Follow my blog with Bloglovin

Till skolan

Jag tänkte skriva något kul till er innan jag stack till skolan, men tidsoptimist som jag är hinner jag inte det.

 

Nu blir det typografilektion i alla fall och jag har klippt ut layouter. Hittade en riktig sax till och med! Hörs sen.

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Det gör vi! 😀

  Svara

  • Robert

   |

   FÖRST! 😀

   Svara

 • Sandra

  |

  Själv har man redan slutat skolan så sitter hemma och myyser redan! 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Ha en bra dag iskolan 😀

  Svara

 • Sanna K

  |

  Söt du är! 🙂
  Kram!
  /Sanna K

  Svara

 • Erika

  |

  Du är så söt egoina! Jag vet att du för något år sedan skrev ett inlägg om att bli lämnad, men jag kan inte hitta det. Mitt livs kärlek har precis dumpat mig och kastat ut mig ur våran bostadsrätt och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vore trevligt att läsa något handfast liksom.. Du får gärna länka till det inlägget.

  Svara

  • egoina

   |

   Fyfan vad jobbigt! Minns inte helt vad jag skrev :/ Men du.. Tillåt dig själv att må dåligt, sen tar du dig upp sakta. Vi är många som är i samma båt. Kram!

   Svara

 • Linnea

  |

  Hej!

  Jag åker samma sträcka som dig varje dag fast på motsatta hållet och hoppas på att få syn på dig så jag kan få gå fram och säga hur jävla bra jag tycker du är. Så såg jag dig idag och min reaktion var att stirra runt i vagnen och se om någon annan inte tyckte det var en lika stor sensation som jag att EGOINA hade klivit ombord på tåget. Min största idol alltså. Nej ingen annan kollade (sorry..) Sen försökte jag komma på något smart att säga men kom inte på något. Sen råkade jag nästan gå in i dig när jag skulle av istället. Misslyckat. Men aja, nästa gång kanske, men till dess : DU ÄR BÄST!!!

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha! Bättre.lycka nästa gång 🙂

   Svara

 • Luucy

  |

  haaave fun 😀

  Svara

 • Lotta

  |

  Va söt du är 🙂

  Svara

 • emmylinnea

  |

  fasen vad du är bra tjejen! efter att ha kräkts lite på alla ångestframkallande modebloggar hamnade jag här och har fastnat sedan dess. förstår inte hur jag har kunnat bläddra förbi din blogg innan (men desto bättre istället har ditt arkiv förgyllt många av mina senaste arbetsdagar). du är verkligen ball, kör din grej och bjuder på ett gott skratt. när man kryssar ner din blogg har man ingen ångest utan ett leende på läpparna. det är unikt och guld värt! PUSS Å KRAM

  Svara

  • egoina

   |

   Tack 🙂

   Svara

 • ida

  |

  älskar din blogg :D!

  Svara

 • Stina

  |

  Alltså… Jag måste bara säga att du ser helt löjligt bra ut! Galet avis på ditt utseende, speciellt ditt ansikte!

  Kram Stina

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv