Follow my blog with Bloglovin

Senaste fem timmarna i punkter

Jag borde plugga. Och det har jag bordat i flera timmar nu. Word-dokumentet är uppe, Illustrator är uppe. Men gör jag något? Näää.


Såhär har mina senaste fem timmar sett ut:

 

Spelade lite wordfeud.

 

Somnade en timme.

 

Åt en halv avokado.

 

Gick in och kollade om Fashionstars fött barn ännu.

 

Kollade på ett youtube-klipp på Kissies blogg.

 

Spelade lite mer Wordfeud.

 

Publicerade min krönika i bloggen.

 

Blev skitstolt över era kommentarer om min krönika.

 

Råkade klicka hem en skänk (???)

 

Tittade på Two and a Half men.

 

Spelade ännu mer wordfeud.

 

Gick in och kollade om Fashionstars fött barn än. Igen. Man vet ju aldrig typ.

 

Pratade med Jacob på Facebook.

 

Åt andra halvan av avokadon.

 

Skrev detta blogginlägg.

 

 

Snälla säg att ni är lika produktiva?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (49)

 • emma

  |

  är precis likadan.

  Svara

 • Evelina

  |

  hahaha.. man kan ju inte annat än att älska din självdisciplin!

  Svara

 • Karin - tjofftjoff

  |

  OJ vad jag känner igen mig precis ikväll. Men jag åt glass istället för avokado (fast en halv avokado till middagen faktiskt!) och så har jag sett Halv åtta hos mig och Pengarna på bordet.. 😛 Blir plugg imorgon istället! ;P

  Svara

 • maja

  |

  själv har man spelat battlefield HELA dagen. och hela kvällen igår.. japp, man blir beroende

  Svara

 • Stina

  |

  Jag borde ha läst några kapitel i min Ekonomibok tills imorn, men har hunnit med både Kalle och chokladfabriken och Alice i Underlandet… 😛

  Svara

 • Emma

  |

  wordfued is the shit !

  Svara

 • Sofie

  |

  Byter man ut lite namn och saker så har de senaste fem timmarna sett likadana ut för både dig och mig! 😀

  Svara

 • Cecilia

  |

  Haha, jag bloggade fan precis också fram en lista över vad jag har gjort istället för att plugga de senaste timmarna. Istället för att plugga. Fan vad mycket man gör ”istället för” egentligen.

  Svara

 • Josie

  |

  ojojoj vad jag känner igen mig! Har stora planer på morgonen när jag åker till jobb, men när jag sen kommer hem, så orkar jag ingenting, så det blir mest fb o tv haha

  Oh lord, vad dålig karaktär jag har!

  Svara

 • Robert

  |

  Lite i mastigaste laget för min smak. 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Kan säga att dom dagarna jag ”pluggar” ser ungefär ut så här… Gör allt förutom att just, plugga

  Svara

 • Mia

  |

  När man inte ens orkar gå in på sin egen bloggsida är man motsatsen till produktiv. Vilket jag verkligen är just nu. :/

  Svara

 • Emma

  |

  Jag fick ett städryck och dammtorkade hela lägenheten halv 12 på kvällen.. Hoppas det får dig att må bättre! Haha.

  Svara

 • Patik

  |

  Ja, jag är lika produktiv. Fast jag spelar något bubbelspel istället. Dagen före tentan brukar jag komma på att jag borde ha pluggat… Kollar lite i kursplanen vilka kunskapsmål som finns, läser innehållsförteckningen i boken, väljer ut någon sida här och där i kapitlen som verkar bra. Sen när det är tenta så skriver jag något obegripligt som har med saken att göra, men som inte går att avgöra om det är rätt eller fel. Sen ordbajsar jag lite för att fylla ut och sen lämnar jag in. Har funkat varje gång… (förutom när det har med mattematiska uträkningar att göra, är svårt att ordbajsa ihop en ekvation:)

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Jag stjäl den idén!!!

   Svara

 • emilia

  |

  har tenta på måndag och har inte pluggat ens litegrann ikväll, även fast jag verkligen borde gjort det. har suttit och tittat på kursboken en stund, men det var liksom allt. så jag är precis likadan! allt annat blir liksom tusen gånger intressantare av nån anledning 🙂

  Svara

 • Micaela

  |

  Kollade precis på klockan och insåg att jag inte ens rest mig från fotöljen jag sitter i på 5 timmar. Men varför göra det liksom, jag har godis, popcorn, vatten, din blogg och varma tofflor inom räckhåll. What more do I need? ;0)

  Svara

 • Maia

  |

  Så där ser en vanlig pluggkväll ut för mig, och då räknas jag ändå som ambitiös….

  Svara

 • Anonym

  |

  Hahaha, är precis likadan! Mvh 🙂

  Svara

 • Diana

  |

  Haha jag mår så bra efter det här inlägget! Jag sitter med en hemtenta as we speak(write?) som ska vara inne på onsdag senast 16.00, vi ska ha skrivit 5-7 sidor och jag har 3 rader och känner mig nästan klar:P haha ne men de e katastrof! Finns så mycket annat kul o göra ju!! Hur i hela friden för alla dom som skickar in uppsatser innan deadline??

  Svara

 • Virus

  |

  du förstår inte hur mycket din blogg betyder för vissa, men jag kan säga att för mig betyder den mer än vad en blogg borde kunna betyda i en människas liv, seriously. keep on going, cause we love it! <3

  Svara

  • egoina

   |

   <3

   Svara

 • Connie

  |

  Ska lämna in en icke påbörjad hemtenta tisdag nästa vecka och har, spelat wordfeud, sett satc, ätit popcorn, druckit en halvliter cola, bloggat om att livet suger, fått psykbryt på min idiot till lärare, skrivit ett inlägg om att min lärare suger och kollat bloglovin!

  Svara

 • Hannah - Foto & Vardag

  |

  Jag skulle också plugga ikväll men somnade efter 10 minuter och sov i tre timmar…

  Svara

 • Emma

  |

  Ååååh, måste ta tag i mitt wordfeud känner jag! 😀 Orkar inte ebs det när jag skjuter upp att plugga. 😉

  Svara

 • Jenny

  |

  Känner fan igen mig.. (A)
  Plugg e typ de värsta som finns………….. jag har typ fett mkt jag ska göra över lovet..
  Jag ska börja.. men gör jag det ? Nä går in på facebook istl.. Kallar ju det verkligen självdisciplin….. FML.

  Svara

 • Sigg

  |

  åå så skönt att inte vara ensam. Idag borde jag har skrivit hemtenta. Det har jag inte. Istället får jag gå upp rövtidigt imon för att hinna. Bajs

  Svara

 • iA

  |

  Hm, de senaste fem timmarna:
  Åt hallonpaj med vaniljsås till programmet Det Okända, gick sedan in i köket igen och fortsatte måla om spjälsängen, vilket fan inte var lätt eftersom jag skulle måla insidan (sitta höggravid o jättetjock inuti en smaaal spjälsäng för bebisar, och försöka att inte nudda vid den för att smeta ut färg överallt. haha)

  nu ska jag sova för imorgon ska jag göra dreads på en tjej.. min rygg älskar mig vid det här laget,not! haha

  Svara

 • Luxxie

  |

  Kan lova dig att du inte är ensam. Jag har tillbringat dagen på samma sätt. Har haft papper och penna framför mig hela tiden, men ändå tittat på typ 5 (?) avsnitt av Grey’s anatomy och inte producerat något vettigt.
  Får suck it up imorgon istället 🙂

  Svara

 • Maria - med bebis i magen ☆

  |

  jag undrade vad alla nya besökare kom ifrån! och det verkar som att fina du är anledningen! haha tyvärr inget barn ännu :p man börjar bli lite.. okej ganska ordentligt otålig nu.

  hoppas du får lite plugg gjort idag istället 🙂 och hoppas att jag snart har min lilla pojke!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha! Jag är också otålig! Går in och kollar hela tiden 🙂 Det hoppas jag med, och hoppas att allt går bra! 🙂

   Svara

 • Sarah

  |

  Heeej! Innan jag frågar älskar jag verkligen din blogg, läser den hur ofta jag kan! 😀 Men heter du Egoina på wordfeud eller vad heter du? 🙂

  Svara

 • Pärlan

  |

  Haha, jag såg också på two and a half men! ;D

  Svara

 • ida

  |

  Jag är också sådär. Precis sådär. Borde skriva min C-uppsats nu, men nej.. Nu sitter jag här… å ja.. Det finns ju så mycket annat att göra liksom? 🙂

  Svara

 • Cornelia :)

  |

  Hahah, Råkade klicka hem en skänt..

  Svara

 • moa liverstam

  |

  BITCH PLEASE, Har suttit på Tumblr i 6 timmar, scrollat, rebloggat, scrollat, rebloggat. Jag får nästan ångest av att läsa att du har hunnit göra så mycket!! haha

  Svara

 • Anna

  |

  Absolut! Men jag sov nog i soffan närmare tre timmar, tittade på How I met your mother OCH Två och en halv men, också packade jag lite.. Tillslut 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Hej! Vill bara dela med mig av en reflektion.
  Säkert går det runt en massa människor överallt som är så lik en själv så man funderar på om man inte egentligen är tvillingar, eller kloner, eller bara matchade helt enkelt. Men eftersom man inte träffar på de här människorna speciellt ofta, eller ens känner till dem vet man inte om att dessa massa aslikaensjälvmänniskor finns. Förrän bloggarna dvs. Du är en sån där som känns som precis som jag, och jag fnissar igenkännande mest hela tiden. Vad skumt det måste vara att vara ”känd” och bli överröst med människor som tycker att de är preciiiis lik dig, som nu. Men lite coolt ändå. Hej!

  Svara

 • SHORTY

  |

  Vad heter du på wordfeud 🙂 vore kul att spela!

  Svara

 • Jennie

  |

  Är lika effektiv som du när jag pluggar!

  Svara

 • Emma Rapp

  |

  Jag är precis likadan! Sitter här och ska göra hemtenta… men det blir inte mycket skrivet på den när jag läser din blogg istället 😉

  Svara

 • cissi

  |

  jag är precis likadan. ekonomiböckerna ligger uppslagna, men vad gör jag… pratar med folk på facebook, läser din och andras bloggar, äter (vad som nu finns tillgängligt)…alltså verkligen inte det jag borde göra just nu… =/

  Svara

 • Carrooo

  |

  AAAAH inte läst Fashionstars på ett år ungefär så har helt missat hennes graviditet :O så måste in lite mer och läsa nu haha.. ;D

  Och ja, jag har varit sjuk sedan i onsdags så jag har degat i flera dagar på soffan, spelat Battlefield på datorn, sett film/serier, diskat ibland..osv osv..allt utom viktiga saker så att säga (jobbstuff) =P

  Svara

 • - silly dreamer

  |

  Om man säger såhär, jag vaknade för ca 1h och 50min sen.. Jag SKULLE ha städat idag, än så länge har jag bara tittat på rummet med förakt i blicken, och ryst.

  Svara

 • Theodora

  |

  Har en totalt avgörande tenta imorgon. Varken orkar eller vill. Försöker peppa mig själv att jag gör det så fort jag gått upp från mitt bad. Har inte varit hemma på ett tag och en hel drös med serier och filmer väntar på mig. Mat måste ju lagas, förmodligen en trerätters dagen i ära. Jag hittade en dammråtta också, måste dra över med dammsugaren. Tenta kl 8 imorgon. Kan jag inte x+y2(56•y) idag så lär jag inte kunna det imorgon. svaret är då alltså; jag är precis likadan!

  Svara

 • Emma

  |

  är exakt på pricken lika dan, o sen när det väl måste in får man hetsa som ett as för att bli klar…! suck 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Är precis lika produktiv som du, borde ha pluggat hela dagen jag med, men icke..

  Svara

 • amanda

  |

  kan man få spela mot dig i wordfeud?:D

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv