Den när båda har rätt


Jag och några kompisar var ute och åt på ett nytt ställe häromdagen.

 

Egoina: Vad låg här innan egentligen?

Lina: En flyttfirma.

Egoina: Var det inte en tygaffär?

Lina: Nej. Det var en flyttfirma.

Egoina: Nej. Det var en tygaffär!

Egoina (frågar servitören för att bevisa att jag har rätt): Ursäkta. Vad fanns i denna lokal innan ni öppnade?

Servitören: Först var det en flyttfirma och sedan låg här en tygaffär.

 

Tur att vi har koll.

 

 

 

Godaste på länge. Förutom Lindas pasta igår. Mhmmm.

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (31)

 • Wille

  |

  Mums! Vad gott det ser ut 🙂

  Reply

 • Emelie

  |

  Men åååååååååååååh så sugen jag blev på pommes dåååååååååååå.

  Reply

 • Anna

  |

  Pooooommeeeees! <3

  Reply

 • Andreas

  |

  Vilket nytt ställe var det? Låg det i Landskrona? Maten såg god ut, blev lite nyfiken på det 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Bella Zara i Landskrona!

   Reply

 • sofie

  |

  Såg den här länken i kommentarfältet på bloggkommentatorerna, snälla säg att du har fått lite mer kött på benen och inte tycker så längre????? Du sjönt så otroligt mycket i mina ögon när jag klickade in mej på länken..

  http://egoina.blogg.se/2008/december/13-december.html

  Tack annars för en jättebra blogg, tycker du verkar som en stark och rolig tjej, så hoppas för guds skull att du har ändrat åsikt nu, några år senare!

  Reply

  • egoina

   |

   Haha oj! Nej, det är väl inte riktigt så jag tycker längre.

   Reply

   • Matilda

    |

    Jag ser inte problemet i inlägget som Sofie länkade till. Väldigt bra skrivet och så sant! Det är absolut inget fel på att ogilla feminism och man ska kunna stå för sina åsikter utan att nån ska hålla på med “snälla snälla säg inte att du tycker så” och pressa en att inte ha en egen åsikt.

    Reply

 • Amanda

  |

  Guld att viktklubb lägger in en annons mellan dina inlägg om flötiga pommes och choklad 😀 hahaha!

  Reply

 • s

  |

  Oj vad ledsen jag blev över att läsa detta: http://egoina.blogg.se/2008/december/13-december.html (tips från en kommentar till Bloggkommentatorerna här: http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2011/11/22/fler-saker-som-kvinnor-far-sta-ut-med#comments ) Jag som trodde du var någolunda upplyst.
  Sökte lite i din blogg och hittade även fäljande kommentar till nåt inlägg “Till alla feminister: Nej, han slog inte mig” den 23/3-2011. Som om det bara var feminister som skulle kunna reagera på kvinnovåld. Jag kan inte för mitt live begripa hur du kan vara så verklighetsfrånvänd. Jag är verkligen superbesviken. Fattar att du förmodligen inte bryr dig, men jag måste ändå hålla med BK-kommentaren att det är ett av de mest korkade blogginläggen ever, och då räknar jag ändå in alla Kissies och Peyres också. 🙂
  Hoppas du kan ändra inställning.

  Reply

  • Matilda

   |

   “Hoppas du kan ändra inställning”??

   Men herregud, alla har rätt till sin egen åsikt och alla behöver inte och kommer inte att hålla med er feminister, hur mycket ni än vill det!

   Reply

  • Snape

   |

   haha detta är nog några av de mest korkade kommentarerna jag någonsin har sett till ett sånt här inlägg. vad fan har ett två år gammalt inlägg om lucia att göra med att hon har käkat på en restaurang som varit tygaffär och flyttfirma? Skärp er.

   Reply

   • s

    |

    Matilda: Visst får man tycka olika men om man har haft fel i en fråga är det absolut ingen skam i att ändra uppfattning. OM man VILL alltså. Jag har gjort det tusen gånger, så varför skulle inte Egoina kunna göra det?
    Snape: anledningen till att vi tar upp det är alltså pga en kommentar hos BK, som jag redan skrivit. Eftersom Egoina uttryckte sig så korkat (jag det tycker jag att hon gjorde) fanns det aneldning att fråga om hon fortfarande tycker så.

    Reply

 • Rebecca

  |

  Hej.

  Du behöver inet publicera denna kommentar. Men vill bara dela detta.

  Först och främst titta pådetta.

  http://alltutom.blogg.se/2011/november/seriost.html#comment

  Sedan hittade en av mina läsare detta, och sa attd et var ditt. Vilket det också var insåg jag efter lite googling.

  http://carolinejagbrant.blogg.se/2011/january/i-dance-with-myself-i-drunk-myself-down-foun.html#comment

  Jag har hittat tre av mina inlägg i hennes blogg nu. Där finns säkert mer. Och det lär ju finnas flera av dina också, men jag känner inte igen de som är lite äldre.

  Så. Tycker hon förtjänar någon form av straff.

  Reply

  • egoina

   |

   Att hon orkar! Folk ser ju det… Skit i henne!

   Reply

 • Emelie

  |

  Fan .. ser skitgott ut. Sugen på pommes och bea.

  Reply

 • Miss O

  |

  HELP MEEE Egoina. Vilken bloggportal skall jag byta till??

  Reply

 • Amanda

  |

  Fick hem senaste numret av veckorevyn idag. Din krönika var riktigt, riktigt bra! Sen var det kul att läsa din “be twisted story” också, trots att jag har för mig att jag läst den här på bloggen tidigare. Kram!

  Reply

 • Jenny

  |

  Ahahha, ni är för bra 😀

  Reply

 • Everlasting

  |

  Det där är ju både den bästa och den minst tillfredsställande diskussionen någonsin.

  Reply

 • Sandra

  |

  Har kikat in på din blogg ett bra tag nu & din humor är guldvärd. Man blir alltid glad av att gå in på din blogg !

  Reply

 • My Hall Hansson

  |

  Blev helt plötsligt sugen på Apelsin, men det ser gott ut!

  Reply

 • Martina

  |

  Fräsch mat! Vad var det för ställe då??

  Reply

 • Em

  |

  Okej, vill börja med att säga att jag inte planerar att bli din stalker.
  Men måste uttrycka att jag helt seriöst suttit och läst din blogg bak till sidan 37 ikväll.
  Och guuuudars skymning – du är min nya favorit!
  Jag har skrattat, kopierat, quotat.. Jag diggar dig!
  Jag diggar att du är norsk, det är jag också om bara haövt, jag diggar att du äter vad du känner för, jag diggar att du inspirerar så många tjejer, där med mig och jag diggar att du kör ditt race.
  Du är inte som någon annan i denna blogg-värld, inte som någon annan i den verkliga världen heller men, iaf, så vill jag säga att fortsätt!
  Att jag inte följt dig i åratal är ett mysterium, men du har ikväll iaf fått en trogen läsare!
  Godnatt!

  Reply

 • Elinore

  |

  Bella Zara 😀 Så jävla gott och frächt som tusan!

  Reply

Leave a comment

Arkiv