Follow my blog with Bloglovin

Godmorgon

Ja, men godmorgon då!

 

Idag har jag bara en lektion. En gästföresläsning.  Jahapp. Inte så mycket mer med det.

 

Hörs sen.

 

 

APELSINJUICE!!! Förlåt att jag låter överexited. Är nog det idag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

 • Aida

  |

  Lycka till!
  Själv klarade jag inte ens gymnasiet :p

  Svara

 • Patricia

  |

  Var går du i skolan då? 🙂

  Svara

 • Queen Tiara

  |

  Haha, du har min fulla förståelse. Apelsinjuice är GOTT!!! 😀

  Svara

 • elisa

  |

  du är ju helt jävla underbar!!! sluta aldrig blogga!

  Svara

 • Robert

  |

  Goddag! 😀

  Svara

 • saga

  |

  man sitter och läser alla dessa bloggar som hålls av tjejer som har en midja liten som min armled – man avskyr att man faktiskt avundas dom from time to time. jag börjar alltid kolla in dessa bloggar, lite kändis-skvaller etc, och sparar alltid din till sist. varje gång jag kommer till den tänker jag ”ÄNTLIGEN kommer jag till egoina!”. kan inte riktigt säga varför jag blir så glad varje gång, men det blir jag. du har ju en väldigt lättsam blogg och skojar mycket, men det är inte bara det. att öppna webbsidan ”egoinas.se” är som att få en stor kram, bara rakt av! keep it up, girl. du ger glädje till folk

  Svara

 • emma :)

  |

  hahah du kan ju knappast va överexited när klockan är halv nio på morgonen, du är ju egoina! 😀

  Svara

 • Emshie

  |

  Hej egoina, går du i Ubåtshallen i västra hamnen? Jag går där på mediegymnasiet. Jag och min kompis ebba hoppas att vi träffar dig någon gång 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Ja, det gör jag. Hoppas jag träffar er med!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv