Follow my blog with Bloglovin

Hej Skåne!

Det gick bra med Veckorevyn. Kände mig lagom fräsch dock. Så typiskt sånt. Jag känner mig apsnygg när jag lämnar hemmet, men så sitter man på tåget i fem timmar och blir sunkig.

 

Hela plåtningen tog typ en kvart, så det enda jag gjort idag är att åka tåg. YEJ. Hamnade bredvid en trevlig man på hemresan åtminstone och inte ett fyllo som hoppar av och röker på varje station som på vägen hit.

 

Hemma om mindre än tre timmar. Jag räknar ner.

 

 

Gjorde en “panel-grej” med Cimon och några andra också idag. Jag tror inte att han minns att töntiga jag kom fram och ville ta en bild med honom för något år sedan. Tror att jag sa att det var till någon vimmeltidning. Men så var det för eget bruk. HAHA!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (11)

 • Snövit

  |

  Hehe söt du är. Grattis till krönikör platsen på VR. Är du värd! 😀

  Svara

 • linn

  |

  Hemma om mindre ÄN tre timmar. Och ja, jag älskar din blogg.

  Svara

  • egoina

   |

   Sjukt pinsamt slarvfel 🙂

   Svara

 • Mell

  |

  Nice!

  Detta är nog en konstig fråga, men är du vänsterhänt?

  Svara

 • Maddo

  |

  hahah… du är så skööön!
  Hur gammal är du?

  Svara

  • egoina

   |

   22 år 🙂

   Svara

 • Thessi

  |

  Det låter som snubben jag åkte med för någon vecka sen från Göteborg. Han erbjöd mig en cider och jag kände att kl var ju faktiskt halv ett på förmiddagen.. så jag tackade nej.

  Sen spenderade han och hans kompis resten av resan med att sitta och säga “håll käften”, “men du kan hålla käften”, “ahmen håll käften då din bäverjävel” till varandra. I ca 3 timmar. Inte min bästa tågresa…

  Svara

  • egoina

   |

   Sjukt jobbigt! Jag mådde illa av hans spritdoft. Inte okej!

   Svara

  • Em

   |

   Hahaha! Bäverjävel!

   Svara

 • Louise

  |

  Hur hittade du just din stil?
  Var med och kommentera och ge just ditt tips i jakten på att hitta sin egen stil!

  Svara

 • nilsan

  |

  fick du KU(K) på resan, eller var det bara tråkigt? med tanke på ditt förra inlägg.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv