Det är antingen eller

Jag borde sova. Idag var jag så trött att jag somnade på bussen. Visst att man kan slumra till och så, men jag SOMNADE. Vaknade av att jag var på väg att lägga huvudet på grannens axel.

 

Det är pollenallergitabletterna som dödar mig. Idag tog jag tre stycken, trots att rekommenderat intag är en om dagen. Jag kände nämligen för att hämta en gaffel för att klia mig i näsan och riva mig lite i ögonen så jobbigt det var. Och har man inte allergi får man betala med att bli trött. Dats haow it vårks.

 

Jaha. Så då har jag återigen klagat på min allergi och mina sömnbesvär. Jag känner intressepilarna hela vägen hit.

 

 

 

Jag och några tjejer som ville ta bild med mig på tåget i lördags. Ja, jag tvättade av mig maskeradsminket innan jag stack hem. Och tur var det, för jag upptäckte när jag stod utanför dörren att jag hade glömt mina nycklar och fick därför gå ner till stan för att hämta Davids. Det hade jag inte gärna gjort utklädd till en katt.

0

Trackback from your site.

Comments (24)

 • Robert

  |

  Intressepilarna BRUKAR peka mot dig så du kan vara lugn. 😉

  Reply

 • Mandi

  |

  Jag somnade en gång på bussen och vaknade av att bussen hade åkt förbi stan och jag var två mil hemifrån. Observera att det var sista bussen.

  Reply

 • ellie

  |

  Det var en tjej på tunnelbanan som höll på att ramla av sätet för att hon höll på att somna till, det såg lite roligt ut 😉

  Reply

 • Camilla

  |

  Be om att få Kestine istället, de enda allergitabletterna man kan dubbla dosen på. Jag blir trött av dom också men inte riktigt lika trött som av andra tabletter. 🙂

  Reply

 • Linda Lampenius

  |

  Tack än en gång för att du är en så bra förebild för unga tjejer!

  Jag berättar om min kamp (23 år) med olika ätstörningar på min blogg. Många tjejer kan ha nytta av att läsa om hur illa man kan fara.

  Kram, Linda

  Reply

 • Doktorn

  |

  Du är bäst som alltid vännen! Massa bloggkärlek till dig från Doktorn för ditt grymma initiativ med låren!

  Reply

 • Liselotte

  |

  Gå till en läkare och fråga om du kan få utskrivet aerius, är dom enda allergitabletterna som inte gör mig trött.

  Reply

  • egoina

   |

   Jag tar dem!

   Reply

 • Johanna

  |

  Varför kompletterar du inte tabletterna med nässpray och ögondroppar (för allergi då förstås)? Tunga artilleriet 😉 Fungerar här

  Reply

 • Sandra

  |

  Om du har sådana problem skulle jag rekommendera dig att gå till läkaren så att du kan få receptbelagda allergitabletter utskrivna 🙂 Alternativ prova att kombinera med ögondroppar och nässpray om du inte redan gjort det.

  Jag har själv otroliga besvär mot gräspollen och under högsäsongen hjälper inte ens mina receptbelagda tabletter, ögondroppar och nässpray :/

  Reply

  • egoina

   |

   Jag gör allt det 🙁

   Reply

   • jenn

    |

    Ibland kan man en kortisonspruta hjälpa mot väldiga besvär. Fråga din läkare. Men ta inte fler än 1 allergitablett. Det hjälper inte..

    Reply

 • Emilie

  |

  Hoppas du har spanat in på expressen.se idag, en riktig snygging som finns med bland rubrikerna! Med andra ord; DUUU!! 😀

  Reply

 • Alice

  |

  jag tar telfast och innan tog jag lorartadin (eller ngt sånt) och jag blev aldrig det minsta lilla trött, dessutom kan ta ta mer än en om dagen. Jag har knappt märkt av pollen i år.

  Reply

 • Amanda

  |

  Tack så mycket för att vi fick ta bilden! Vi alla var ju lite “smådragna” sådär in på småtimmarna 😉

  Reply

 • Emma

  |

  Hej egoina;) Jag har själv pollen ganska mycket också! Men jag tar ögondroppar! Något du borde eller har testat? Jag har nått som heter: Lomudal. Det håller hela dagen!
  Kram emma:)

  Reply

 • Amanda

  |

  Jag har testat mååånga sorter och Aerius är bäst! Den enda allergitabletten som inte gör en så förbaskat trött.

  Reply

 • Anja

  |

  Ett tips är att ta tabletterna på kvällen;) Hoppas det funkar på dej!

  Reply

 • Olivia

  |

  Jag somnar alltid när jag åker buss. Sen när jag vaknar sitter det alltid nån äcklig gubbe och tittar på mig. en jag kanske snarkar så det är därför de kollar. Som tur är vaknar jag alltid i rondellen precis innan min hållplats så har inte missat hoppa av för att jag somnat

  Reply

 • Malin Pettersson

  |

  Jag klagar dagligen på min allergi !! Folk får bara ta det.. jag är så trött så jag somnar varje gång jag sätter mig på toa… jag får hinka kaffe för att ens kunna hålla ögonen öppna under denna säsong !!!! Det är hemskt!!!! Jag förstår dig.. kåmplitli!

  Reply

 • Anna

  |

  Du kan alltid kombinera med ögondroppar och nässpray mot allergi om du inte får tillräcklig med effekt av dina allergitabletter. Har du nästäppa är det bäst om du använder nässpray som innehåller kortison. Hör med dem på apoteket de kan massor 😉

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv