Låren är tillbaka

Har ni saknat mina lår?

 

Jag ska erkänna att jag blev lite rädd för all uppmärksamhet jag fick. För mig har det aldrig varit något konstigt i att ha lår som “går ihop”. Vissa går ihop. Andra inte. Precis som att vi har olika hårfärger liksom. Men oj vilket gensvar jag fick. Jag har fått högar med mail från tjejer som säger att jag hjälpt deras självförtroende.

 

Och ska jag vara ärlig hjälpte jag mig själv också. Genom att lägga upp lårbilder som ni skickade in till mig såg jag svart på vitt att vi faktiskt är olika. Och hur vackra vi är. Allihop. Det är en sak att säga det, men en helt annan att faktiskt se det.

 

Tycker ni att jag ska fortsätta lägga upp bilder på lår eller ska vi ta andra kroppsdelar också?

 

 

 

Älska din kropp. Den har faktiskt aldrig gjort dig något dumt.

 

0

Trackback from your site.

Comments (118)

 • Julia

  |

  Lår, rumpor, magar you name it!

  Reply

 • Matilda

  |

  BRÖST!! alldeles för många fina flickor har komplex över sina bröst, att de är för små, för stora, för hängiga osv… alla tror att killar vill ha stora, uppushade sillisar, och nöjer sig därmed inte med sina naturliga boobies!

  Reply

  • linda

   |

   står bakom ditt förslag till 100%. bra där!

   Reply

 • Matskafferiet

  |

  Det är ett bra iniativ och det är bara att fortsätta köra. Det behövs!

  Reply

 • Anonym

  |

  Kan man inte ha typ som “ett tema” vare vecka, tex vecka ett är det magar, vecka två ben, vad some helst Sen kan man ju kanske ha en vecka där man får skicka in bilder på något man känner sig nöjd med, eller något man tidigare inte gillat men lärt sig att acceptera. Lite idéer bara! 😛

  Reply

  • Elin

   |

   Bra idé tycker jag faktiskt! 🙂

   Reply

  • :)

   |

   Kung ide juh 😀 eller tema varje månad.. 🙂

   Reply

 • Helena

  |

  Lätt bröst! I’m on!

  Reply

 • Emma

  |

  lår, rumpor och magar! 🙂

  Reply

 • Mella

  |

  Andra kroppsdelar. Jag vill ha rumpor! Eller kanske magar.

  Reply

 • Lisa

  |

  Ja boobies och lite magar! Skitnyttigt för tjejer att se! Hjälpte mig jättemycket ett tag när jag tvivlade på min kropp 🙂

  Tack för en underbar blogg!

  Reply

 • krulli

  |

  Bara du inet tar över MagBloggen så är jag nöjd. Fast skicka gärna magar dit om du får några! 🙂

  Reply

 • ellen

  |

  bröstbröstbröst! har så gaaalet mycket komplex för mina bröst, ojämna, hängiga och äckliga. snälla du.

  Reply

 • E

  |

  Men snygging!

  Magar tycker jag du ska köra på. Och celluliter, snälla. Visa folket att i princip ALLA har celluliter, och det betyder inte att man är ful.

  Reply

 • Sari - tjusiga kläder till salu

  |

  Varför inte komplex överhuvudtaget? alla har ju inte alltid samma kroppsdel att deppa över. Jag menar, det kan ju vara gäddhäng, dubbelhaka, “ful” näsa, små bröst.. ja you name it 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Jag håller med någon där nere, kan du inte köra med teman? vecka för vecka liksom!

  Reply

 • louise

  |

  Jaaa snälla bröst. Hatar mina..

  Reply

 • AMEERA

  |

  Alltså jag minns när jag var yngre och försökte hitta poser i spegeln för att försöka få det att se ut som låren inte gick ihop. Haha. Fjortis. 😛

  Kör andra kroppsdelar säger jag!

  Reply

 • malin

  |

  Överarmar snälla du mina är så feta o flabbiga att jag inte vågar gå i linne o tshirt

  Reply

 • johanna

  |

  Jag har allvarliga komplex Över min nÄsa vissa dagar sÅ det tycker iaf jag! Du rockar <3

  Reply

 • Anton

  |

  Men vadå? Låren ska ju gå ihop? 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Armar & magar!

  Reply

 • Pelle

  |

  Egoina… en fråga – varför är inte du på Twitter? Du skulle gilla’t!

  Reply

 • Lollo

  |

  Bröst!

  Reply

 • Svorskan

  |

  Rätt! Vi alla har fina kroppar. Kroppen blir ännu mer vacker när den åldras också. Med mer celluiter och rynkor och när det börjar hänga och slänga här och där. Det är bara lite svårt att hänga med i förändringarna. 😉 God morgon, jenta mi!

  Reply

 • Kajsa

  |

  Bröst skulle vara toppen! Fast kanske ingen som vågar skicka in och kanske inte så kul med massa bröst på bloggen..? 😛

  Sen händer.. Jag vill se andras händer!
  Hatar mina händer, finns det någon tjej som inte har fina pianofingrar mer än mig liksom? 🙁

  Reply

 • ida

  |

  RUMPOOOR! hehe

  Reply

 • alma

  |

  Väl talat! Älska din kropp, den har faktiskt aldrig gjort dig något! 🙂

  Reply

 • Anna

  |

  Vilken häftig bild! Håret blev helt perfekt “slängt” =D

  Reply

 • Lotta

  |

  Hela sköna kroppen! 🙂

  Reply

 • Gun

  |

  Vad vore man utan sin kropp.. klart man ska älska den, hur den än ser ut. 🙂

  Reply

 • Debbie

  |

  Bristningar och celluliter är nästa tema du ska i bloggen!

  Reply

 • Frida

  |

  MER LÅR OCH ANDRA KROPPSDELAR!

  YOU ROCK! 😀

  Reply

 • Julia

  |

  Men ja, du kan lägga upp bilder på magar! Har otroligt lågt självförtroende för min mage. Hatar den!

  Reply

 • olivia

  |

  JAAA! mer lååår!!!

  Reply

 • Emelie

  |

  Fortsätt köra! 🙂

  Reply

 • A

  |

  Lår, rumpor, magen och även brösten känns som de delar unga kvinnor har störst komplex över idag och även jag så de tycker jag skulle vara en kanon bra ide att man skickade in biler. Brösten kanske känns lite privat eller pinsamt att ta kort på och visa upp men absolut rumpor mage och mer lår 🙂 Bilder som visar hur “normala” vi är egentligen, att de inte gör något med celuliter, ojämnheter,bristningar eller röda prickar! Tror att det skulle vara väldigt nyttigt för måååånga tjejer som läser din blogg 🙂 kram

  Reply

 • snigelpicka

  |

  Celluliter! Det är nog ett av de största tabuna idag.

  Reply

 • Hanna

  |

  Fortsätt, fortsätt, fortsätt! 🙂

  Reply

 • Floxie

  |

  Besök min blogg med över 500 unikabesökare i timmen. Ja, några tusen varje dag.

  Reply

 • hanna

  |

  “Jag älskar min kropp för att den bär mig” – ur Mia Törnbloms bok Mera Självkänsla. Grymt citat som jag försöker tänka på varje gång jag mår dåligt över min kropp.

  Reply

 • Lina

  |

  Du är så vacker tösabit!!

  Reply

 • J e s s i c a

  |

  Tycker det lät jätte bra att ha ett tema varje vecka! Super fin bild förresten! 🙂

  Reply

 • felicia

  |

  Mage och lååår! Skulle seriöst hjälpta mig grymt mycket. Mer magar! =D

  Reply

 • karin

  |

  Kör på det som passar. Jag själv har fått enorm hjälp av lårbilderna, att gilla min egen kropp. Kanske lite magbilder eller rumpa? För sånt är man väl precis lika rädd för att det ska vara för “fel” eller för tjockt.

  Reply

 • fanny

  |

  lår ftw!

  Reply

 • sofia

  |

  ALLT SKA VISAS! Nu kör vi 😉 Go Egoina!

  Reply

 • Blopparna - Alexandra

  |

  Så jävla rätt. Mina lår har fan alltid gått ihopa, till och med när jag tränade gymnastik 4 gånger i veckan.. Så lika bra att vara nöjd med dem eftersom man ändå ska ha de livet ut.

  Reply

 • Maja

  |

  Ja! Fortsätt med alla kroppsdelar!:)

  Reply

 • ida

  |

  Rumpor.
  Har fruktansvärda komplex för min stora rumpa.

  Reply

 • Lotta

  |

  Du har ju en jättefin kropp 🙂

  Reply

 • Tilda

  |

  Jag har mått så dåligt över mina bristningar, jag är inte ens överviktig ändå har jag röda bristningar på låren! Jag är snarare väldigt tränad, joggar och styrketränar mycket. jag vill inte gå med bikini ens, jag måste göra något åt det till näsa sommar. Det ser ut som jag har rivmärken där, och jag bara vet.. att om du skulle lägga upp bilder på tjejer som också har bristningar och fläckar, celluiter, det skulle göra så mycket! för hela mitt självförtroende, och säkert för många andra!

  Annars tycker jag magar också skulle va bra, liksom visa att det blir veck i alla magar när man sitter ner.. jag tror det skulle hjälpa många också!

  Tack för en superbra blogg! den enda bloggen, jag läser för att jag verkligen tycker om dig som person, och inte bara för att den är underhållande, fast haha det är den! speciellt din video där du ramlar, haha!

  Reply

  • Amanda

   |

   Instämmer stort! Jag tror alltid jag är tjock för att det blir veck på magen när man sitter ner och lite när man står upp. I själva verket behöver man inte alls vara tjock för att det är veck på magen, jag är i själva verket normal smal. Vill se att jag inte är ensam om att ha magveck.

   Reply

   • My

    |

    men vem orkar bry sej om bristingar?? jag har bristningar på bröst och lår, whoo carees?? Kunde vart värre. Vi är vackra ändå

    Reply

 • malin e

  |

  andra kroppsdelar också!

  Reply

 • Sara

  |

  Hej Egoina!
  Kanske ska börja med att säga grattis för att det har gått så bra och roligt att det uppmärksammades.

  Men jag måste enda säga att personligen har jag varit tveksam till det hela från början.. Jag har själv haft lår som går ihop nästan hela livet fram till för några månader sedan då jag lyckats gå ner så pass mycket att mina lår ungefär inte sitter ihop längre. Och jag har aldrig mått bättre!

  Det enda jag tänker på när jag ser dessa bilder på lår som sitter ihop är att det verkligen inte är snyggt. Jag tycker inte detta hjälper på något sätt utan bara visar en verklighet, svart på vitt.
  Nu säger jag inte att det är någon fel på din kropp för det tycker jag absolut inte men vissa som är alldeles för överviktiga, ska dom uppmuntras till detta? Det är ju självklart inte så att de ska gå och må dåligt och känna sig mindre värda, nejnej, men de kan väl i alla fall försöka göra någonting åt det?

  Hoppas inte folk blir allt för upprörda över detta inlägg, menar egentligen ingenting illa.

  Forsätt rocka som du göra, din blogg är bäst!
  Kram

  Reply

 • Maria

  |

  har feta komplex över min mage och tränar konstant,så magen röstar jag för!

  Reply

 • elin

  |

  Ta andra kroppsdelar också typ mage. 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  Egoina…. Alltså du är en lat person med torr humor som älskar dina blogg läsare. Dom flesta dina bloggläsare är också lata med torr humor.
  Och för att visa att du älskar oss som är så lata att vi inte alltid orkar läsa. Gör fler video bloggar! 🙂

  Reply

 • Linette

  |

  Pattar pattar heelsjyssta rattar! Och magar med kanske?

  Reply

 • J.

  |

  Ja! Fortsätt med lårbilderna och även bilder på andra komplex som vi tjejer har, som tex att magen faktiskt väckar sig när man sitter ner… tack för en mkt bra blogg som får mig o massa andra tjejer på bra humör o bättre självförtroende! 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Skall vi killar också lägga upp kroppsdelar? 😉

  Reply

 • C

  |

  Överarmar. Jag vägrar att gå i kortärmat – och har gjort i flera år – även om jag VET att det bara sitter i min skalle.

  Problemet är väl egentligen att alla har komplex över olika saker: fräknar, finnar, tänder, öron, näsor, lår, magar, bröst, fötter, händer. Och någonting som en skäms för tycker en annan är det finaste som finns. Egentligen så borde vi bara bli duktigare på att uppmuntra varandra, ge komplimanger, säga små men betydelsefulla saker. Framförallt tjejer är så himla elaka mot varandra nu för tiden.

  Reply

 • emma

  |

  bröst och mage!

  Reply

 • Sanna

  |

  Lår och rumpar allt som folk kan tänka sig visa! 😀

  Reply

 • Anna

  |

  Tycker att det är oehört starkt av dig som gör detta!

  Reply

 • Linnea

  |

  du är bäst. och alla andra också. fortsätt för fan! lår, midjor, hakor, rövar och allt möjligt! jag tror knappt du kan förstå hur mycket det betyder, komplex eller ej. bara kör!

  Reply

 • Rebecca - Minaguldkorn

  |

  Snälla fortsätt.

  Det är nyttigt för oss brudar att se hur andra ser ut. Komplex finns hos alla.
  Och de där med låren du körde för inte så längesedan peppade många brudar, även mig!

  Alla är vi olika. Alla är vi vackra!

  Reply

 • sara

  |

  Bröst, lår, rumpor!

  Reply

 • alexandra

  |

  rumpor och magar!

  //misslulek.blogg.se

  Reply

 • matilda ♥

  |

  ja ta lite andra kroppsdelar också! 😀

  Reply

 • elina

  |

  du är bäst!
  blir så glad av att läsa din blogg!

  Reply

 • Linda

  |

  Bröst är kanske en bra idé, många har inte en aning om hur ett par normala brön ser ut.

  Reply

 • jessica

  |

  Var ligger inlägget med bilderna då? Har sökt men jag hittar det inte :s Skulle gärna vilja se det, hjälp någon? 🙂

  Reply

 • emma

  |

  precis som många redan sagt; magar, lår, rumpor, bröst.
  men även fötter, och fingernaglar!

  Reply

 • !!!!

  |

  magar!!!!!!snälla?

  Reply

 • Älska Veiken | krulli

  |

  […] Låren är tillbaks på Egoinas blogg – det gillar jag! Please Like if you enjoyed reading […]

  Reply

 • ida

  |

  överarmar, lår och mage!
  u can count with me!

  Reply

 • Elin

  |

  Bröst, rumpa!

  Reply

 • n

  |

  JAAAAAAAAAAA! fortsätt med dethär, jag diggar dig :DD

  Reply

 • Helen

  |

  Det här är lätt bästa bloggen jag nånsin läst, skitbra att du tar upp såna här saker! Palla alla fjantiga modebloggare som äter en morot per vecka. Du verkar iaf vara ärlig mot dig själv och det är verkligen asbra att tjejer blir självsäkrare angående sina kroppar när de får se alla olika bilder! 🙂

  btw: BRÖST och ÖVERARMAR! 😀

  Reply

 • Karin

  |

  oooh, sexy girl! 😀

  Reply

 • Camilla

  |

  lovehandles

  Reply

 • josefin

  |

  bröst och mage tycker jag! 🙂

  Reply

 • Marie

  |

  Något annat skulle du behöva göra tycker jag, kan kännas lite tjatigt annars. Men nån bild då och då på några lår. Något som skulle vara bra att visa som de flesta känner djup ångest över är bröst (dock hur går det till utan att det blir porrig blogg?) mage är något som de flesta strävar efter en platt jämn mage.
  Eller rumpor. Celluliter är också bra, det kan alla ha även om man är smal.

  Som vissa förslagit, gör något tema. Kanske något nytt varannan vecka/månad? 🙂

  Reply

 • Amanda

  |

  🙂 mera av allt, alla kropps delar!

  Reply

 • Jackie

  |

  VEM BRYR SIG OM LÅREN GÅR IHOP ELLER INTE??? Som Egoina säger, lär dig att älska dig själv som du är, slappna av, så blir du lycklig. Eller vad det nu är som folk tror att man uppnår med mellanrum. Killar tittar inte där, och tittar de där är de inte värda dig, du ska ha en kille som älskar dig för den du är. DÅ får du ett förhållande som håller! För kärlek är det viktigaste i livet.

  Reply

 • Sandra

  |

  BRÖST! De ända bröst vi ser är slits modellers perfekta silikontuttar, och ens egna. Inte konstigt att man får ångest över ens små ärtor till bröst.. Skulle vara kul att få se andras RIKTIGA bröst, så att man verkligen får se hur dem faktiskt ser ut naturligt!

  Reply

 • Erika

  |

  När jag var underviktig så gick mina lår ihop ändå, så precis som du säger, det är ingen måttstock på om man är överviktig eller inte!

  Reply

 • lily

  |

  ja, mycket mer ben, armar, magar m.m !!!

  Reply

 • fanny

  |

  Snygg model 🙂

  Reply

 • inez

  |

  Det är jätte fint att ha lår som går ihop! Själv har jag inte det och önskar lite att jag hade det. But what can you doo

  Reply

 • Sofie, frd. anorektiker & träningsmissbrukare

  |

  Du har hjälpt mig massor, och jag vill gärna att du tar upp både lår och andra kroppsdelar. Man kan ju ha komplex för allt… Tack fina Egoina! <3

  Reply

 • F

  |

  Gäddhäng! – alltså överarmar, eller armar över huvudtaget.

  Reply

 • Lisa

  |

  SKITSNYGG tjej!!

  Reply

 • Josephine

  |

  Magar! Är så sjukt trött på att det verkar som att alla magar går in eller är helt platta. Hur mycket jag än tränar, och enligt BMI är normalviktig, så blir jag ändå kallad tjock eftersom min mage inte är platt som en jäkla planka! Mina lår går även ihop men min BMI ligger på 21! Alltså har jag en helt normal och frisk kropp men har ändå hatat den i så många år. Nu när jag är nästan 20 år så inser jag lite smått att jag inte behöver bry mig om vad andra tycker (tack GODE GUD för det) men det finns många som tycker dom borde väga 25 kilo hur långa dom än är eller vilken typ av kropp dom än har. :c Röstar på magar! Vill inte enbart se Kissies mage om och om och om igen när man läser bloggar.

  Reply

 • Hejhej

  |

  Kinder, jag hatar mina runda fula kinder..

  Reply

 • rebecca

  |

  snygg!

  Reply

 • josephine

  |

  Hur kan man bry sig så mycket om sina lår? Om dom sitter ihop eller inte?? Det är två lår.. Som ska sitta där.. Ihop eller inte kvittar väl? Tänk på dom stackars männsikorna som inte ens har sina lår kvar??!! Give yourself a break för faan!

  Reply

 • Miifi

  |

  Nu tycker jag att vi ska visa alla hur fina allas våra magar är. Jag har själv haft jordens komplex över min mage men nu är jag beredd att visa världen att den är minst lika fin som alla andras!

  Reply

 • Josefine

  |

  Det där förslaget om teman lät riktigt bra. Så du kan välja en vecka med en viss kroppsdel, så kan man skicka in bilder på just den delen.
  Och jag tycker du ska köra med alla kroppsdelar, för man kan ju faktiskt ha komplex över allt..
  Tack för en jättebra blogg 🙂

  Reply

 • Mini

  |

  Du skulle kunna ta upp bröst, för det e något många har komplex över. För hela tiden verkar det som om killar bara bryr sig om ifall man har stora bröst eller inte, och det är ganska hemskt. Jag har väldigt små bröst och det gör mig väldigt osäker. Det känns som om ingen kille nånsin kommer att gilla mig bara för det. Så snälla, det skulle vara så bra om du tog upp det!!
  Tack på förhand 🙂

  Reply

 • Josefina T

  |

  Sjukt snygga ben!! Show them off!!

  Reply

 • Johnanna

  |

  Skönaste tjejen! Blir så glad över att någon står upp mot kissies och mupparna! 🙂 Alla är fina på sitt eget vis! Kissies står ju bara för dåligt självförtroende bara hon! usch 🙁 tycker synd om henne,hon kan ju inte må bra.. Njut av livet och var glad över det du har! 🙂 Kör på Egoina! 😀 <3 <3

  Reply

 • Louise

  |

  go for it ! det va faktiskt lite kul att se hur olika alla är 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv