Follow my blog with Bloglovin

Hemskt

Jag fick läsa om den här nyheten tre gånger innan jag förstod att dagisbarnen hittat hunden och att inte påsen var gjord av dagisbarn. Såg framför mig hur kannibaler suttit och sytt.

 

När nyheten inte kunde bli värre liksom. 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (39)

 • BoelBitar

  |

  Eller ännu värre: hunden hittades av dagisbarn i en påse som var gjord AV dagisbarn. Och då inte i bemärkelsen att dagisbarn tillverkat den, utan mer att dagisbarn var själva… materialet.

  Svara

  • egoina

   |

   Det var det jag menade. Gick inte poängen fram. Haha 🙂

   Svara

   • BoelBitar

    |

    AMEN JAHA! Förlåt! Jag trodde du menade att den tillverkades av barn i den bemärkelsen att barnen tillverkade den. Men i så fall var DU sjukt rolig!!! <3

    Svara

 • Rebecca

  |

  Hade det inte varit värre om påsen faktiskt var gjort av barnhudar?

  Svara

 • Anna T

  |

  Vissa människor får en att fundera på att bli mördare som yrke alltså O____o (goes psycho)

  Svara

 • L ♥/ w a z u p

  |

  Så jävla fruktansvärt :/ Hur kan man göra så? HUR?

  Svara

 • emily

  |

  Tycker inte ditt ”skämt” var ett dugg roligt.

  Svara

 • Julia

  |

  Jag gillar dig Egoina, men då och då går du lite över gränsen.. Det låter nästan som du försöker få detta hemska dåd att låta roligt.

  Svara

 • Charlotte

  |

  Jag har läst din blogg nästan sedan du startade den och jag kan säga att jag är chockad över att du publicerar något sånt här!? jag går aldrig in på aftonbladet längre via nätet för de är så jävla osmakliga och varnar aldrig känsliga läsare för sådana här bilder och information. du får publicera vad du vill men jag kommer inte besöka din blogg igen, tycker det är helt sjukt att sprida ett sånt här budskap. jag såg bara rubriken snabbt innan jag scrollade ner för jag klarar inte av att läsa sånt här, jag kan inte sluta tänka på det och mår så mentalt dåligt av djurplågeri. så nu har jag x antal timmar framför mig att sitta och koncentrera mig på annat så jag inte spårar iväg och tänker på den stackars valpen.

  Jag vet inte om det var en riktig artikel eller ett skämt, jag tänker inte ta reda på det men jag tycker det är alldeles för magstarkt att publicera detta.

  Svara

  • egoina

   |

   Har du läst min blogg så pass länge måste du väl veta att jag inte menar något illa. Jag hajjade till på underubriken och skrev det jag trodde att där stod. Missförståndet i sig var ”kul”. Så fel det kan bli liksom. Jag har inte sagt att nyheten i sig eller det som hänt är kul. Det är riktigt hemskt. Ledsen att du tog illa upp dock! Inte för att du ser detta, du ska ju aldrig läsa min blogg igen 😉

   Svara

   • Rebecca

    |

    Hej Egoina!
    Håller med dig helt i ditt svar men jag tror inte Charlotte tog illa vid sig av själva skämtet utan att hon såg bilden på hundvalpen och att den hade plågats till döds då hon försöker undvika såna nyheter då de bara får henne att må dåligt. Tror inte hon läste ditt skämt.
    Menar inte att välja någon sida i denna kommentar, tänkte bara skriva hur jag tror att hon menade.

    Svara

    • egoina

     |

     Jag menar allmänt och inte bara vad gäller hundvalpen. Inlägget har faktiskt inte mycket med just det att göra 🙂

     Svara

 • LINNEA

  |

  Du skriver att nyheten plöstligt blev 100ggr värre. Hade det inte varit värre om det var i en påse av ihopsydda dagisbarn?

  Och nej det tror faktiskt inte att du trodde 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Jag menade att det hade gjort nyheten ännu värre (alltså om sopsäcken var gjord av barn). Men den är ju hemsk som den är :/

   Svara

 • stina

  |

  alltså, jag tänker hata den här mannen i all evighet. Döda dig själv om du mår dåligt, inte hunden, för fan, det är ju knappast hundens fel… -.-’

  Svara

 • sandra

  |

  Om det var ett skämt var det sjukt patetiskt. Man skämtar inte om sånt här, isåfall kan du skämta om våldtäckts män, rånare och mördare också, för de är precis lika hemska mämnniskor.

  Svara

  • egoina

   |

   Jag hade kunnat skämta om allt det. Det är fortfarande riktigt hemskt, men det är så jag funkar. Jag skämtar alltid när sorgliga saker händer. En försvarsmekanism kanske. Jag menar inget illa och tycker verkligen inte att händelsen i sig är kul.

   Svara

 • Ester

  |

  Ja du… =0) Jag kan förstå missförståndet.

  Svara

 • Maria

  |

  Usch, vilka psykfall det finns alltså. Jag förstår inte hur man kan göra så mot en oskyldig liten hundvalp. Läste artikeln tidigare idag och ägaren hade tydligen gjort det för ”han mådde dåligt och förlorat pengar på poker”. Alltså… Cp. Anywho, kunde inte låta bli att skratta lite ändå när jag såg vad du skrivit.

  Svara

 • Beatrice

  |

  usch vad hemskt..
  Men nu till nåt helt annat, vi skulle skriva om en blogg i skolan somm vi tyckte var den bästa¨, ville bara informera att jag skrv om din 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Vad gulligt! Tack 😀

   Svara

 • kelly

  |

  Usch vilken äcklig jävla människa. Jag vill verkligen bara göra så mot honom som han gjorde mot hunden, uuuusch vilket monster.

  Svara

 • kira

  |

  haha fan va jag skrattade! Låg på soffan och skrattade ihjäl mig, kan dock bero på att jag sov två timmar förra natten… Och när jag läste upp det högt åt mamma blev det ännu roligare :’D alltså att påsen skulle ha varit gjord av dagisbarn, inte att det var en hund i en plastpåse. 😛

  Svara

 • Kajsa

  |

  Och ägaren slipper säkert straff och allt för han hade ju faktiskt en hiiiiimla bra anledning eftersom h*n mådde dåligt..

  Är det bara jag, eller börjar man allmänt hata människor mer och mer?

  Svara

 • Jennie

  |

  Men herregud, får panik på alla människor som ba: ååh hur kan du egoina, nananaaa.
  De är för fan hennes blogg, hon skriver väl vad hon vill? Och hur ni tolkar de är väl fan upp till er. Ni fattar väl själva att hon inte menar något illa. Hon bloggade om ett missförstånd hon gjorde och ni bara klagar. Shit, blir galen! Hon bloggar ju fan för er skull också, och hon sätter liksom lite ”fart” på vardagen. Snälla, ni förstår väl liksom själva att hon tyckte det var kul att hon kunde tolka det så, men hade det varit att någon hade sytt ihop små barn till en påse. Inte att ”de skulle vara roligt om någon gjorde så, hahaha”
  Asså patetiska människor de finns.
  KEEP IT UP, EGOINA! ♥

  Svara

 • Ida Lund Alfvengren

  |

  men gud. jäävla fucking IDIOTER!! FAN VA ARG JAG BLIR NÄR FOLK ÄR ELAKA MOT DE SOM INTE KAN FÖRSVARA SIG (barn,djur m.m)
  hur jävla dum i huvet får man va.
  Shit vad jag är förbannad och äcklad av att människor kan göra så. Om folk som gör sånt ens är människa överhuvudtaget

  Svara

 • Daniel

  |

  Om jag hade varit förälder hade jag varit lite orolig över att mitt barn går och rotar i sopsäckar när de är på dagis 🙂
  Stabila dagisfröknar! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Men ge er!!!! Det är ju inte ens ett elakt skämt. En rolig felläsning av en fruktansvärd artikel. Skärp er och sluta vara så larviga!

  Svara

 • Emilia

  |

  Åh Egoina!!! 😀 Jag och min mamma har nu suttit och skrattat och ditt missförstånd och vi skrattar mer och mer för varje gång! 😉 Tack Egoina för att du och din blogg finns, du gör mina dagar så mycket roligare!

  Kram på dej! 🙂

  Svara

 • Annica

  |

  Det var ”mina” förskolebarn som hittade hunden. Bara ren jävla tur att pedagogen som var med i skogen var kvick med att se blodet så att barnen slapp se den lilla. 🙁

  Svara

 • Sophie

  |

  Det sjuka är att jag tänkte exakt samma sak, såg exakt samma sak.. Haha! Jag tänkte bara ”Vad i helvete..?!?!?!?! Först plågar fanskapet hunden som om inte det vore nog, sedan slänger han den i en säck av BARN?!?!?!?” Hmmm, inte riktigt rätt nej.

  Tycker för övrigt att du ska fortsätta skämta om det DU vill, för vi vet ju faktiskt att du inte menar något illa! Keep up the good work Regina!

  Svara

 • belle

  |

  haha, ibland blir hjärnan efterbliven så måste man tänka så sådant i evigheter innan det börjar klarna. Om nyheten i sig så har jag icke läst den och tänker fan inte göra heller. Blir tårögd bara av att läsa rubriken. Fan, nu känner jag att jag blir mordisk. Vem dödade den? Vem vill dö? Ska han/hon/dom ha stryk? Jag kan fan plåga dom med. Jag SKA plåga dom med. Ibland behöver man ta lagen i egna händer. Om du ursäktar mig: jkbjklov jksakösdfanasfdpkfdsipkbn ¨b l¨fåmgpb
  ¨å
  df l
  dfl pg bmk
  ël
  fö l
  dg l¨gp njdnjbd kf nvljdf slk ’ä,’gä nb bmpfgngnvfnfvnfvnvgfnfnfvnfnfnfnnfnqeåfäs ,m¨sdåglk åd. ,fdp pbäåä .b,~fpåb k. ÄCKLIGA JÄVLA FITTIGA FITTKUKSAFTSSUGANDE IQ-BEFRIADE FUCKING RÖVHÅLS ÄCKELMONSTER HELVETETES JÄVLA SKITIGA FUCKING AVKOMMA!!!!! DÖÖÖÖÖÖ!!!!!

  Så, nu känns det lite bättre.
  Förresten var dampen där inte riktad till dig utan till djurplågarna, som dödade hunden och alla som dödar djur överhuvudtaget, speciellt dom som finner nöje i det. Äckel. Äckel äckel äckel. Friskt liksom. Häng er själva. Oj, shit, förlåt, jag är upprörd. Har en enorm empati för djur och barn, de är båda varelser som inte har lika lätt att försvara sig och än mindre att förstå varför de utsätts för det de utsätts för. Bajs. Hoppas äckeln dör en plågsam jävla död.

  Oj, HAHAHHAHA, förlåt, låter jag överdriven? Jag vet ej. Det bara kommer naturligt, hehe. Nu ska jag fortsätta läsa resten av dina inlägg hehe!

  Puzzzz.

  Svara

 • Mia

  |

  Om den *hade* varit gjord av dagisbarn, så skulle gärningsmannen helt klart ha varit Himmlers reinkarnation. Han var ju långt före sin tid när det gällde återanvändning. Han hade en lampskärm gjord av människohud och en stol av människoben. Undrar vart de gjorde av dem sen? Begravde dem, kanske? Undrar om de hade en ceremoni i så fall? Hellre det än att de finns på ebay. Jag menar, om en lampskärm eller en stol skulle vara gjord av mig, så skulle jag fan inte vilja bli såld på ebay. -.-

  Svara

 • Emma

  |

  Okej, du är typ bäst men helt ärligt.. Det var lite för mycket att skämta om..

  Svara

 • lotta

  |

  hahahaha orka alla människor med noll humor

  Svara

 • Linnea♥

  |

  HahahahaxD du är så skön;)))

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv