Håll näsan högt i vädret

  Tack för alla bilder på era näsor! Här får ni ett urval:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ni inte förstår varför jag plötsligt publicerar bilder på näsor kan ni läsa i kategorin HÄR.

 

0

Trackback from your site.

Comments (17)

 • Lotta

  |

  Jag måste nog rätta till dig med att det där är näsor och inte magar…

  Reply

 • jjulia

  |

  Jag älskar dig. Tack för att du gör det här.<3

  Reply

 • hanna

  |

  ååh! Ja bara älskar dendär näsan andra högst upp, å dendär fjärde längst ner! Såå fina å söta är de!
  Fast alla näsorna på bilderna är ju fina 😀

  Reply

 • belle

  |

  helt seriöst tycker jag ALLA näsor där var sjukt fina, och viktigast av allt så passar de in på just personen som har den liksom. Skulle iaf vara sjukt glad om jag var ägare till nån av dom, just sayin´;D

  peace!

  Reply

 • Lisa

  |

  Min kom inte med 🙁
  laddar du upp fler sen? 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Har just mailat dig en näsa till. 🙂
  Jag tror att grejen med näsorna är att vi får inpräntat i oss från början att “flickor ska vara söta” och med en rejäl näsa, som den jag har, så kan man inte riktigt klassas som söt. Möjligen parant. Jag har inte varit söt en enda dag i mitt liv och det beror till störst del på näsan. Då är det är ju inte konstigt att många hatar sina näsor som ju aldrig går att dölja, som lår och magar.

  Reply

  • Louise

   |

   Du kanske lägger fokuserät på fel sak, det är ju inte näsan det hänger på hela tiden. Kraaam

   Reply

 • sagha

  |

  tycker det är jätte bra att du tar dig tid till sånt här 🙂

  Reply

 • Denise

  |

  Tjejen med lila hår har så djävla snyggt huvud! Perfekt runt liksom!

  Reply

 • Carolina

  |

  Och du som sa att den enda fungerande kategorin var VIKT-IGT som fan.. nu brast det va? 😉

  ps you rock

  Reply

  • egoina

   |

   Ojoj! Har rättat!

   Reply

 • Dina

  |

  Jag efterlyser bilder på spetsiga, smala, långa näsor, jag tycker alla du lagt upp är små och söta? 🙂

  Reply

 • karin

  |

  tusen tack egoina och tusen tack till alla som skickat in bilder på sina näsor!!!
  jag har fruktansvärda komplex för min näsa och detta hjälper verkligen mig!
  ni är guldvärda, tack <3

  Reply

 • Sanna

  |

  Hej hej världens bästa EGOtjej! Jag tycker tjejen med lila hår och tjejen med svart hår näst längst ner liknar dig! Släkt?m :O

  Reply

 • Anna

  |

  Jag har alltid hatat min näsa! Som liten klämde jag den i dörrar o nöp i den o höll på i hopp om att den skulle bli mindre o smalare, vilket givetvis inte fungerade det minsta. Jag har fått en del negativa kommentarer, men oftast bara positiva, folk som säger att jag har en söt näsa. Men det har jag aldirg kunnat ta på allvar, jag har ju själv sett att min näsa är ful, finns ju inget sött med den liksom!? Bara trott att folk driver med mig…
  Nu på senare tid har jag fått höra av olika personer vid flera olika tillfällen att jag är lik dig, Egoina. Och du ska veta att jag har blivit enormt glad då! Verkligen! Kan inte ta det som nånting annat är positivt, då jag tycker du är jättesnygg! Lätt en av dom finaste kommentarerna jag har fått ska du veta. Och på senare tid har jag också börjat förstå att det är skitsamma om min näsa är större än många andras. För ärligt talat, vem i helvete har kommit på vad som är snyggt? VEM bestämmer hur en snygg näsa ser ut? Och jag börjar också så smått inse att dom som säger att min näsa är söt, dom kanske faktiskt menar det? och är det nu verkligne så viktigt att vara snygg?

  Ta hand om dig Egoina, även om det inte hjälper dig just nu så vet du att det blir bättre med tiden! Du är sjuukt duktig o förtjänar att må bra. Lycka till med allt! O

  Reply

 • Jossan.

  |

  DU ÄR GRYM!
  Du ska bara veta hur glad jag blir av att se detta & läsa det du skrev om just näsor.
  Det har varit precis samma sak för mig & är det fortfarande (tom. NU!). Har fått kommentarer om att jag har en liten “upphöjning” på näsan (ungefär som bild 1) som har gjort mig riktigt ledsen faktiskt.
  Tack Egoina, du är bäst.

  Reply

Leave a comment

Arkiv