Lite mat på det

Spinningpasset gick bra. Jag har kommit på hemligheten. Man måste inte öka motståndet varje gång instruktören säger att man ska. (Ja, jag kom inte på det förrän nu). Förra gången jag provade spinning höll jag på att dö och lovade mig själv att aldrig utsätta mig för det igen.

 

Snart blir jag hämtad och sen ska jag ut och äta. En måndag. Bara sådär. Jag har det bra.

 

 

Ego-bilder i spegeln – CHECK.

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (20)

 • Svorskan

  |

  Heeeeeeeey! Du har inte avlagt rapport till mamma. Vem? Vart? Och hur? Sånt måste jag informeras om! 😉

  Reply

 • Ehlin

  |

  Finiseen! 🙂

  Reply

 • snigelpickan - Storbloggar´n

  |

  Smart tips! Jag AVSKYR också spinning 😛 Det gäller bara att man inte lyssnar när instruktören ropar saker som “FUSKA INTE NU, DRA PÅ FYRA VARV TILL” 🙂 Eller åtminstone inte känna sig skyldig till ett brott när man inte gör det. Haha. Man tränar ju för sin egen skull, ändå känner jag alltid så där 😉

  Kram

  Reply

 • ida - konst

  |

  Haha fan va bäst! Om jag någon gång, mot alla odds, får för mig att gå på spinningpass ska jag göra detsamma.. Undviker helst att träna in i det sista..

  Reply

 • Rebecca - den egensinniga

  |

  Men det är ju det som är så kul med spinning! Det där “jag kommer dö men fan jag ska klara det här jag ska inte ge upp, dö jävel dööö”.

  Typ. Sen känner man sig jätte duktigt efteråt så köper man en Ben & Jerry. Heh.

  Reply

 • anonym

  |

  Egoiiina! När ska du fortsätta med den där “VIKT-igt”-saken? Saknar det… 🙁

  Reply

 • sofia

  |

  Haha.. min spinning-taktik är bättre, när de säger åt en att öka motståndet sänker man ju det,.. Då ser det ut som man snurrar på det, men de behöver ju inte så åt vilket håll man snurrar 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Du har det TOPPEN!!

  Reply

 • Jennifer

  |

  Va roligt att du börjat träna 😀 puss

  Reply

 • Erica

  |

  Hallå Egoina! Jag har en fråga angående hitthund.nu som du tipsade om förut. Jag undrar nämnligen om ni köpte eran hund? För jag har inte förstått om man betalar för hunden eller hur det går till! Kram

  Reply

  • egoina

   |

   Det är lite olika. Mamma betalade ingenting 🙂 (Förutom pengar hon lade ut på resan och sådär då såklart).

   Reply

 • Emelie

  |

  hahaha 😉 härligt med lite träning 🙂

  Reply

 • Plumeria

  |

  Hehe, låter smart! SÅ fin bild på dig föresten 🙂

  Reply

 • elin

  |

  Haha skön du är! Tricket är att låtsas att man ökar så att ledaren inte hetsar något… hehe

  Reply

 • frida ljung / little monster

  |

  Första gången jag var på spinning tyckte jag det gick så lätt innan instruktören börjat prata, så jag drog på några varv.

  Jag var längst fram med massor bakom mig så att sänka motståndet var inte på tal om förrän det kunde likställas med självmord att fortsätta.

  Vilket det blev, tillslut!

  Reply

 • Alina

  |

  Fast det SKA ju vara så jobbigt att man dör, därför man har en ledare som peppar en att öka motståndet även fast det är det allra sista man vill och tror att man klarar av – och det är DÄR träningen börjar ge resultat 🙂

  Reply

 • Johanna

  |

  Jag brukar lägga handen på och låtsas dra på motstånd. Himla fiffigt det där!

  Reply

Leave a comment

Arkiv