Liten update


Bra dag idag. Jag tackade ja till lägenheten. Nu får vi bara hoppas att jag är högst upp på den där jäkla listan och får lägenheten också.

 

Vinnaren av lamptävlingen blev Katarina (jag har mailat henne och hon har fått sitt pris). Kul att ni gillade tävlingen. Kanske kör några fler grejer i framtiden. Vad vill ni tävla om?

 

Nu sitter jag och skriver en krönika. Jag är sugen på att få en gammal text jag skrivit publicerad. Funderar på att skicka in den istället för den jag skriver nu. Den förtjänar att publiceras på riktigt.

 

Ja, ni märker. Jag är fortfarande lite off. Men jag är okej. Okej?

 

 

 

Yours truly.

 

0

Trackback from your site.

Comments (40)

 • sabine andersson

  |

  Hej Egoina! Hoppas att allt löser sig för dig och att du hittar tillbaka till ditt vanliga jag igen osv!
  Jag har en sak att fråga dig om du skulle kunna göra, det är nämligen så att jag har läst om en liten pojke vars namn är Hugo, han är döende men det finns en chans att rädda honom och det enda som behövs är en benmärgstransplantation. Grejen är dock att denna bara görs i USA och det är nu tänkt att man ska försöka “övertala” läkarna att rädda den här lilla pojken, fast i Sverige. Och med tanke på din stora blogg så undrar jag, kan du länka den här sidan vidare? http://hannasblandning.blogspot.com/2011/11/nu-javlar.html?m=1

  Reply

 • Anna

  |

  Lika söt som alltid! 🙂
  Kram!

  Reply

 • HomoErotis

  |

  Underbart att du är med igen, Ha det fint. Hoppas på att du får lägenheten

  Reply

 • Cho

  |

  Lotta ut en dejt med dig själv. Lär ju vara bli poppis hos alla killar och typ 5% av tjejerna 🙂

  Reply

 • Svorskan

  |

  Håller tummar och tår för lägenheten. God morgon, jenta mi!

  Reply

 • my

  |

  du är freeeeeeeeaking bäääääst!!

  Reply

 • louise :)

  |

  följa min blogg på bloglovin, följer redan dig? 🙂

  Reply

 • Sanna K

  |

  Ska bli spännande att läsa texten så småningom!
  Jag skriver också mycket krönikor, skulle bli jätteglad för lite kritik på dem! Har du tid så finns de på bloggen! 🙂

  Kram /Sanna K

  Reply

 • julia

  |

  Min 4 åriga lillebror sitter här med mig och kollar på bloggar, och när vi kom in på din så tyckte han att du var söt, han sa att du var lika söt som emma med mopeden och då är det bra betyg! 😉 han ville att jag skulle skriva att han älskar dig ockå haha! 🙂

  Reply

 • Emmeli

  |

  Är det Landskronahem? För då är det bara till att ringa och “tjata”. Fråga när det är du får svar osv. Det funkar! Det har hjälpt mig 2 ggr 😉

  Reply

 • linn

  |

  Jag är i ungefär i precis samma sits som dig. förutom att jag har inte råd att flytta ut och kan inte flytta hem. Har du plats eller?

  Reply

 • Emma

  |

  Allt kommer bli jättebra!!

  Reply

 • hanna

  |

  Kan du inte visa upp hela outfiten? Ser snyggt ut 😉

  Reply

 • Josefine

  |

  Jag hoppas verkligen att du är okej! Som tur var går det ju över eftet ett tag och man kan må bra igen.Kramar till dig!

  Reply

 • Jessica

  |

  hej =) härlig bild =) Hoppas du får lägenheten =) , hoppas du får en bra dag, kram. =)

  Reply

 • Kylskåpet

  |

  Hej egoina, har du några tips på hur man blir okej igen? Jag och min kille gjorde slut ( eller nej, han dumpade mig) igår och jag kan inte andas. Mitt liv känns som att det är över, jag kan inte se något roligt med någonting. Jag var och är dödskär i killen vilket såklart gör allt värre. Hur gör man? Jag börjar liksom överväga självmordstankar, denna värld utan honom är ingen värld jag vill leva i. Snälla

  Reply

  • Lulle

   |

   Oj det var inte kul!! men seriöst hur gammal kan du vara? Du har ju hela livet framför dig och en hel värld med killar där ute. Den killen var inte the one för dig, och du inte hans annars hade ni fortfarande varit tillsammans och du vill väl inte leva med en kille som inte är the one 😉

   Reply

 • elin

  |

  Okej.

  Reply

 • Marija

  |

  Fan vad snygga ögonbryn du har. Jag yckas aldrig få dem lika =) haha!

  Reply

 • Ehlin

  |

  VACkerrrr! 😀

  Reply

 • sandro

  |

  helt okej!

  Reply

 • Hanna

  |

  Går igenom samma sak som du nu, hur fan tar man sig igenom det? 🙁

  Reply

 • Alma

  |

  we love you <3

  Reply

 • sarah

  |

  bästa egoina!
  hoppas allt löser sig! 🙂
  Kram

  Reply

 • Ebba

  |

  Lycka till med lägenheten.

  Reply

 • cilla

  |

  Hoppas verkligen du får lägenheten, håller tummarna!
  Och ja, precis som alla andra så är jag givetvis glad över att du är okej (:

  Reply

 • p.

  |

  håller tummarna! förresten, din tröja ser helmysig ut ju. kan man få se hela och var har du köpt den?:)

  Reply

 • Mia

  |

  smink, smycken och ostbågar!
  Minns dina gamla tävlingar (A)

  Reply

 • Cara

  |

  Lycka till med lagenhet och kronikan!!

  Reply

 • Linda

  |

  Grattis till lägenheten 🙂

  Reply

 • Tessan

  |

  Hej Egoooina!
  Du får tänka som i en sång av Jessie J. “It’s okay not to be okay.”

  Reply

 • Emma

  |

  Det fixar sig alltid. Du är stark, det märks.

  Reply

 • Annie

  |

  Off is okey!
  Tills man mår bra igen liksom 🙂

  Reply

 • jawna

  |

  Håller tummarna för att lägenheten blir din 🙂

  Reply

 • Sanna

  |

  And we are truly yours!

  Reply

 • Julia

  |

  Du är mer än okej!!

  Reply

  • Carola

   |

   Jag hänger inte med, någon av er läsare kanske kan svara. Varför kan hon inte bo kva i lägenheten dom hade tillsammans om han ändå flyttar ut?
   Allt kommer och lösa sig så småningom, det är tufft i början men det ordnar sig alltid tillslut. Lycka till och håller tummarna

   Reply

 • C

  |

  Ville bara säga att jag tog åt mig av alla råd du gav mig när jag skrev här senast, min pojkvän dumpade mig men som du sa – jag bröt kontakten helt efter någon vecka, och det känns direkt lättare. sen att jag fortfarande är kär kan bara tiden läka, men dina råd hjälpte så himla mycket!
  du ska veta att du är en inspiration, du är bra. du hjälpte mig att ta mig upp och jag hoppas du också gör det!! kram och all credit till dig!

  Reply

 • Karoline

  |

  Vad vacker du är människa!

  Reply

Leave a comment

Arkiv