Follow my blog with Bloglovin

En random lista

Dagens sämsta: Att det såklart skulle börja regna PRECIS när jag klev av bussen.

 

Dagens roligaste: Att en tv-kanal ringde och ville spela in något program, men jag klickade dem eftersom att jag trodde det var telefonförsäljning. (De mailade efteråt).

 

Gårdagens roligaste: Att vi skulle intervjua och presentera varandra. Jag och Emelie presenterade varandra och eftersom vi känner varandra klottrade vi därför bara ner skit på vårt papper. Det vi inte visste var dock att pappret skulle lämnas in. Kul att det stod ”Incest, incest – Familjefest!” på mitt. Jättekul.

 

Dagens bästa: Kinabuffén. Dum fråga. Hallå?

 

Dagens konstigaste: Att ljuset på min telefonskärm plötsligt är lite mörkare. Jag måste kommit åt någon inställning. Ja, jag hade ju kunnat ändra tillbaka det. Bara det att jag är tekniskt efterbliven.

 

 

 

Jag och Emelie på Åland. Vi ser inte ut sådär i skolan direkt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Luucy

  |

  Det började regna precis när jag gick av bussen med!!?!??!?! hahaha

  Svara

 • Aida

  |

  Fan va roligt ditt liv låter! Tur du inte har social fobi som andra…

  Svara

 • Andrea iB

  |

  Lite hjälp från en Xperia Arc-ägare till en annan.

  Antagligen har du kommit åt den sol-liknande knappen som ligger på sida 1 av 5 (om du inte har ändrat det på ”bakgrundsskärmarna”). Ändra tillbaka till ljus skärm igen genom att trycka på den eller gå in på inställningar.
  Inställningan > Skärm > Ljusstyrka

  Svara

  • egoina

   |

   Åhhhh tack! 😀

   Svara

 • Linnea

  |

  Hej! Du som gillar alfapet borde prova appen Wordfeud, man blir beroende 😉

  Svara

 • egoinaäger

  |

  hej egoina! en helt sådär spontan fråga, vad har du för storlek i kläder? Byxor, tröjor, stickat, skor?

  Svara

  • egoina

   |

   Det är olika. Typ 38/40 i byxor och S/M i tröjor 🙂

   Svara

 • Juliaa

  |

  Haha incest – familjefest är mitt aaabsoluta favvouttryck!

  Svara

 • sara

  |

  Alla experia gör så lite flippat från och till.. speciellt när man har dåliga batterier

  Svara

 • Elin

  |

  Jag läste ”..skulle börja regna PENIS..”. Ja. Det hade ju inte varit kul. Dagens sämsta, det förstår jag.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv