Follow my blog with Bloglovin

Min dag i bilder så långt

Jag stressade hem till mamma och råkade tappa min hår-olja-produkt-grej i golvet i all hast. Klantig som jag är. Glas och kakelgolv är ingen bra kombination, kan inte tillverkarna börja förstå det?

 

 

Ville ha på mig min pälsmössa, men hittade den inte någonstans. Det är så varje sommar. Man tror aldrig att det ska bli vinter igen, så man gömmer de där vinterkläderna på ställen man aldrig tittar. Det blev en svart mössa och jag har faktiskt inte rosa läppstift, även om det ser ut så.

 

 

“Varför är du så tidig”, frågade mamma och jag förstod ingenting. “Vaddå tidig? Jag är ju sen?”. Men jodå. Jag hade glömt ställa om till vintertid och var därför en timme tidig.

 

 

Mimmi var fin som vanligt.

 

 

Det blev LCHF-mat.

 

 

…och jag avslutade med att fylla på kolhydratsnivån.

 

 

Nu måste jag städa. Kan. Inte. Skjuta. Upp. Det. Längre.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Elin H

  |

  Blev plötsligt helt oförklarligt sugen på glass.

  Svara

 • Pärlan

  |

  Haha oj! 😉 älskar din blogg!!

  Svara

 • Rebecca - den egensinniga

  |

  Åååh, den där maten såg alldeles för god ut. Och är det kakor i glassen?

  Har varit sugen på glass hela dagen… och nu är jag sugen på ben & jerry’s half baked… ÄNNU mer sugen. Elakt Egoina, elakt! 😉

  Svara

 • Lisa-Marie

  |

  Jag älskar verkligen att just du missade att ställa tillbaka klockan. Klockrent Egoina (observera ordvitsen där, höhö)!

  Svara

 • Moa

  |

  Neej, vad surt.. Den där håroljan är ju så himla bra!

  Svara

 • Linda

  |

  Nedrans skit det där med håroljan…

  Svara

 • sara

  |

  Du är inte ensam om att glömma att ställa om klockan. Jag började jobba klockan sju idag, men tänkte börja tidigare (och därmed sluta lite tidigare) så kom dit “halv sju”. FUCK OFF klockan, den var ju egentligen halv sex. Snacka om nitlott..

  Svara

 • Sofia Stridsberg

  |

  Har helt glömt bort att klockan skulle ställas om idag. :S Tack för att du påminde mig. 😉

  Svara

 • maria

  |

  Har gjort preciiis samma sak med min orofluido-olja. sjukt ovärt att ha en glasflaska? snyggt visst, men fan så opraktiskt 🙂

  Svara

 • Lina

  |

  Jag har länge funderat på att köpa den där håroljan eftersom den luktar helt otroligt gott!

  Jag frågade frisören varför tillverkarna var dumma och förpackade den i en glasflaska, då risken för att man tappar den i ett hårt golv eller liknande är sjukligt hög. Han svarade mej att oljan bara kan förvaras i glas, annars blir den dålig då plast släpper in för mycket luft.

  Om han inte blåste mej, så har du dina förklaring där =).

  Svara

  • egoina

   |

   Återigen. Mina läsare vet allt! 😀

   Svara

 • Yasemine

  |

  Snälla kan inte du göra ett inlägg på vilka hårprodukter du använder? 😀 Snälla snälla snälla! Ditt hår ser nästan ut som silke ju! :O

  Svara

 • sandra

  |

  Är det sant att skåningar äter mer mat än resten av Sverige? Eller är det bara ett rykte jag hört? :p

  Svara

 • Sara

  |

  Jag har råkat ut för exakt samma sak, med just den håroljan. Olja är ju inte det lättaste att få bort heller så badrummet luktade som oljan i några veckor 😛 Väldigt bra hårolja, så jag förbannade vilka det än var som bestämde att glasflaska var en bra idé till en hårprodukt!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv