Follow my blog with Bloglovin

Ingen kan få dig att känna dig misslyckad utan att du tillåter det

Då var det dags för lite lår igen. En hel del tjejer som mailar mig startar mailet med “jag vet att jag är lite tjock men…”. Sedan ser jag bilden och kan inte förstå vad de pratar om. Hur sjukt är inte det?

 

Ni är vackra allihop! Och grymt modiga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Förstår ni inte varför jag plötsligt lägger upp en massa bilder på lår? Läs HÄR.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (41)

 • Moa

  |

  Alla tjejer som skickar in bilder är grymt jävla modiga! och jättevackra! vi är bara människor och vi lever bara en gång. och så länge man gör allt i lagom mängd tränar lagom äter lagom, ja det mesta (fast sen kam man alltid överdriva några gånger;)) så tror jag att man mår jävligt bra över det och sig själv! länge leve olika figurer!!

  Svara

 • Sandra

  |

  Inte en enda av de där var tjocka i mina ögon. Och även om de vore det är det sjukt att de känner att de ska behöva ursäkta sig för det.

  Men det är ju lätt att säga.

  Svara

 • Pyrola

  |

  Underbara snyggast <3 fan vad det finns mycket flotta brudar!

  Svara

 • Matilda

  |

  Det är helt otroligt hur glad jag blir av det här. Men haha, varför blir jag så glad av att se på en massa lår? Stor eloge till alla som vågar skicka in, även om ni inte har världens bästa självförtroende. Det ska mycket mod till innan man vågar lägga upp sina nakna ben på en storblogg. Och OJ vad fin bilden var på tjejerna i bikini som håller varandra i handen 🙂

  Svara

 • Sofy

  |

  Älskar dem här inläggen! 🙂 Du har gett mig en början till en bättre självkänsla och att jag duger precis som jag är. Tack!!

  Svara

 • lea

  |

  Skitbra ide det här ju Egoina…
  Och väldigt fint.
  Skulle kunna skicka mina lår till dig, men sen vill jag inte visa mig halvnaken på internet, får man ha kalasisar? funderar på det… kanske borde köpa en kroppstrumpa och visa hur jag ser ut, utan att det blir så naket liksom. Det känns lite läskigt.

  Svara

 • Everlasting

  |

  Ja, inte fanns det några tjocka med där inte.

  Svara

 • Jonna

  |

  Det enda som är negativt med din lårkampanj är att man blir så jäkla avis på ALLA snygga ben du lägger upp haha.

  Sen tycker jag att det är viktigt att lägga vikt (höhöhö) vid att tycka om sig själv precis som man är, även fast man är tjock, mullig, normal eller smal. Tänkte på det där som Paulina skrev om att du var mullig, det värsta tyckte jag inte var att hon tycker att du har en mullig kropp, utan att hon skrev det som något negativt! Varför skulle det vara något fel med att vara mullig? Eller tjock? Eller normal eller smal? Det är det inte så länge man är nöjd med sig själv och inte är sjuk!

  Jag har äntligen blivit bekväm i att kalla mig tjock och kunnat skämta om min kroppsbyggnad. Herregud det finns 543 miljarder saker i världen att oroa sig för, min vikt finns inte med på den listan. Självkänsla och utstrålning får vem som helst att se ut som en gudinna.

  Du rockar Egget!

  Svara

 • Pia

  |

  Jättebra av dig Egoina som gör såhär! Det behövs verkligen att man får se vanliga normala människoben! 🙂 Framförallt inför strandsäsongen så har nog många ångest och detta kan nog hjälpa iaf några! Och de som skickat in bilder är verkligen modiga! Kram 🙂

  Svara

 • Linas blogg - Mat & Foto

  |

  Tack Egoina! Du anar inte hur mycket det verkligen gör att du skriver dessa inlägg! Jag sitter i rullstol och har bara 1/4 av min ryggrad kvar, så jag sitter väldigt ihoptryckt och det gör att de ser ut som att jag har världens mage när jag sitter ner i rullstolen 😛 Tycker det är jättejobbigt nu på sommaren för då kan jag inte ha en jacka eller kofta som gömmer det. Min sambo tycker att jag är jättelöjlig, men de hjälper inte vad han än säger, han måste ju säga de annars blir de soffan ;P Men efter du uppmärksammat detta så känns det så mycket bättre och jag har kunnat gå ut i endast klänning TRE(!!) dagar i rad utan att skämmas! Tack så jättemycket, kram Lina

  Svara

 • Josefine

  |

  När vi ändå är inne på lår så har jag en liten fråga som någon kanske kan ge tips på.. Mina egna lår “går ihop”, och jag har då otroliga problem på sommaren då jag går i klänning, för jag får liksom “skavsår” mellan låren. Gör otroligt ont och är obehagligt.. Någon som har liknande problem som har något mirakeltips att dela med sig av?

  Svara

  • Daniela

   |

   Josefin: åhh, jag har samma problem! skavsår. det är asjobbigt ju. Annars har jag inga problem med att låren går ihop. Vill gärna ha en mirakelkur jag också, för skavsårsplåster känns ju inte riktigt aktuellt..

   Svara

  • jawna

   |

   Jag har också det här problemet med skavsår på låren då de “går ihop”, jobbigt med värme och friktion såhär på sommaren. Testa att smörja in dig ordentligt med någon kräm, så “glider” det bättre,, eller ta på cykelbyxor under om du vet att du ska röra på dig mycket! 🙂

   Svara

  • Josse

   |

   har samma problem 🙁 Brukar hjälpa lite om man tar bodylotion på innan man går ut 🙂

   Svara

 • ida

  |

  Hurra!

  Svara

 • Zara

  |

  Du är grym Egoina som har startat detta!
  Helt normala lår, både vita och bruna i alla storlekar.

  Modigt gjort att skicka in bilder, alla är unika och vackra.

  Go girls!

  Svara

 • Marie

  |

  Okej, så om nu halva sverige verkar vara som jag med låren, så tar jag för givet att fler än jag har problem,speciellt nu i värmen, med ‘skavsår’ på låren när man går i klänning eller shorts?! Hur gör ni? vad gör ni åt saken? Gör ju svinont.. =/

  Svara

  • jawna

   |

   JA! Kolla lite längre upp, där har det börjar skrivas lite om det 🙂

   Svara

  • Caroline

   |

   Sååå äkta och naturligt!

   Svara

  • egoina

   |

   Tack 😀

   Svara

 • Lår-spridning | Det går att bli frisk och fri.

  |

  […] Sen följde några efter och skickade in bilder till henne som hon också la upp. Sen följde fler och fler… En liten blogg-kupp för att kämpa mot osunda ideal och för att alla ska känna stolthet […]

  Svara

 • Sara

  |

  Hej Egoina, älskar alla bilder som visar att vi alla är olika. Hur tråkigt hade det inte varit om vi alla sett lika dana ut. Vad skulle vi då prata och ägna våra tankar år 😛 Vill slå ett slag för http://kroppsbild.wordpress.com/ en underbar sida med massa modiga människor som vill visa att vi alla är olika och att vi ska vara nöjda med den vi är 🙂

  Svara

 • ellie

  |

  När jag ser alla bilder så känner jag mig mer nöjd med mig själv! För att då inser jag verkligen att jag ser ut som typ alla andra, bra intiativ 🙂

  Svara

 • frida

  |

  jag på andra bilden, wie! uppmanar er andra tjejer att skicka in bilder också :))

  Svara

 • MatildaB

  |

  Men gud! Alla ser ut precis som dom gör, ingen kan komma ifrån sitt utseende, det som skulle få oss att må bra skulle ju vara om vi slutade att jämföra oss med dessa trådsmala benrangel till modeller. Ingen har “perfekt kropp”, eller jo. Om du låter den vara som den är så är den perfekt! Killar vill dessutom hellre ha en tjej/kvinna med former så var glad åt det du har och låt aldrig någon stå i vägen för din självsäkerhet! Det va allt jag hade på hjärtat, hoppas nu att alla som känner sig”tjocka, mulliga, större, mina lår går ihop, har för stor rumpa” förstår att så är det verkligen inte! Tack för mig! Besök min blogg om mitt liv på http://www.maatildaab.blogg.se eller http://www.maatildaab.devote.se
  PUSS

  Svara

 • Anna

  |

  Jag önskar att mina lår såg ut så där

  Svara

 • lisa

  |

  åh, helt underbar är du egoina, jag är säker på att du stärker jävligt många tjejers självförtroende. GO FOR IT 🙂

  Svara

 • Maj

  |

  Alla säger väl att de är tjocka för att det verkar skrytigt att säga att man inte är det? Konstigt. Skitbra grej du gör förresten! 😀

  Svara

 • likkan

  |

  Hahaha men lägg av med låren nån gång, nu blev det jättepinsamt när kollegan trodde att jag sitter och tittar på sånt i andra syften! xD

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Z

  |

  Tänkte bara inflika att Paow är just; Paowtetisk. Stå på dig Egoina, du är skitsnygg och vet du vad – det enda Paow har är just att hon är väldigt skinny, som tyvärr är det rådande ‘wow idealet’, måste vara därför hon måste hävda sig, man kan ju knappast påstå att hon har något annat som ögonen gillar.

  Så det är ju tur för henne att hon är smal.. o så….;)

  Svara

 • Alicia

  |

  Det tog otroligt lång tid för mig att maila in min bild, men där är den. Säger inte vilken 😉

  Men tack så hemskt mycket Egoina, du förstår inte hur mycket du betyder för mig självkänsla <3

  Svara

 • AMANDAFOTO

  |

  Alltså, jag tycker tjocka lår är snyggare än smala lår.. Är jag ensam om att tycka det.. ?

  Svara

 • Melina

  |

  häpp min var icke med här heller

  Svara

 • camilla

  |

  SÅ JÄVLA BRA DU ÄR!!!!!

  Svara

 • rebecca

  |

  Grymt bra gjort utav dig Egoina och alla som skickar in bilder på sina lår!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv