Mat i magen

Här snackar vi mätt tjej! Jag har nog snart fixat tillbaka alla de nio kilona jag gått ner senaste veckorna (nej, söker inte sympati) (vill bara vara ärlig eftersom vi är många som går genom sån här skit).

 

Om jag bara snälla, snälla, snälla får lägenheten jag sökt känns det som att livet börjar ordna sig igen. Här kan jag inte bo kvar länge till. Hyran är alldeles för dyr för mig att klara själv.

 

Sen att jag är förvirrad över utbildning, jobb och vad jag ska göra med mitt liv hör väl till att leva? Eller? Hej ångest.

 

 

 

Så sjukt gott!

 

 

Efterrätten var väl inte all that. Vi skrattade ganska bra när servitören kom in med den skumma kreationen.

 

 

Nu ska jag öva klart på en presentation jag har klockan nio imorgon. Jag har bestämt mig för att äga!

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (38)

 • Everlasting

  |

  Det där var verkligen en speciell efterrätt. Och oroa dig inte, följ Timbuktus filosofi: det löser sig! Ta du den tid du behöver för att välja utbildning och allt det där, eller prova lite olika. Helt och fullt normalt är det!

  Reply

 • Rebecca

  |

  Allt skit på en gång, kallas lagen om alltings jävlighet och den är vi nog alla bekanta med ;)jag håller tummarna för dig med lägenheten, och sänder en virtuell styrkekram till dig för allt annat som kommer ordna upp sig i sinom tid. Klart du kommer äga.

  Reply

 • evelina

  |

  det så skönt att läsa en blogg som kan vara ärlig med att livet inte alltid är så jävla härligt, utan kan, vara rent ut sagt, ett helvete emellanåt. tack!

  Reply

  • egoina

   |

   🙂

   Reply

 • Emelie

  |

  Orättvist att du bara tjoffs förlorar 9 kg medan jag kanske förlorar 1 kg om jag har tur trots att jag rör mig på oändligt mycket xD
  Men ät på, mat är bra för magen.

  Reply

 • belle

  |

  1:a bilden: Öe.
  2:a bilden: HAHAHAHA!!!!!!!!!! Säg inte att du betalade för det där? Sämsta och roligaste jag sett x”’D *crying a river*
  3:dje bilden: DET såg gott ut.

  Löv it att du är ärlig. Nio kilo… dejm, en himla massa. Jag gör tvärtom, tröstäter, men det är fan inte så jävla kul det heller.
  Håller tummarna för att du får lägenheten då och att ångesten reder ut sig, lider själv av ångest ang. aaaaallt just nu. SO MUCH FUUUN!

  Reply

 • Emma

  |

  Trög som jag är, men varför bloggar du inte lika ofta och mycket längre? 🙁 jävligt synd, skulle vilja ha ett svar. Ha det gött, bästa egoina! Massa kärlek till dig och din blogg! <3

  Reply

  • egoina

   |

   Jag ska börja blogga normalt igen nu. Idag har jag ju bloggat bra 🙂

   Reply

 • Rebecca - den egensinniga

  |

  Det där är en sån viktnedgång som man inte vet om man ska gilla eller hata. Unna dig gott nu (och guuuuuud så gott det där ser ut.)

  Jag tror att ångest för skolan när man pluggar på högskola hör till. Du är inte en student om du inte nästan får magsår redan första terminen. Läser PBL nu och det är att leva med konstant ångest… Hoppas det löser sig med skolan, kämpa på och ge inte upp, du klarar det! 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Hej ångest här också! Men det löser sig Egoina, till slut blir allt bra 🙂 Håller tummarna för att du får lägenheten.

  Reply

 • Vanja Prestberg

  |

  Många kramar till dig! Ibland är livet tufft men du ska se att du tar dig igenom det. Skickar några kramar till! =)

  Reply

 • Karin - tjofftjoff

  |

  Jag har också gått igenom sån där skit. Det är tur att det faktiskt går över..men det får ta sin tid. Håller tummarna att du får lägenheten! Och den där ångesten känns igen.. den kommer och går, tror inte att man ska fundera så himla mycket. 🙂 Härligt med god mat men vafasen – efterrätten?! Hahaha! Självklart kommer du att äga på presentationen, kör hårt! (oj vilken lång kommentar) Gonatt 😀

  Reply

 • Lisa-Marie

  |

  Jag är så glad att du äter igen! Du kommer att klara dig ur det här, det tvivlar jag inte alls på. Du är så stark som vågar skriva om hur du egentligen mår och inte bygger upp någon falsk fasad.

  Du är fantastisk Egoina!

  Reply

 • gina

  |

  oj 9 kilo?
  och här kämpar jag med både träning och rätt mat för att gå ner 3…. 🙁

  Håller tummarna på att du får lägenheten 🙂

  Reply

 • Gaymasen

  |

  Livet är som en berg- och dalbana. Snart kommer du åka nerför i karusellen igen, ska du se. Håller en tumme hårt att du får den där lägenheten du så gärna önskar. 🙂

  Reply

 • Mima

  |

  Det var då den märkligaste desserten jag någonsin sett 😀 inte så vacker heller för den delen. 😀

  Reply

 • Sofie

  |

  Du är så jävla bra, och en förebild för mig och för många andra! Det du gör är så starkt och du får mig att kämpa vidare varje dag. Även om det ibland känns som om det knappt går att andas , så får du mig att se framåt och hoppas på att allt ska lösa sig. Du har hjälpt mig så otroligt mycket! Du kommer få den där lägenheten ska du se, och du kommer ÄGA på din presentation. Vi är många som önskar dig stort lycka till! Kram.

  Reply

 • ELIN

  |

  det är förjävligt när pengarna inte räcker till, hoppas och skickar lyckoönskningar till dig bästa Egoina!

  Reply

 • Cecilia

  |

  Man är som gooooast när man mår braaaa och man är som goooast när man vågar erkänna när man mår dåligt. Man är som gooooast när man har tränat ett pass och man är som goooast när man har tryckt i sig en påse godis utan att hämta andan. Man är alltid sitt goaste själv, och du är förjävla go, alltid! Right on! Livet har man alltid ångest över, så förutom att livet suger så är det väl rätt kul att finnas till! 🙂 Godnatt och lycka till på presentationen!

  Reply

 • Patrik

  |

  Det där med att vara förvirrad över jobb, utbildning och allt det där hör nog till… En del halkar in på ett bananskal och får ett bekvämt jobb som dom står ut med tills vidare (Pension?) andra vet vad dom vill, sträva och når dit, eller i alla fall en bit på vägen. En del andra strävar och når ingenstans medan en del glider runt på det där bananskalet utan att passa in någonstans. Även om man tar en riktning med utbildning och jobb så är det inget som behöver vara skrivet i sten att man fortsätter så. Man kan helt enkelt byta riktning när man känner för det, om man vågar. Inte alla som vågar…

  Reply

 • Rebecka

  |

  Man blir jämt sp hungrig när man besöker din blogg. Vill du laga mat hemma hos mig någon dag? 🙂

  Reply

 • Milla

  |

  Håller med. Men hur ska man kunna veta egentligen vad man vill göra med sitt liv nu? Och tänkt nu när man pluggar och sen får ngt jobb och sedan ångrar sig? Ångest delux. Själv känner jag för att åka till ett varmt land just nu och gömma mig..Men sen kommer man på.. just de jag har ju valt att börja plugga..

  Reply

 • Svorskan

  |

  Du äger oavsett, men för säkerhets skull är det bra att öva så att du är HELT säker. 😉 God morgon, jenta mi!

  Reply

 • Gun

  |

  Ja, perioder där man inte vet vad man vill hör livet till. I alla fall i mitt liv. 🙂

  Reply

 • Ellinor

  |

  Om du känner dig förvirrad över utbildningen är det förståeligt. Jag går samma utbildning som du, fast i trean, så har då några frågor så får du gärna maila 🙂 Förvirrad har jag med känt mig stundtals och ibland har jag inte alls fattat syftet med vissa uppgifter, så jag förstår dig 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Du äger väl för det mesta? 😉

  Reply

 • Maria

  |

  Ångesten, ja.. Ångesten som river i bröstet och får en att antingen vilja skrika rätt ut eller gömma sig i garderoben och aldrig mer komma ut. Men vet du, dagarna går ändå. Jag tror att det är livet. Ibland är man lycklig också, ibland nöjd och ibland är man bara. Jag håller tummarna för att du får lägenheten! Du verkar vara en så himla go och glad tjej, jag blir (faktisk) så ledsen när du är ledsen.. Jag vill bara att du ska få ha det gott i livet! Kramar fina du!

  Reply

 • Anna

  |

  Kramar till dig!

  Man ska ju inte sitta och deppa själv med massa ledsamma låtar när detta händer. MEN.

  Christina Perri – Jar of Hearts är grymt bra!

  Jag vet inte vad som hänt er emellan men har han varit “the bad guy” så är det en bra låt…
  KEEP UP THE GOOD WORK! Du har en fantastisk härlig blogg:) KRAM!

  Reply

 • Malin

  |

  Kämpa på Egoina, det bästa med livet är att det alltid löser sig. Även när allt känns tungt så kommer det en tid som man kan se tillbaka på sitt liv med ett leende 🙂

  Reply

 • Frida

  |

  Efterratt? Vad ar det for nat egentligen? Apelsin med smor, lakrits, pepparkaka, karameller och.. nagot annat klet?

  Reply

 • Rebecca

  |

  Egoina, alla gar igenom det har nagon gang. Och jag tror faktiskt att det ar valdigt bra att nagon faktiskt skirver om det, for ofta sa lider alla i tystnad.

  Du kommer ta dig igenom detta, och aven om du inte far lagenheten sa kommer det komma en ny. Du fixar detta!

  Reply

 • Malin Pettersson

  |

  Efter en av mina seperationer… det var väl den som var tuffast.. så rann kilona bara av mig… jag mådde ju skit men gott var det att bli av med lite kilon..=) Hamnade hos min syster i ett rum , inga pengar, ingen bil och inga möbler… men allt fixade sig på bara en månad… fick lägenhet, köpte en liten skrutt bil och skaffade extra jobb för att ha råd med allt… Visst det var tufft… som FAN!!! Men jag klarade det och är så tacksam för min familj och mina vänner som stöttade mig!! Just Hang in there girl!!! Du skall se att allt kommer ordna sig snart!!! Massa varma kramar!!!

  Reply

 • Förvirrade Morsan

  |

  livet är sådär, man vet aldrig vad man vill, vad man ska göra och är ständigt förvirrad… för de flesta iallafall!

  Reply

 • Jennifer

  |

  Hoppas den efterrätten var god iallafall haha.

  Hej Ångest. Det vet jag allt om ! Vad ska man göra med sitt liv liksom?

  Reply

 • emma

  |

  inget fel på att gå ner nio kilo, det gjorde jag oxå nyligen… men snälla du akta ditt hår.. mitt bara föll av! jag vill bara varna dig, sörjer mitt hår ännu 🙁 ät nyttigt och bra så kanske det stannar hos dig 🙂 tycker du har så otroligt fint hår och jag älskar din blogg 😀

  Reply

 • ELIN

  |

  Oj, 9 kg! Jag fick mitt hjärta krossat igår, så då vet jag väl ungefär vad jag har att förvänta mig… (säger jag och sitter och äter en BigMac…)

  Reply

 • Sandy

  |

  Jag går igenom precis samma sak som dig just nu och vill bara tala om att din blogg räddar mig så sjukt mkt! Noll aptit efter 3,5 vecka men hoppas den återkommer för mig också! Tack för en underbar blogg!

  Reply

 • Louise

  |

  hahahahahhaa kul efterrätt !!

  Reply

Leave a comment

Arkiv