Egoina on the radio

Vad heter det? På radio? I radio?

 

Haha! Det sjuka är att jag inte hade någon aning om att detta spelades in. Jag trodde att det var en helt vanlig intervju.

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (40)

 • Svorskan

  |

  Det blev ju superbra. Kanske bra att du inte visste att de spelade in? Vad roligt detta är! Jag är så glad för din skull, att du får kredit för det du gör.

  Reply

 • eemmaa

  |

  Grymt snäckan! Du är GRYM som Du är! 🙂

  Reply

 • hanna

  |

  du är grym!

  Reply

 • BELLA

  |

  haha 🙂 det blir nästan bättre när man inte vet, då blir det mer naturligt. Fast å andra sidan tycker jag man borde berätta att man spelar in, kanske inte alla som vill.

  Reply

 • FotnotsMaja

  |

  Gillar ditt initiativ skarpt. Har alltid stått emot skönhetsideal. Ideal är till för att brytas! 😉

  Fortsatt trevlig dag!
  Varma hälsningar
  Maja

  Reply

 • Matilda

  |

  Alltså FAN vad du är bra! Fantastisk, underbar, rolig, härlig, snygg, inspirerande och inte minst sjukt viktig som dragit igång allt detta. Ville bara säga det, för du förtjänar verkligen att höra’t! PUSS!

  Reply

 • Ylva

  |

  Jag rös när jag hörde det sista du sa “Jag tänkte att jag är bra som jag är, för det är jag ju!”. Jag blev verkligen rörd, för det lät så ärligt och enkelt bara.
  Detta är så bra, det du gör, jag vill verkligen att du ska veta hur mycket det betyder för andra (inklusive mig). Du är bäst, jag önskar jag kunde vara lika nöjd som du är!

  Reply

 • iA

  |

  Blev skitbra-du låter som ett proffs! Svarar sakligt och enkelt på frågorna utan att låta nervös eller svamla. Så jah, kanske tur du inte visste det var radio-fast du har ju erfarenhet av det sen tidigare,så det kanske inte hade gjort nån skillnad! 🙂

  Reply

 • Gun

  |

  Vad roligt, du låter väldigt avslappnad och svarar jättebra på allt. Tycker det är väldigt bra av media att uppmärksamma det här också. De sprider så mycket dynga annars.

  Reply

 • Rebecka

  |

  superbra! tror som din mamma att det kanske va bra att du inte visste att det spelades in! 🙂

  Reply

 • Diana

  |

  Det märks att man är kändis när man använder sig av meningen “Jag trodde att det var en helt vanlig intervju”. 🙂

  Reply

 • Lotta

  |

  Det blev ju jättebra även om du inte visste om de 😀

  Reply

 • Jenny

  |

  Du förtjänar verkligen all positivitet som finns! Vad du gör är otroligt bra och får många tjejer att kunna leva med att dom är bra som dom är 🙂

  Reply

 • cajsa

  |

  alltså jag ÄLSKADE slutet där du säger “tänka att jag är bra som jag är, det är jag ju” och sen ditt skratt. du är BÄST med stora bokstäver!!!

  Reply

 • Sandra

  |

  I radio tror jag 🙂

  Reply

 • EMMA YEAH !

  |

  Åh, så glad att du startade detta “projekt” så grymt att visa att alla är olika och att det är okej (som du säger!) Gud, vill också ta kort på mina lår, hinner dock inte nu men det ska allt hända, 😀 Måste bara fråga en sak, hur fick du iden ? 🙂

  Reply

 • emelie

  |

  hörde det när jag åt middag, blev glatt överraskad 🙂

  Reply

 • Elinor

  |

  Alltså jag tycker att det är så himla bra av dig att ta upp detta! 🙂 skitbra gjort 🙂

  Reply

 • Katti

  |

  skulle du inte presentera vinnaren av xperia arc idag?

  Reply

  • egoina

   |

   Skulle jag? Ska dubbelkolla detta!

   Reply

 • syren

  |

  Gillar ditt initiativ!

  Reply

 • Kittie

  |

  Asbra! Tycker det är sjukt bra att du började med det här ”projektet”. 😀

  Reply

 • Lovis

  |

  Jag gillar verkligen att du håller på med detta! Det kommer nog hjälpa många tjejer!
  Go girl! 🙂

  Reply

 • ffrippe

  |

  Jamen där ser du! Nu har jag sagt det i över 1 år att “Egoinas Värld” är den enda bloggen jag seriöst läser varje dag(och den enda), just för att det är en så skön, humoristisk, jordnära och klockren tjej som faktiskt fattar vad hon skriver och inte håller på med massa krimskrams och superbantning osv. Älskar matbilderna och när du berättar om hur mycket du har proppat i dig, det får mig nästan att vilja starta upp en mattävling med dig som stjärnmotiv på tårtorna!
  Förjävla underbar är du och det är få som jag inte känner som jag säger så till(och få som jag känner också). Är sjukt dålig på att berömma mina medmänniskor men när det kommer till någonting som berör mig starkt så forsar orden bara ur mig! Är själv, gravt överviktig – who the fuck cares? Jag har pojkvän sen snart 3 år tillbaka, mysiga vänner och lever livet, inte en jävel kan trycka ner mig! Puss på dig Egoina – alla hjärtan slår för dig!

  Reply

 • emmy

  |

  är det bara jag som känner att expressen missuppfattat lite? de får tjejen som skickade mejlet att låta negativ, var hon det? jag missade nog det, det lät som att hon gillade dig egoina! ps du är grym!

  Reply

 • Tove

  |

  Du är så jäkla bra!

  Reply

 • Sofia

  |

  Så sjukt bra att du ser dig som en helt vanlig tjej, och inte låter framgångarna höja dig till skyarna. Det gör det lättare att identifiera sig med dig…

  Reply

 • Magdalena

  |

  Haha när du svarar på hans fråga om hur “lår-idealet” ska se ut så hör man hur SJUKT det är att “när man står upp ska låren inte nudda varandra”. Haha så störd vår värld är, det är egentligen inget att skratta åt, det är hemskt. Är så glad att du har tagit fram detta egoina, you go girl!

  Reply

 • Jensen

  |

  Du har säkerligen redan hört detta ifrån Många, men jag vill bara tacka dig! Du anar inte hur mkt detta ger mig och många andra. Jag har haft ideal och skruvade uppfattningar om hur man ska se ut för att vara “snygg och duga”. Jag vet att det är skruvade idéer och det är fel att tänka så, men vem kan låta bli att klaga på sig själv? Men det här som du gjort på senaste, det har faktiskt varit sjukt peppande.. Och jag vågar titta i spegeln nu och säga “fan jag duger som jag är!” jag har börjat våga “peka ut” allt som jag är nöjd med. istället för att bara påpeka det jag anser som negativt med mig själv. Så tack! tusen tack! det här får mig att vilja fortsätta jobba på mitt självförtroende och även ge andra en knuff i rätt riktning också.

  Reply

 • Linn

  |

  Håller med många andra här, du är bäst Egoina!
  Bra initiativ!

  Reply

 • Linnea

  |

  Man är med i radio skulle jag säga 🙂

  Reply

 • Lina

  |

  Heja dig egoina!! Du är så go! Äkta och härlig rakt igenom!!!

  Reply

 • Moa

  |

  Du är du grym! Grym grym grym grym!!

  Reply

 • Kajsa.R

  |

  Du äger verkligen, Egoina!!

  Reply

 • Malin

  |

  Vet inte varför men jag blir rörd av detta. Du låter så klok och självsäker i ett.
  Tjejer som dig är häfftiga.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv