Follow my blog with Bloglovin

En föreläsning senare

Duktig tjej.

 

 

 …med studentkort/id/pass/grej!

 

 

Emelie visar upp sina chili cheese.

 

 

Jag visar upp min hamburgare. Och min…klo?? Vad hände där liksom?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Mikaela

  |

  hahahha du är så jävla rolig! underbar blogg att läsa!

  Svara

 • emma

  |

  pluggar du i ubåtshallen????

  Svara

  • egoina

   |

   Ja 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Jag har också ätit på Burger King idag. 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Åh vad fin du är Egoina! Jag ger dig alla lyckönskningar till dina studier för du kommer klara de galant [och herregud vad fantastiskt vacker du är i löshåret!]Men jag bara måste fråga dig det här bara för att du och David är så söta tillsammans. Hur vet man att man har funnit rätt? Hur vet man att den som säger att han älskar en verkligen gör det? Jag har aldrig haft något långt förhållande tidigare och jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett halvår snart och han är så fantastiskt fin; men jag kan inte låta bli att undra om det bara är en fasad och om hans små idéer han har bara är gulligt eller om det är ett konstigt beteende. Hur vet jag Egoina? Och vad ger man sin pojkvän i present när man firar ett halvår egentligen?

  Du är så fantastiskt underbar och är en stor förebild för så hemskt många; bland annat för mig. Kram!

  Svara

  • egoina

   |

   Man kan nog aldrig helt veta om man hittat rätt. Man får vara med den personen som gör en lycklig och som man ser en framtid med. Men vi kan ju inte veta om saker förändras längre fram. Kanske man glider isär? Kanske känslorna svalnar? Sen får man såklart gör allt för att det inte blir så. Om din kille älskar dig, det märker du. Det sitter mer i hur han är mot dig än själva orden. Tvivla inte! Varför skulle han inte älska dig liksom? Du är ju bäst!

   Hmm.. Presenter är svårt. Biobesök? Laga middag till honom? Picknik? Finns det något han har pratat om eller nämt att han gillar? En bok? En film? En hudprodukt? En tröja? Haha. Det är skitsvårt! KRAM

   Svara

 • Gabbi

  |

  Jag måste bara säga att du är så underbar. har nyligen hittat din blogg och du får verkligen min matångest att försvinna. TACK!!!

  Svara

 • Lotta

  |

  Va söt du är 🙂

  Svara

 • Sari

  |

  vad pluggar du? 😀 du kanske har sagt det innan men jag är helt borta nu 😮

  Svara

 • Emelie

  |

  Så jädra gott!

  Svara

 • moa

  |

  haha en sån bok har jag med! från lagerhaus :p

  Svara

 • Andrea

  |

  Du var verkligen jättefin i den där frisyren! Love it 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Du är så otroligt fin Egoina, du har verkligen gjort bloggvärlden till en roligare plats!

  Svara

 • Louise

  |

  visst pluggar du i lund ? eller har jag tappat bort mig heeelt ?

  Svara

  • egoina

   |

   Malmö högskola” 🙂

   Svara

 • elin

  |

  Ååh måste bara få säga tack för att din blogg finns och du för den delen. Ser alltid fram emot att läsa din blogg och du gör ofta min dag. Älskar att du skriver ärligt om din vardag med lite roliga inslag. Vi behöver inte en ännu ”jag har ett perfekt barbie liv blogg”. Så tack för att din blog och du finns! Kram Elin

  Svara

 • louise

  |

  wow. jag pluggR OCKSÅ PÅ MALMÖ HÖGSKOLA! flyttade ner igår och började idag. Tänk om jag ser dig där nån gång. Du är min idol ju.

  Svara

  • egoina

   |

   Då får vi väl mötas upp en dag 🙂

   Svara

 • M-san

  |

  På ubåtshallen? Åh va kul! Jag pluggar också där och på båten. Hade blivit genomlycklig om jag träffade dig där. Din blogg (du) är en av mina tre knep för att ALLTID vara på bra humör 🙂 (f ö så är jag den korta brunhåriga tjejen som hörs rätt mycket när jag är uttråkad på rasterna!)
  Du är fantastisk!

  Svara

 • old fan

  |

  HAHA holy moses! jag läste JÄMT din blogg för gurka ett halvår sen, glömde tydligen bort den sen och gick vidare.. då bodde jag i de djupaste skogarna av småland, nu har jag flyttat till malmö och pluggar på malmö högskola. för några veckor sen såg jag en tjej i kranen som jag tyckte såg så stört bekant ut men kunde inte placera henne. tänkte: fan va lik hon är den där egoina, men hon var väl aldrig i malmö förr iallfall..? shit pommes det VAR du!!! ursäkta för att jag stirrade 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv