Viktig tjej

Jag har blivit fullständigt nerringd av radio och tidningar idag. Inte alla, men de flesta är sjukt otrevliga. Tydligen är det fel att jag har ett jobb att sköta och inte kan prata just precis då. Vissa journalister sa till och med åt mig att de tänkte “skita i” min nyhet för att jag inte hade möjlighet att prata med dem.

 

Det är inte som att jag försöker leka viktig när jag inte svarar på mail, Facebookmeddelande, kommentarer och i telefon. Jag hinner faktiskt inte.

 

Jaja. Kul att det uppmärksammas åtminstone. HÄR är en artikel från Expressen och HÄR är en från Sveriges radio. (Följ inte länkarna om ni fortfarande vill hålla mitt namn anonymt).

0

Trackback from your site.

Comments (33)

 • Angelica

  |

  Du är grym som har tagit det här intiativet 🙂

  MEN Paow har kopierat ditt inlägg tyvärr. Så hon är inte sen att ta efter då hon nu publicerat en inlägg om att krossa ideal och uppmanar sina läsare att skicka in bild på deras kroppar. Total ripoff.

  Här är länken :http://paow.se/?p=34402

  Reply

 • Henny

  |

  De avslöjar ditt riktiga namn… OwO

  Reply

 • Caroline

  |

  Men herrejösses, är folk inte riktigt kloka… bra att du inte tar åt dig!!

  Reply

 • Linda

  |

  Det var väl dom som ville skriva om dig, inte tvärtom??

  Reply

  • egoina

   |

   Ja?

   Reply

  • Linda

   |

   Jag menar bara, du skrev att dom sa att dom tänkte “skita i din nyhet”.

   Om det var dom som ville ha med dig kan väl inte dom hota??

   Äsch jag kanske bara pratar goja.

   Reply

   • egoina

    |

    Jaha, nu förstår jag. Ja, så dumt. Men jag tror inte att de förstår hur stor min blogg är och därför tänker att jag är helt beroende av dem och äför kan bete sig hur de vill.

    Reply

 • emma

  |

  åh, jag hade tänkt mig dig som en “Ellen” men nehepp 😀
  you go girl! du gör stor skillnad egoina 🙂

  Reply

  • egoina

   |

   Haha sjukt. Brukar kalla mig själv för Ellen (eller Josefin) när jag hittar på fejknamn 🙂 (Ganska tröttsamt att behöva upprepa mitt namn tusen grr för att de inte fattar när man tex beställer taxi).

   Reply

 • Fanny

  |

  Paow håller på med en liknande grej nu :>

  Reply

 • Isabel

  |

  Du är grym!

  Kolla in min modeblogg!

  Reply

 • My

  |

  Egoina. Jag kan inte riktigt sätt ord på mina tankar just nu. För det finns inte riktigt några ord som kan förklara. Allt jag egentligen kan säga är tack. Tack för att du gör det här.
  Du kanske inte riktigt fattar hur stort det här är. För mig är det här stort. För mig är det här något jag verkligen behöver.

  Jag ville bara att du skulle veta det. Så igen. Tack.

  Reply

 • Lovisa

  |

  måste säga att “my” nailed the words…

  Reply

 • Matilda

  |

  Till er som säger att Paulina “härmar” och “kopierar”: det är väl bara bra att Egoina har fått fler bloggare att uppmuntra folk där ute om att det är viktigt att man ska vara nöjd med sig själv? Det tycker jag i alla fall. Det är egentligen inte viktigt vem som började med det, men jag tycker du är grym som tog upp det här Egoina! (:

  Reply

 • frida /foto/

  |

  älskar att det blir så uppmärksammat! dock är det sjukt motsägande att det ligger två annonser om hur man “rasar i vikt” och “får bort dubbelhakan” under artikeln på expressen. det gillar jag inte riktigt.

  Reply

  • egoina

   |

   Haha jag vet! Så dumt!

   Reply

 • Rosanna såklart!

  |

  Skit i Paowplutten!! Hon har ju gått runt och varit fjortis i en evighet och ska helt plötsligt ändra sig!!

  Reply

 • tysa

  |

  REGINA KATRALEN, fan vad fett namn! hihi pussar!!

  Reply

 • PeterL

  |

  Egoina,
  som den gamla stofil jag är hittade jag din blogg via “Svorskan” för några år sedan. Jag är ju både skeptisk till mycket i bloggvärlden och inte minst mot du och alla andra som ligger högt på “blogg-listorna”.
  Utan att ha följt ditt bloggande kontinuerligt (hur jävla sjukt vore det av någon i min ålder) så kikar jag ibland i samband med att jag kollar in “Svorskan”

  Nu såg jag ditt inlägg och din kampanj angående lår som “går ihop” o.s.v. och du växte enormt mycket i mina ögon (utan att någonsin varit särskilt liten 😉

  Superbra tjejen

  Reply

 • Natalie

  |

  Bra att utmaningen har blivit så uppmärksammad! Det visar att vi gör något viktigt och betydelsefullt! Go girl!

  Reply

 • Madeleine

  |

  Stör mig på att Paow kommer och apar efter, när du va före!
  Men får väl se från den ljusa sidan att hon sprider budkapet vidare men ändå, rätt så patetiskt på samma gång, hon har ju själv klagat på folks kroppar….

  Men men Power Till Dig Egoina, you rule!! 😉

  Reply

 • Robyn

  |

  Du är fantastisk. Bara så du vet. Du inspirerar nog fruktansvärt många tjejer till att må lite bättre, att uppskatta sig själva som de är. Go!

  Reply

 • liz

  |

  ville bara säga att tack vare dig var det idag väldigt mycket lättare att gå till skolan idag med bara shorts och inga strumpbyxor under.
  du är bäst och du peppar verkligen tjejer!

  Reply

 • Anders J

  |

  Jättebra att du har gjort det här. Jag fick tipset från en bloggkompis och självklart länkade jag vidare – hur bra som helst!
  Jag såg en kille till här som hade kommenterat men han frågade inte vad vi alla undrar, är det bara för tjejer/kvinnor? 🙂

  Reply

 • Patrik

  |

  Kul att läsa att du blev blogghjälte på det där inlägget. Fast du har ju varit blogghjälte i flera år 🙂 Blir väl så när små journalister försöker åka räkmacka på din blogg 🙂 Förstår att dom blir frustrerade när du inte har tid med dem..

  Tycker i alla fall att det du tar upp är riktigt bra för det har totalt spårat ut med skönhetsideal i bloggvärlden. Naturlig skönhet är bäst och den utgår från varje individs förutsättningar. Det där med plasttuttar och ankläppar blir inte bra hur man än gör… Förr var det killarna som hade problem med “storleken” men det verkar vara tjejerna som har det problemet idag. Som vänligt är störst inte alltid lika med bäst.

  Reply

 • Malin

  |

  Jag satte på radion förut och så hörde jag att det var du som pratade. Värsta coolt tänkte jag då! Det är fantastiskt vilka bra saker som finns i bloggvärlden, eller snarare i egoinas värld 😉 Du är bäst!

  Reply

 • Victoria

  |

  shit vad jag känner mig smart nu haha! jag började läsa din blogg för några veckor sedan(jag älskar den!) och jag listade ut ditt namn på något konstigt sätt ändå..

  Reply

 • Tove

  |

  Blev helt chockad när jag hörde namnet egoina i radion som jag hade på i bakgrunden… Sjukt underbart att det har fått en så stor uppmärksamhet. Det behövs! Vi ska vara stolta över våra kroppar, stora som små.

  Synd att vissa inte respekterar att du har ett jobb bara!

  Reply

 • Marielle

  |

  Egoina, för mig har du utgjort en skillnad. Efter åratal av mobbning så har jag fått en felaktig kroppsuppfattning. Jag vet att jag inte är tjock på något vis men jag kan ändå inte vara nöjd med min spegelbild och jag kommer på mig själv med att tänka tankar som “Går jag bara ner fem kilo vore jag perfekt!”.

  Det är sådant här som gör att jag en dag kommer inse att jag är perfekt precis som jag är. Jag börjar komma en bit på vägen nu och jag har dig och alla andra fina tjejer som skickat in bilder på sina lår att tacka för det.

  Tack så jävla mycket brudar!

  Reply

 • Anna T

  |

  Ja, det är hemskt att man nästan träffat så många elaka eller diviga reportrar, journalister och fotografer att jag har den uppfattningen av att dem oftast är så :/

  Reply

 • jonna

  |

  Fan va irriterad jag blir på pressen att dom bara kan respektera att du vill vara anonym. Ditt namn är inte viktigt, det är din blogg med dina åsikter. Alla vet ju vem Egoina är men ändå använder dom sig att ditt namn. Om man är jätte nyfiken kan man nog få fram ditt namn (varför nu i helvetet man skulle kunna vara SÅ intresserad) men att skriva ut det i tidningen bara för att? Fattar inte!

  Reply

 • Viktor

  |

  Ok, nu är allt förstört, nu vet jag vad du heter. Hur ska jag nu kunna läsa dina texter utan att automatiskt koppla dem till ditt namn? Det är lite som att ha sett slutet på filmen innan den börjat, som att veta hur glassen smakade innan man köpt den (hm, ja den var dålig, jag vet…). Näe, nu måste jag stoppa fingrarna i något elektriskt och försöka sudda ut att jag sett DITT namn…. En lösning skulle vara att du bytte namn helt enkelt, eller i varje fall skrev att du bytt namn. Då skulle allt kunna bli som vanligt. Och när det gäller lår, är killar så intresserade av lår? Trodde det var ögon och bitvänliga örsnibbar (piercing…hur många dyra tandläkarräkningar orsakar inte dessa varje år???) som var intressanta. Eller bara att man har lite humor och är snäll. Världen är full av för lite snälla människor! Fram för mindre osnälla människor i världen!!! Så, varför inte börja med bilder på snälla människor? Eller örsnibbar? Eller ögon. Men lår….klart, är det bra lår är de ju sköna att sitta på kanske, för andra också. Sitta på något benigt och hårt lår kan inte vara så kul. Och tänk på alla barn, de vill väl ha lite coola lår att sitta på, så man sitter mjukt. Den där Kyssie eller vad hon hette, såg en bild på henne i nån tidning, hon lyckas ju se ut som man ser ut i såna där “roliga speglar” fast in real. Ganska imponerande. Hon är säkert jättesnäll hon också, fast jag vet inte om jag skulle vilja sitta i hennes knä direkt. Och du, vad sa du att du hette sa du? 🙂 /Viktor

  Reply

 • Ida

  |

  Men fy fan vad roligt att du fått massa uppmärksamhet i det här! Läste nyss alla inlägg om både magar, näsor & lår! Är själv lite överdrivet kroppsfixerad ibland – men bara min egen kropp, inte andras. Men jag tycker rätt mycket om den nu, ändå… för att jag gått ner 20 kilo eller för att jag mår bättre nu även UTANFÖR kroppen? I donno… : ) Anyhow, superbra tema! : ) Puss!

  Reply

Leave a comment

Arkiv