldrig heller gjort fiskpinnar i ugnen! Bästa tipset ever ju!! Kan du inte snälla fråga hur man skär perfekta blodpuddingsskivor också? 😉

    Svara

  • M

    |

    En kompis till mig testade att göra dom i brödrosten.. Behöver nog inte ens tala om att det inte var så gott med rostat bröd efter det.

    Svara

  • frida

    |

    hahaha men vadå, pappa gör dom godaste fiskpinnarna som ser helt mördade ut, klart dom inte smakar bra bara för dom ser bra ut!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv